![]() |
Szkoła/Studia - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Szkoła/Studia (/showthread.php?tid=78) |
Re: Szkoła - Peter Parker - 05-02-2008 13:54 Moja średnia 3,7. Jedna, jedyna dwójka z... W-F <hahaha> A dlatego, że miałem niepozaliczane sprawdziany. Podobnie jak moderator @Miko, chodzę do I klasy LO - kierunek dziennikarstwo 8-) Zachowanie też dobre. I też za tydzień muszę wracać do szkoły... Moje plany na przyszłość - wiadomo - dziennikarstwo 8-) A jak nie, to będę dzieciaki dręczył ucząc WOSu. Zobaczą co to znaczy szkoła <hahaha> Re: Szkoła - MU_fan - 05-02-2008 14:22 U mnie średnia bodajże 3,6-3,7 - liczyć, nie liczyłem, ale gdzieś tyle powinno być, ale biorąc pod uwagę fakt, że się obijałem, to nie jest źle...Ale od II semestru trzeba będzie się brać pomału do roboty, bo w końcu za nieco ponad rok matura (polski, anielski, wos, geografia lub historia, z małym wskazaniem na geografię, co prawda bardziej lubię historię, ale w geografii mniej do roboty). A co potem? Dziennikarstwo (sportowe), stosunki międzynarodowe, europeistyka, politologia, kolejność nieprzypadkowa. Ferie teoretycznie zaczynają mi się w poniedziałek, ale teraz choruję, a już w piątek wyjeżdżam na ukochany obóz narciarski. Re: Szkoła - Tomassen - 05-02-2008 14:39 A u mnie średnia równiutkie 5.0 i zachowanie dobre, co kwalifikuje mnie do stypendium semestralnego 8-) w wysokości 112 zł ![]() Re: Szkoła - Arken - 05-02-2008 18:42 Ja po I semestrze klasy I LO mam średnią 4,93 (profil mat-fiz-inf). W II semestrze mam zamiar "przeskoczyć" 5,0. A za rok planuję wystartować w olimpiadzie fizycznej i może wywalczyć jakiś indeksik. A co do studiów to w kręgu zainteresowań mam fizykę i informatykę. Re: Szkoła - paolo - 05-02-2008 19:26 jagusia92 napisał(a):Ostatnia gimnazjum, średnia 5,42 Heh, ja o takiej średniej mogę co najwyżej pomarzyć! Gratulacje. Re: Szkoła - bartez - 05-02-2008 19:51 ja lepiej nie napiszę jaką mam :oops: Re: Szkoła - Manu8 - 06-02-2008 15:10 ja miałem 4,88 w ostatniej technikum, lepiej nie mogło być ![]() ![]() Re: Szkoła - paolo - 06-02-2008 16:09 Manu8 napisał(a):Bardzo mnie cieszy informacja że Manchester United ma tak diabelnie inteligentnych kibiców Dobrze wykształconych ![]() W przeciwieństwie do naszych "przyjacieli z Londynu i Liverpoolu" he he Re: Szkoła - Tomassen - 06-02-2008 18:29 My dzisiaj w K-dze pisaliśmy próbny test z matmy, jak kogoś interesuje to jest to test z 2006 roku. Z otwartych dobrze miałem jedynie beczkę i przekształcanie wzoru. Poza tym na Talesie się wyłożyłem ;| i na zadaniu z oddawanym ciepłem. Napięcia czy czegoś tam w ogóle nie ruszyłem. Nie braliśmy tego jeszcze i nawet nie wiedziałem, co oznaczyć w danych ![]() W sumie wyszło mi 27 punktów... nie jest to szczyt moich ambicji, ale prawdę mówiąc więcej się nie spodziewałem. Za to z humanistycznego na pewno straciłem trzy punkty, a poza tym pewnie z listu urwą mi 2-3 ![]() ![]() Re: Szkoła - pablo - 06-02-2008 19:51 Tomassen napisał(a):W sumie wyszło mi 27 punktów...Chłopie po średniej 5.00 można się było więcej spodziewać ![]() Ale spoko nie ma się co stresować ja próbne olewałem a z głownych miałem razem 87 pkt i dostałem się tak gdzie sobie wymarzyłem ;] Ciekawe co wam dadzą na polski w tym roku, my mieliśmy ogród ![]() Re: Szkoła - Tomassen - 06-02-2008 22:09 pablo napisał(a):Ale spoko nie ma się co stresować ja próbne olewałem a z głownych miałem razem 87 pkt i dostałem się tak gdzie sobie wymarzyłem ;] o_0... Jak w sumie będę miał +/- 80 pkt to będę zajebiście uhahany... ![]() Btw. Polskiego się nie boję, przed mat-przyr trzęsę portami... Re: Szkoła - pablo - 06-02-2008 23:14 Tomassen napisał(a):Polskiego się nie boję, przed mat-przyr trzęsę portami...A ja własnie miałem na odwrót sytuacje. Wolałem matme niż polski co pokazały wyniki (47 pkt przyr. - 40 pkt pol.). Zapewniam jednak że wynik powyżej 80 i taka srednia jaką masz aktualnie, otwiera ci drzwi przed każdą szkołą ![]() Re: Szkoła - Futbolowa - 07-02-2008 10:24 Egzamin gimnazjalny to była parodia po prostu <hahaha> <hahaha> Szkoda mi było weekendu majowego na naukę do tego dziadostwa, które i tak niewiele w moim życiu zmieniło. Ja to jeszcze stresu związanego z nauką nie przeżyłam. Matury się nie bałam, poszłam wyluzowana, ucząc się jedynie do ustnego angielskiego i zdałam naprawdę bardzo dobrze. Na studiach ta sesja i wszystkie te zaliczenia też jakoś bezstresowo mi poszły. Ja jestem hedonistką, do tego strasznie leniwą. I właściwie robię tylko wymagane minimum, byle by się nie narobić, a i tak mieć zadowalające efekty ![]() Re: Szkoła - MU_fan - 07-02-2008 14:21 Z tym egzaminem to prawda, jedyne co do niego zrobiłem to rozwiązałem, dwa może trzy próbne testy z jakieś tam gazetki i tyle, ot co. Wynik też nie był zły. Po co on jest - za bardzo nie wiem. Jednak najlepsze były nauczycielki z gimnazjum, które mówiły, 'Wy się uczcie do tego egazminu, bo taką maturę można poprawić, egzamin nie...No cóż. Re: Szkoła - Tomassen - 07-02-2008 15:32 pablo napisał(a):A ja własnie miałem na odwrót sytuacje. Wolałem matme niż polski co pokazały wyniki (47 pkt przyr. - 40 pkt pol.). Zapewniam jednak że wynik powyżej 80 i taka srednia jaką masz aktualnie, otwiera ci drzwi przed każdą szkołą Człowieku, jak będę miał 35 z matmy to idziemy się zalać, stawiam ![]() Futbolowa napisał(a):Ja jestem hedonistką n00bquestion: co to znaczy? MU_fan napisał(a):'Wy się uczcie do tego egazminu, bo taką maturę można poprawić, egzamin nie... :lol: |