![]() |
(21.05) Manchester UNITED vs Chelsea 1-1 ( 7-6 ) CHAMPIONS!! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2007/2008 (/forumdisplay.php?fid=24) +---- Wątek: (21.05) Manchester UNITED vs Chelsea 1-1 ( 7-6 ) CHAMPIONS!! (/showthread.php?tid=543) |
- kapszti - 20-05-2008 07:08 jak mamy wygrać to wygramy czy Chelsea będzie miała w składzie Drogbę i Terry'ego czy nie - Ciampel - 20-05-2008 07:31 To już jutro panowie! 8) Poczytajcie sobie wypowiedzi podgrzewające atmosferę, Kalou to jeden z wielu "rodzynków" :lol: - reason - 20-05-2008 11:45 denerwuję się tak jak przed maturą ![]() Scholes i Ronaldo. Oby się sprawdziło :wink: - KanT - 20-05-2008 18:26 reason napisał(a):denerwuję się tak jak przed maturą E, to i tak niezle. Ja jak 20 minut przed Barceloną. Żałuję tylko, że nie mogę się wyrwać do żadnego pubu i mecz spędzę sam, bez darcia mordy :? - roo1410 - 20-05-2008 18:37 KanT napisał(a):Żałuję tylko, że nie mogę się wyrwać do żadnego pubu i mecz spędzę sam, bez darcia mordy Confusedja tez w domu .. nie wiem jak ja wytrzymam bez darcia mordy ,, eee lipa .. - marcelo - 20-05-2008 18:53 KanT napisał(a):Żałuję tylko, że nie mogę się wyrwać do żadnego pubu i mecz spędzę sam, bez darcia mordy roo1410 napisał(a):ja tez w domu .. nie wiem jak ja wytrzymam bez darcia mordy ,, eee lipa .. No, panowie, u mnie sytuacja podobna. Mama pewnie będzie chciała iść spać zaraz na początku meczu. Cóż, pewnie kilka razy w trakcie meczu jak i po upłynięciu 90. minut będę musiał ją obudzić swoim wyciem :twisted: - Gracek_11 - 20-05-2008 18:57 KanT napisał(a):Żałuję tylko, że nie mogę się wyrwać do żadnego pubu i mecz spędzę sam, bez darcia mordy Confused Taa, a ja nie wiem, co by było w moim przypadku lepsze, bo oglądanie meczu w internacie ma swoje negatywne i pozytywne strony. Pokrzyczałbym co nieco, ale niektorzy kibice Man Utd to najcześciej interesuja sie tylko wynikami i czy Ronaldo strzelil bramke. Inni natomiast to fani Liverpoolu, Arsenalu, Chelsea, więc pewnie też swoje głupie komentarze beda gadać, no ale cóż... A tak nie odbiegajac już od tematu bezpośrednio związanego z meczem to krotko - nie mogę się już doczekać tego finalu. Emocje sięgają zenitu, jutro się pewnie cały zapocę, ale wierzę w sukces, tylko tyle. Wierzę, że ten sezon będzie sezonem UNITED, ale by tak się stało niezbędne jest zwycięstwo w Moskwie. UNITEEEED! - Ciampel - 21-05-2008 09:11 FOLLOW FOLLOW FOLLOW! 10,5h! :twisted: - Danny93 - 21-05-2008 12:26 Już tylko kilka godzin i się zacznie... :twisted: - Wojtek3 - 21-05-2008 13:09 Ja wlasnie sie zwolnilem z pracy, bolal mnie brzuch i glowa, cos al'a przed Barcelona. Powoli sie juz szykuje. W radiu mowia, ze Terry i Drogba zdrow jak ryba a AShole Cole mial starcie z Makelele na treningu i mozliwe, ze opusci finalowy mecz. COME ONE REDS :!: - Fiend - 21-05-2008 13:45 Z Cole'em czy bez niego Chelsea i tak przegra ![]() Jak ten czas wolno plynie... ![]() - Gracek_11 - 21-05-2008 13:54 U nas najprawdopodobniej: VDS - Brown, Rio, Vida, Evra - Carrick, OH, Scholes - Ronaldo, Tevez, Rooney. Silna skład, ale jak wyjdą przekonamy się za ok. 5h. Nie wiem jak wytrzymam dzisiejszy trening, już teraz nie mogę się skupić na niczym innym. - Morgan - 21-05-2008 13:59 jasny gwint, ale emocje, ale napięcie i te powracające wspomnienia sprzed stu (dziewięciu) lat.... się będzie działo, ale lepiej sobie ustawie numer na pogotowie na pierwszym miejscu w spisie telefonów.... - Kuba_^^ - 21-05-2008 14:42 Pamiętam jak pamiętny finał w 1999 r. był moim pierwszym finałem LM, który oglądałem. Zacząłem oglądać piłkę od MŚ we Francji, pamiętam, sobie pisałem wszystkie wyniki, no ale nie kojarzę wiele z tego turnieju ![]() Po 9 latach po raz kolejny mamy okazję zobaczyć naszych ulubieńców w jakże ważnym meczu. Emocji na pewno nie zabraknie, zresztą każdy z nas już czuje napięcie, strach przed ewentualną porażką (odpukać) itp. Im coraz bliżej tego meczu tym bardziej się denerwuję, jednak szczerze przyznam, że bardziej bałem się przed meczem z Wigan ![]() Nerwy jak cholera, jak będzie przekonamy się za kilka godzin, obyśmy mieli powody do radości ![]() COME ON UNITED!!! - ziomo - 21-05-2008 15:12 Normalnie napięcie jak przed wojną( :lol ![]() UNITED WIN LM!!! |