![]() |
Forumowe Oscary 2009 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Forumowe Oscary 2009 (/showthread.php?tid=807) Strony: 1 2 |
Re: Forumowe Oscary 2009 - Intel - 13-12-2009 20:37 1.Forumowicz roku - Matys, Sebos 2.Debiut roku - Czary 3.User z największą wiedzą o United - Kula, Michał, Sebos 4.User z największą wiedzą ogólnie - Kula, Mata 5.Najzabawniejszy user - Matys 6.Najbardziej lubiany user - Matys, Kula, PanOpticum 7.Największy dziwak na forum - Zashi 8.Kogo chciałbyś poznać - 9.Najlepszy moderator - Matys, Mata 10.Najlepszy av - Sebos 11.Najlepszy podpis - Matys 12.Najciekawszy temat na forum - Kółko wzajemnej adoracji 13.Wydarzenie roku na forum - 14.Co byś zmienił/a na forum - ignorowanie tematów 15.Najaktywniejszy user - Matys 16. User wywołujący sporo kontrowersji - Bobsley 17. User piszący najstaranniejsze posty - Szymcio 18. Najbardziej pomocny user - 19. Post roku - Matys i jego post o Hargo 20. Kogo najbardziej by ci brakowało na forum - Matys, Maju Re: Forumowe Oscary 2009 - dende - 20-12-2009 16:55 1.Forumowicz roku - michał85, matys 2.Debiut roku - Czary 3.User z największą wiedzą o United - michał85, Kula 5.Najzabawniejszy user - pan_opticum, matys 7.Największy dziwak na forum - Artur Ż 9.Najlepszy moderator - Foster 12.Najciekawszy temat na forum - pośmiejmy się z przeciwników, diabelskie fotografie 14.Co byś zmienił/a na forum - ignorowanie tematów 15.Najaktywniejszy user - Mata, matys 16. User wywołujący sporo kontrowersji - maju 17. User piszący najstaranniejsze posty - Szymcio Re: Forumowe Oscary 2009 - matys - 26-12-2009 13:30 Pany i Panie, jeszcze jakiś tydzień do końca, po nowym roku jakoś zamkniemy temat, także kto by jeszcze kciał oddać głos, to zapraszam. Re: Forumowe Oscary 2009 - Tomek91 - 27-12-2009 11:16 1.Forumowicz roku- Foster26, Michał85 2.Debiut- Czary 3.User z największą wiedzą o United- Sebos, Michał85 5.Najzabawniejszy user- pan_opticum, matys 6.Najbardziej lubiany user- Mata, Foster 7.Największy dziwak na forum- bob-sley 8.Kogo chciałbyś poznać- Mata, Foster 9.Najlepszy moderator- matys, Foster 10.Najlepszy av- Kula ![]() 11.Najlepszy podpis - Matys 12.Najciekawszy temat na forum - pośmiejmy się z przeciwników, diabelskie fotografie 14.Co byś zmienił/a na forum - ignorowanie tematów 15.Najaktywniejszy user - Mata, matys 17. User piszący najstaranniejsze posty - Szymcio Re: Forumowe Oscary 2009 - Lasq - 28-12-2009 21:07 1.Forumowicz roku - matys, sebos_krk 2.Debiut roku - Czary 3.User z największą wiedzą o United - michal85 4.User z największą wiedzą ogólnie - ... 5.Najzabawniejszy user - matys 6.Najbardziej lubiany user - matys, mata 7.Największy dziwak na forum - pan_opticum 8.Kogo chciałbyś poznać - matys, mata, dsw_MUszyna 9.Najlepszy moderator - sebos_krk 10.Najlepszy av - ... 11.Najlepszy podpis - Szymcio 12.Najciekawszy temat na forum - Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United 13.Wydarzenie roku na forum - bo ja wiem? Niech będzie RedlogGate 14.Co byś zmienił/a na forum - nic - jest ok 15.Najaktywniejszy user - sebos_krk 16. User wywołujący sporo kontrowersji - Miko, Zashi 17. User piszący najstaranniejsze posty - Szymcio 18. Najbardziej pomocny user - ... 19. Post roku - Matysa o Hargo 20. Kogo najbardziej by ci brakowało na forum - większości... Re: Forumowe Oscary 2009 - Adis - 30-12-2009 19:32 1.Forumowicz roku - michał85 2.Debiut roku - Czary 3.User z największą wiedzą o United - michał85, sebos, Kula, 4.User z największą wiedzą ogólnie - 5.Najzabawniejszy user - 6.Najbardziej lubiany user - Mata, dsw_MUszyna 7.Największy dziwak na forum - 8.Kogo chciałbyś poznać - Mata, Foster, Czary 9.Najlepszy moderator - Foster, Mata, paolo, 10.Najlepszy av - 11.Najlepszy podpis - 12.Najciekawszy temat na forum - tematy meczowe 13.Wydarzenie roku na forum - niekoniecznie na forum, ale związane - RedlogGate 14.Co byś zmienił/a na forum - 15.Najaktywniejszy user - Foster, Mata 16. User wywołujący sporo kontrowersji - maju 17. User piszący najstaranniejsze posty - 18. Najbardziej pomocny user - sebos 19. Post roku - 20. Kogo najbardziej by ci brakowało na forum - (prawie) wszystkich aktywnych userów Re: Forumowe Oscary 2009 - dsw_MUszyna - 31-12-2009 12:02 1.Forumowicz roku - michał85 2.Debiut roku - Czary 3.User z największą wiedzą o United - michał85, sebos, Kula, 4.User z największą wiedzą ogólnie - 5.Najzabawniejszy user - 6.Najbardziej lubiany user - nmz, michał85, sebos 7.Największy dziwak na forum - 8.Kogo chciałbyś poznać - Mata, sebos, michał85 9.Najlepszy moderator - Foster, Mata, paolo, 10.Najlepszy av - 11.Najlepszy podpis - 12.Najciekawszy temat na forum - tematy meczowe 13.Wydarzenie roku na forum - RedlogGate 14.Co byś zmienił/a na forum - wyjebać piłkarzyki i inne gry w piździec, poza tym to ignorowanie tematów ![]() 15.Najaktywniejszy user - Foster, Mata 16. User wywołujący sporo kontrowersji - maju 17. User piszący najstaranniejsze posty - szymcio 18. Najbardziej pomocny user - sebos 19. Post roku - 20. Kogo najbardziej by ci brakowało na forum - pan_opticum Re: Forumowe Oscary 2009 - matys - 01-01-2010 22:15 W niedzielę zamykamy, potem podliczyć głosy i w okolicach marca będą wyniki. Re: Forumowe Oscary 2009 - panopticum - 03-01-2010 10:02 Rzutem na taśmę ![]() 1.Forumowicz roku - uczciwie się przyznam, że nie wiem 2.Debiut roku - ze szczerością wyznam, że nie pamiętam 3.User z największą wiedzą o United - michał 4.User z największą wiedzą ogólnie - nie wiem 5.Najzabawniejszy user - matys mnie rozwala, nieraz spadłem z krzesła 6.Najbardziej lubiany user - matysa lubię, michała lubię. Ale ogólnie też lubię. 7.Największy dziwak na forum - pepepandziobak. 8.Kogo chciałbyś poznać - matys, michał, Wiktor Marczyk. 9.Najlepszy moderator - paolo. Zapieprza na trzy etaty. 10.Najlepszy av - Intel, bo nikt nigdy nie miał bardziej obłąkanego wzroku od Buki. 11.Najlepszy podpis - "so sing just like him fuckers" matysa 12.Najciekawszy temat na forum - "Pośmiejmy się z przeciwników" 13.Wydarzenie roku na forum - redloggate. Myślę, że archiwa zostaną odtajnione jak wszyscy umrzecie 14.Co byś zmienił/a na forum - ignorowanie tematów bym chciałbym. 15.Najaktywniejszy user - nie wiem, ja nikomu postów nie liczę. 16. User wywołujący sporo kontrowersji - maju 17. User piszący najstaranniejsze posty - nie wiem, ja takich rzeczy nie zauważam. 18. Najbardziej pomocny user - nie wierzę w prywatną pomoc, uważam, że rozwiązania muszą być systemowe. 19. Post roku - żadnego w tym roku nie wydrukowałem i nie oprawiłem w ramki. 20. Kogo najbardziej by ci brakowało na forum - matys, muszeq, michał, kula |