![]() |
(30.01) Manchester UNITED vs Portsmouth 2:0 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: (30.01) Manchester UNITED vs Portsmouth 2:0 (/showthread.php?tid=513) Strony: 1 2 |
- marcelo - 01-02-2008 12:13 No i znowu Cris nam mecz wygrał. I to w jakim stylu! Szybko strzeliliśmy dwie bramki, no a potem juz pełna kontrola spotkania. Szkoda, ze Rooney w dalszym ciągu jakoś drogi do bramki znaleźć nie może, zaczyna mnie to troszkę martwić. Mam nadzieje, że szybko wróci do strzeleckiej formy. No bo ile może go wyręczać Ronaldo? 8) - Skull - 01-02-2008 12:28 marcelo napisał(a):Mam nadzieje, że szybko wróci do strzeleckiej formy. No bo ile może go wyręczać Ronaldo? Mi to jakoś szczególnie nie przeszkadza do póki ktoś inny strzela i zapewnia nam 3pkt,napewno gorzej by było jakby go Ronaldo nie wyręczył. No ale z drugiej strony jakby Rooney poprawił skutecznosc to wygrywalibyśmy znacznie więcej :roll: Ostatnio sie już przyzwyczailem że strzela Ronaldo i ewentualnie Tevez 8) - Maro11 - 01-02-2008 15:04 bardzo dobry mecz, najgrozniejsza sytuacja do chcec wymuszenia karnego przez byłego lossespola- Barosa. Moglismy wygrac wiecej, ale nie zawsze sie tyle wygrywa, widziałem wielka łatwosc w grze,wielki polot itp szkoda ze nie strzleił anderson bo mogła byc wspaniała bramka, tak samo nani , zauwazyłem ze Ronaldo coraz czesciej podaje co jak wiemu nie było jego mocna strona. teraz wyjazd na tottenham, licze na 3 punkty. |