Redcafe.pl - Manchester United Forum
Bilety na mecz MUFC - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Bilety na mecz MUFC (/showthread.php?tid=981)

Strony: 1 2 3 4

Re: Bilety na mecz MUFC - sebos_krk - 27-02-2011 23:26

Mr.Honda napisał(a):Gdybym mieszkał w Polsce to nawet bym się nie zastanawiał ale ja mieszkam godzinę drogi od Manchesteru Smile
Ale na mapie Cię nie widzę Tongue
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://redcafe.pl/map/">map/</a><!-- l -->

Re: Bilety na mecz MUFC - branka - 28-02-2011 00:27

Myślę że nie każdy jest na tej mapie?

A ja już odliczam do wyjazdu :tuptup:

Re: Bilety na mecz MUFC - Mr.Honda - 28-02-2011 00:28

Ja w czwartek na OT jadę ale tylko wycieczka po stadionie i muzeum Sad

Re: Bilety na mecz MUFC - sebos_krk - 28-02-2011 09:42

branka napisał(a):Myślę że nie każdy jest na tej mapie?
A ja żyłem w przekonaniu, że wszyscy kibice United na całym świecie Sad

Re: Bilety na mecz MUFC - Cero - 20-07-2011 13:40

Witam,
czy posiada ktoś informacje w jaki sposób można dostać bilety na Community Shield 2011?
Pisałem do Manchesteru United maila i odpisali, że trzeba czekać na rozpatrzenie zgłoszeń członków klubu kibica.
A nie chce czekać bo zaraz okaże się, że nie ma biletów.
Na stronie Wembley nie znalazłem żadnej informacji. A na tych wszystkich `tickets` stronach się trochę obawiam
kupować.
I czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak mogę kupić bilet?
Z góry dziękuje.

Re: Bilety na mecz MUFC - vitek782 - 21-07-2011 19:56

Witam
Mam pytanie a w zasadzie prosbe...Chcialbym kupic bilet na mecz z tottenhamem (22 sierpnia) ale kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac.
Wiem tylko tyle ze na manutd.com mozna kupic bilet jednak z tego co zrozumialem to tylko z tej mozliwosci moga skorzystac oficjalni czlonkowie. Czy to prawda? A jeśli nie to co musialbym zrobic zeby takowy upragniony bilet dostac?

Re: Bilety na mecz MUFC - El Polako - 04-08-2011 18:38

Można zakupić bilet na jakiś mecz Manchester United przez internet? jak tak to podajcie linka bo planuje się niedługo wybrać na jakiś mecz :-D

Re: Bilety na mecz MUFC - truered - 06-08-2011 08:09

Mam do zaoferowania bilety na mecze United - z Arsenalem 28 VIII oraz Norwich 1 X 2011. Spotkania rozpoczynają się o godzinie 16 czasu polskiego. Są to bilety pojedyncze ( 1 na Arsenal i 1 na Norwich ).

Miejsca:
1. Arsenal - North West Quadrant tuż przy samym Stretford End.
2. Norwich - East Stand.

Pytania na PW.
Na mecz jechać nie mogę z powodu obowiązków akademickich, gdyż robię dyplom poza Polską.

Pzdr.

Bilety na mecz ManUTD - Arsenal (28 sierpień!) - Hexado - 07-08-2011 19:41

W dniach 25 sierpnia - 1 września udało mi się spełnić moje marzenie, i zaplanować podróż do Manchesteru, lecę tam z dziewczyną do mojej rodziny. Zaproponowali nam to dopiero przedwczoraj i decyzja była podjęta bardzo szybko. Kibicuję United od wielu pięknych lat, a lot do Manchesteru to zarówno moje jak i wielkie marzenie mojej dziewczyny (dziewczyna też jest wielkim fanem). Niestety brat cioteczny który jest na miejscu nie zdążył kupić biletów...

Proszę o pomoc w postaci znajomych.Może ktoś z Was zaopatrzyły się w bilety, a coś mu wypadło i nie jest w stanie lecieć na mecz. W tym przypadku baaardzo chciałbym je odkupić. Może kogoś znacie, kto ma dojście/możliwość załatwienia dwóch biletów.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi! :-)

Re: Bilety na mecz MUFC - michal85 - 21-12-2011 00:12

Akurat w dniach kiedy gramy wyjazd z Arsenalem (22.01) będę przebywał w Londynie. Wiem, że znikoma szansa, ale gdyby ktoś mógł skombinować wejściówki to niech da znać 8-)

Re: Bilety na mecz MUFC - trix - 26-12-2011 15:01

Jest ktoś w stanie mi powiedzieć jak dostać bilet na wyjazdowy mecz Manchesteru? Od godziny siedzę i przeszukuję różnie strony, ale nie mogę znaleźć żadnego sensownego rozwiązania.

Re: Bilety na mecz MUFC - branka - 26-12-2011 15:20

Trzeba albo miec karnet na OT, albo znajomych którzy mają taki karnet (po bilety na mecze wyjazdowe moga aplikowac tylko ludzie z karnetami) albo kupować u koników przed meczem za bardzo duże sumy. To na lige, bo na Lige Mistrzów czy w tym roku Europejską można aplikowac po bilety będąc członkiem One United (do wykupienia na stronie głównej). Ale z każdą fazą pucharów trudniej o bilet niestety.

Re: Bilety na mecz MUFC - trix - 26-12-2011 15:51

Mi konkretnie chodzi o derby 28 kwietnia... Dobra dzięki za odpowiedź, będę kogoś szukać!

Re: Bilety na mecz MUFC - branka - 26-12-2011 16:04

Na Derby o bilet najtrudniej niestety

Re: Bilety na mecz MUFC - trix - 29-12-2011 15:08

a orientuje się ktoś co robią ludzie, którzy chcą po prostu obejrzeć mecz bez żadnej konkretnej przynależności? Specjalna trybuna?