![]() |
Forumowe Oskary 2008 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Forumowe Oskary 2008 (/showthread.php?tid=625) Strony: 1 2 |
Re: Forumowe Oskary 2008 - mucha - 16-12-2008 19:35 Wybierałem po jednej osobie tak jak wcześniej zakładałem ![]() Forumowicz roku: radzio Najmądrzej piszący user: michal85 Najzabawniejszy user: ring0 User z największą wiedzą o futbolu: Kula User z największą wiedzą o ManUtd: michal85 User wywołujący sporo kontrowersji (nie zawsze negatywnych): maju Użytkownik piszący najstaranniejsze posty: Szymcio Najlepszy moderator: sebos User, którego darzycie największą sympatią: radzio Forumowicz z najlepszym awatarem: matys ![]() Forumowicz z najlepszym podpisem: - Najlepszy grafik: allez Re: Forumowe Oskary 2008 - sebos_krk - 17-12-2008 10:20 Forumowicz roku: Radzio, bo stworzył świetne forum i w tej kategorii nie ma kontrkandydatów. Najmądrzej piszący user: Kula- zawsze mądre wypowiedzi, wyważone, ma pojęcie o czym pisze. Szymcio- całe artykuły stały się jego wizytówką. Trzeciej osoby nie podam, bo miałbym dylemat między paroma userami. Najzabawniejszy user: Maju- ma co najmniej dziwne poglądy, ale cenię u niego, że posiada własne zdanie na każdy temat. Matys- potrafi palnąć coś śmiesznego, rozluźniając atmosferę. User z największą wiedzą o futbolu: Kula- super się z nim dyskutuje, również poza RedCafe. Michał85- mocno argumentuje swoje zdanie, choć często różnimy się w poglądach User z największą wiedzą o ManUtd: Pawlo- szkoda, że już to się nie wypowiada. Michał85- cenię go za zainteresowanie drużyna młodzieżowymi, bardzo rzadkie nawet wśród chłopaków z Musc. User wywołujący sporo kontrowersji (nie zawsze negatywnych): Ring0- o jedną kontrowersje za dużo... Użytkownik piszący najstaranniejsze posty: Szymcio, Miko, Muszeq Najlepszy moderator: Muszeq, Paolo User, którego darzycie największą sympatią: Miko- miły facet, czasem gadamy na gg, Radzio- już zdążyłem go poznać i również spoko gość, włożył dużo swojego czasu w stworzenie forum, Kula Forumowicz z najlepszym awatarem: Anirin- konkurencji brak Forumowicz z najlepszym podpisem: nie czytam podpisów Najlepszy grafik: nie znam się na tym Re: Forumowe Oskary 2008 - Kula - 17-12-2008 20:41 Forumowicz roku: sebos Najmądrzej piszący user: michal85 Najzabawniejszy user: Tomassen,matys User z największą wiedzą o futbolu: michal85,sebos,miko User z największą wiedzą o ManUtd: muszeq,pawlo,michal85 za te rezerwy ![]() User wywołujący sporo kontrowersji (nie zawsze negatywnych)// moja wersja"wywołujący dyskusje": maju i ....szymcio Użytkownik piszący najstaranniejsze posty: szymcio Najlepszy moderator: nie wiem, nie miałem do czynienia ![]() User, którego darzycie największą sympatią: sebos, matys, michal85... i wszyscy pozostali ![]() Forumowicz z najlepszym awatarem: radzio Forumowicz z najlepszym podpisem: ŁukaSsZ Najlepszy grafik: boobic Re: Forumowe Oskary 2008 - bartez - 18-12-2008 21:56 Forumowicz roku: radzio- każdy wie dlaczego Najmądrzej piszący user: szymcio oraz kula- potrafią napisać naprawdę konkretnego posta, mają zawsze mocne argumenty Najzabawniejszy user: tmssn-pamiętam jak był najebany 8-) User z największą wiedzą o futbolu: Kula-jak juz się udziela to wie co pisze, mądre i zgodne z realiami wypowiedzi User z największą wiedzą o ManUtd: michal85, sebos User wywołujący sporo kontrowersji (nie zawsze negatywnych): maju-z tego co pamiętam to on jest/był takim typem ![]() Użytkownik piszący najstaranniejsze posty: Szymcio- wystarczy spojrzeć na jego posta ![]() Najlepszy moderator: miko,sebos User, którego darzycie największą sympatią: Miko- utrzymuję z nim jako taki kontakt na gg, spoko gościu Forumowicz z najlepszym awatarem: tutaj różnie bywa ![]() Forumowicz z najlepszym podpisem: rzadko czytam podpisy... Najlepszy grafik: nikt inny tylko BOOBIC, wy się nie znacie, to on robi mega prace to by było na tyle, dzięki Re: Forumowe Oskary 2008 - mucha - 18-12-2008 22:08 bartez napisał(a):wy się nie znacie Na tym nie trzeba się znać. To kwestia gustu. To tak jak z kobietą: jednemu się podoba ta, drugiemu inna. Podobnie jest z avatarami, także nie wyjeżdżaj z tekstem, że się nie znamy, bo tu nie o to chodzi. Re: Forumowe Oskary 2008 - paolo - 18-12-2008 22:22 Nie każdy siedzi na GFXworld jak Ty ![]() Boobic się tu dawno nie udzielał, więc dlatego mało osób na niego głosuje. Ja go akurat pamiętam i wymieniłem w najlepszych grafikach. Re: Forumowe Oskary 2008 - Lukas - 19-12-2008 09:59 Forumowicz roku: radzio- to on jest ojcem tego wszystkiego i gdyby nie on to pewnie nie byłoby nas teraz tutaj. Najmądrzej piszący user: Kula, sebos Najzabawniejszy user: matys- stara się jak może rozruszać forumowe towarzystwo ![]() User z największą wiedzą o futbolu: Kula, Miko User z największą wiedzą o ManUtd: michal85, sebos, pawlo User wywołujący sporo kontrowersji (nie zawsze negatywnych): maju, wcześniej ringO Użytkownik piszący najstaranniejsze posty: Szymcio Najlepszy moderator: sebos, muszeq User, którego darzycie największą sympatią: radzio ![]() Forumowicz z najlepszym awatarem: Anirin Forumowicz z najlepszym podpisem: chyba ŁukaSsZ Najlepszy grafik: boobic, allez Re: Forumowe Oskary 2008 - Michelle - 24-12-2008 01:00 No to ja też sobie pozwolę... ![]() Forumowicz roku: Radosław, jakżeby inaczej. Najmądrzej piszący user: kliku takich, ale jednak decyduję się na Kulę Najzabawniejszy user: Ringuś! User z największą wiedzą o futbolu: Kula, Sebos i Michał85, czyli redlogowa jedność ![]() User z największą wiedzą o ManUtd: - User wywołujący sporo kontrowersji (nie zawsze negatywnych): Miko? Ringo...? (Ringuś nie bij, że Cię koło Miko "postawiłam"...) Użytkownik piszący najstaranniejsze posty: Szymcio? Najlepszy moderator: Myślę, że Sebos. Chyba że Radzia podłączymy jeszcze pod moderatora ![]() User, którego darzycie największą sympatią: Hmm... Mogę podać tylko 3 osoby, więc nie wymienię żadnej, bo nie chce nikogo pominąć, a jest kilka osób, które naprawdę bardzo lubię i myślę, że one o tym wiedzą ![]() Forumowicz z najlepszym awatarem: Anirin! Forumowicz z najlepszym podpisem: Ogólnie nie zwracam uwagi na podpisy, ale Ringuś ujął mnie "Nagimi fotami Cristiano Ronaldo". Najlepszy grafik: Oczywiście, że Anirin ze swoją twórczością w Paintcie. ![]() Re: Forumowe Oskary 2008 - Carlito - 30-12-2008 12:32 Niech jakikolwiek moderator zamknie temat ![]() |