Diabły na wypożyczeniach - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Kadra (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Diabły na wypożyczeniach (/showthread.php?tid=76) |
Re: Diabły na wypożyczeniach - dybus_16 - 26-09-2008 13:30 Myślę, że Manucho to utalentowany zawodnik i kiedy wroci z wypozyczenia do MU moze sie bardzo przydac naszemu zespołowi. :twisted: Re: Diabły na wypożyczeniach - paolo - 26-09-2008 13:54 dybus_16 napisał(a):Myślę, że Manucho to utalentowany zawodnik i kiedy wroci z wypozyczenia do MU moze sie bardzo przydac naszemu zespołowi. :twisted: To cię chłopaku pocieszę, bo Manucho przebywa obecnie w Manchesterze lub okolicach W każdym bądź razie wrócił z wypożyczenia. Re: Diabły na wypożyczeniach - Miko - 28-10-2008 21:07 MUFC.pl napisał(a):Danny Simpson liczy na to, że jego kariera na Old Trafford jeszcze się nie zakończyła i po powrocie z Blackburn Rovers pozostanie piłkarzem Manchesteru United. Póki co za często nie gra. Jakoś się nie chcę mi się wierzyć, że Danny będzie kiedyś podst obrońcą United. Już do "11" puka Rafael... może mieć ciężko, jak wróci. Re: Diabły na wypożyczeniach - panopticum - 13-11-2008 11:03 gazeta.pl napisał(a):Liverpool przegrywa 2:4, Gomes potrzebował maski tlenowej Brawa dla Campbella. <jupi> Re: Diabły na wypożyczeniach - michal85 - 13-11-2008 11:41 Oczywiście oglądałem mecz i Fraizer był fantastyczny, szczególnie w pierwszej połowie. Oprócz dwóch goli zanotował asystę przy bramce na 1:0. Grał jak zwykle - z olbrzymią determinacją i na wielkiej szybkości, z którą nie mogli sobie poradzić defensorzy LFC. O ile mi wiadomo został wybrany graczem meczu Re: Diabły na wypożyczeniach - Foster - 24-12-2008 07:50 Cytat:Młody skrzydłowy Nottingham Forest, Lee Martin w najbliższym czasie wróci do Manchesteru United po zakończeniu swojego półrocznego wypożyczenia. Ronaldo i Park, to nasi podstawowi skrzydłowi. Wiadomo jednak, że Park jest po wielu różnych kontuzjach i cały czas grać też nie może, Nani zaś nie prezentuje się najlepiej, a Giggs to już środkowy pomocnik. Cristiano też od czasu do czasu się odpoczynek przyda. Tylko czy Martin jest na tyle dobry by grać w pierwszym składzie? Re: Diabły na wypożyczeniach - michal85 - 24-12-2008 10:03 Cytat:Tylko czy Martin jest na tyle dobry by grać w pierwszym składzie?Czy piłkarz, który ma problemy z regularną grą w pierwszej "11" w Notthingam jest wystarczająco dobry na pierwszy skład United? Chyba nie muszę odpowiadać. Szkoda Martina, bo rokował fantastycznie. Kontuzje jednak skutecznie zastopowały jego świetnie zapowiadającą się karierę i niestety nie jest to piłkarz na miarę Premier League, nie mówiąc już o standardach United. Re: Diabły na wypożyczeniach - mucha - 24-12-2008 10:35 Pamiętam go z czasów gry w Rangersach. Każdy stały fragment gry wykonywany przez Martina. Idealne dosrodkowania na nos. Naprawdę liczyłem, że wyrośnie przynajmniej solidny piłkarz, którego bez wahania będzie można wystawić w pierwszym składzie. Ale to już nie pierwszy i nie ostatni zawodnik, który dobrze się zapowiada jako junior, a jak zaczyna wyrastać dojrzały piłkarz to mówiąc kolokwialnie daje dupy. Re: Diabły na wypożyczeniach - Foster - 02-02-2009 13:54 Cytat:Peterborough wypożyczyło z Manchesteru United Jamesa Chestera. Młody obrońca trafi tam na miesiąc. Po tym jak zadebiutował w barwach United w meczu z Derby trafi do League One, by zbierać cenne doświadczenie.Uważam, że jest dobry pomysł, Chester i tak nie ma szans obecnie na grę w pierwszym składzie. Re: Diabły na wypożyczeniach - michal85 - 10-02-2009 22:59 W przerwie od nauki () postanowiłem obejrzeć mecz młodzieżówki angielskiej z Ekwadorem. Od początku w kadrze Albionu zagrali Heaton i Campbell. Ten pierwszy był solidny, zaliczył jedną świetną interwencję, ale mam wrażenie, że przy dwóch bramkach dla Ekwadoru mógł zachować się lepiej. Najlepszy na placu gry był jednak Campbell. Strzelił bramkę po ładnej akcji z Johnsonem (nawiasem mówiąc skrzydłowy Boro strzelił ładną bramkę) i raz po raz nękał obronę przeciwników dynamicznymi rajdami. Bardzo często przeciwnicy musieli uciekać się do fauli. Pod koniec pojawił się Welbeck i był nawet bliski strzelenia bramki po podaniu...rzecz jasna Fraziera. Re: Diabły na wypożyczeniach - BigMe - 02-03-2009 21:21 Właśnie przeglądałem galerię z dzisiejszego treningu United i troszkę się zdziwiłem gdy na większości zdjęć zobaczyłem...Adema LJAJICA. Z tego co wiem to miał zostać do końca sezonu na wypożyczeniu w Partizanie. Nawet w tym okresie strzelał już dla nich gole. Coś się w tym postanowieniu zmieniło? Czy może tylko Adem wpadł to Manchesteru na małą "integrację" z przyszłymi kolegami z drużyny. Wie ktoś coś więcej na ten temat? Link do galerii z treningu United na potwierdzenie moich słów: <a class="postlink" href="http://infobot.pl/r/171K">http://infobot.pl/r/171K</a> Re: Diabły na wypożyczeniach - RedLucas - 04-03-2009 15:41 manusite.pl napisał(a):Napastnik Manchesteru United, który obecnie znajduje się na wypożyczeniu w Partizanie Belgrad - Adem Ljajić przyznał, że jest zachwycony sposobem w jaki sposób prowadzone są treningi na Old Trafford. Czyli już wszystko wiadomo Ljajić czasami gości na treningach, aby zobaczyć jak wyglądają treningi w United i powoli zacząć się do nich przyzwyczajać. Re: Diabły na wypożyczeniach - matys - 08-07-2009 14:55 Cytat:QPR have signed Argentine midfielder Alejandro Faurlin for £3.5million. No i chyba dobrze dla niego. Brown, Rafael, Neville, O'Shea, tak pewnie będzie wyglądała hierarchia naszych right-backów w przyszłym sezonie, więc Eckersley by pewnie za dużo nie pokopał. Michał, jak tam wyglądają jego szanse na lepsze jutro w United? Kolejny Simpson i Bardsley? W tych pojedynczych meczach co go widziałem, to nie zachwycał, strasznie spięty się wydawał. I tak przy okazji, co z Simpsonem? Re: Diabły na wypożyczeniach - Lasq - 08-07-2009 15:12 Ja tam młodzieżówki nie oglądam więc ciężko mi coś powiedzieć ale w meczu z Hull bardzo dobre wrażenie zrobił na mnie Ritchie de Laet. Co prawda grał wtedy na lewej obronie ale z tego co wyczytałem to może on występować na wszystkich pozycjach defensywnych w tym na PO. A jeśli Evrze nie strzeli do łba coś głupiego to prawdopodobnie w najbliższych latach w United łatwiej będzie się przebić do składu na prawej niż na lewej stronie. Więc kto wie, może to nie Eckersley a młody Belg będzie naszą przyszłością na prawej obronie? Re: Diabły na wypożyczeniach - Foster - 08-07-2009 15:51 matys napisał(a):I tak przy okazji, co z Simpsonem?Po jego powrocie z wypożyczenia z Blackburn mówiło się o jego sprzedaży, o ile dobrze pamiętam to do któregoś z beniaminków. Teraz ten temat jakoś upadł. Chłopak parę razy nam się już ładnie zaprezentował w pierwszym składzie. Jednak patrząc na obsadę prawej obrony (Brown, Rafael, Gary, O'Shea) nie widzę dla niego szans na grę. Także moim zdaniem w grę wchodzą 3 możliwości: 1) Zostaje u nas, liczy na parę meczy z CC tak to rezerwy tylko 2) Kolejne wypożyczenie 3) Definitywne odejście z OT fidain napisał(a):w meczu z Hull bardzo dobre wrażenie zrobił na mnie Ritchie de Laet. Co prawda grał wtedy na lewej obronie ale z tego co wyczytałem to może on występować na wszystkich pozycjach defensywnych w tym na PO. A jeśli Evrze nie strzeli do łba coś głupiego to prawdopodobnie w najbliższych latach w United łatwiej będzie się przebić do składu na prawej niż na lewej stronie.Jeśli Fabio nadal będzie nękany przez kontuzje, a występ de Laet'a w meczu z Hull nie był jednorazowym błyskiem to spokojnie może być zmiennikiem Pata. Jak wiemy Evra też czasem musi odpocząć... także w CC czy FA CUP mógłby grać |