![]() |
Zagadki dotyczące piłki nożnej - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Zagadki dotyczące piłki nożnej (/showthread.php?tid=186) |
Re: Zagadki dotyczące piłki nożnej - Mata - 31-05-2009 10:40 dobra zadawaj bo i tak Ci tamci nie odp zapewne ![]() Re: Zagadki dotyczące piłki nożnej - Intel - 31-05-2009 10:43 Zgadza się. (że Busby). Znalazł się na liście 50 piłkarzy, którzy wstrząsnęli The Kop. Re: Zagadki dotyczące piłki nożnej - Burżuj - 31-05-2009 12:05 Intel napisał(a):Znalazł się na liście 50 piłkarzy100 ![]() Nazwiska dwóch piłkarzy proszę podać, napastników. Obaj zdobyli niemal identyczną liczbę bramek (dziewięćdziesiąt kilka, liczby się wahają w zależności od strony). Jeden z nich rozpoczął grę rok wcześniej od drugiego i grał tutaj 6 sezonów, drugi zaś rozegrał 11 lat. Są tego samego wzrostu, powinniście ich pamiętać, a jak nie to łyse pałki jesteście. Dodam, że... a w zasadzie to nic już dodawać nie muszę, bo to oczywista oczywistość jest. Re: Zagadki dotyczące piłki nożnej - mucha - 31-05-2009 12:11 Solszar i Cole? Re: Zagadki dotyczące piłki nożnej - Anirin - 31-05-2009 12:15 Czyżby chodziło o naszego kochanego Solskjaera tudzież o pana, który nazywa się Andy Cole? Edit: Niedobry Muszeq. ![]() Re: Zagadki dotyczące piłki nożnej - Burżuj - 31-05-2009 12:27 Kurczę, myślałem, że Wam to trochę dłużej zejdzie, no co najmniej 10 min ![]() Re: Zagadki dotyczące piłki nożnej - mucha - 31-05-2009 12:31 Nie mam pomysłu. Ile trofeów w tym sezonie zdobył Liverpool? Podpowiedź: Wszystkie programy==>Akcesoria==>Kalkulator. Re: Zagadki dotyczące piłki nożnej - Burżuj - 31-05-2009 12:32 Gdzieś między 0 a 0, nie jestem dobry z matmy, Re: Zagadki dotyczące piłki nożnej - mucha - 31-05-2009 12:36 Minuta :shock: Czy ty przypadkiem nie jesteś kibicem Liverpoolu? Zadawaj. Re: Zagadki dotyczące piłki nożnej - Burżuj - 31-05-2009 13:44 Nie, nie jestem. Wiedziałem o tym, bo rozwiązywaliśmy takie zadania na matematyce. Było zaraz obok "Oblicz ogólną liczbę zdobytych mistrzostw Europy przez Arsenal". W którym roku po raz pierwszy zaczęły obowiązywać model koszulki, w której najczęściej występuje Eric Bishop w pewnym filmie z pewnym piłkarzem United. A no i tytuł filmu proszę podać, i nazwisko tego jegomościa. Może Wam to zajmie jakieś 6-7 minut chociaż. Re: Zagadki dotyczące piłki nożnej - Lucas - 31-05-2009 14:52 W 1992 roku te z wiązaniem w dekolcie. Postać Erica Bishopa gra Steve Evets i jest to Looking for Eric. Re: Zagadki dotyczące piłki nożnej - Burżuj - 31-05-2009 15:19 Jedziesz! Aa no i chodziło mi o nazwisko drugiego (pierwszego w zasadzie) Erica, ale tak też jest good. E: Godzina od pytania do odpowiedzi. Bijemy rekordy <jupi> Re: Zagadki dotyczące piłki nożnej - Lucas - 31-05-2009 16:31 Nie siedzę non stop w kawiarence czerwonej! No to jedziemy. Mecze w Europejskich Pucharach słyną często z wysokich wyników. A kto najczęściej strzela bramki? No napastnicy. Strzelić jedną bramkę, to norma, dwie to również, ale hattricka to już spory wyczyn! Ale mimo wszystko byli tacy wielcy herosi, którzy strzelili nawet 4 bramki w jednym meczu! Takich piłkarzy jest aż czterech. Proszę o podanie imienia, nazwiska, przynależności klubowej oraz spotkania w którym strzelili te piękne bramki wszystkich zawodników. Re: Zagadki dotyczące piłki nożnej - mucha - 31-05-2009 16:41 Ruud van Nistelrooy - Manchester United vs Sparta Praga o ile dobrze pamiętam. Reszty nie znam ![]() Re: Zagadki dotyczące piłki nożnej - Lucas - 31-05-2009 16:51 Drugi to również Holender, trzeci to zawodnik, który niedawno grał w Szkocji, a te bramki strzelił w 'debiutującym' sezonie Mourinho. Natomiast czwarty ma brata, bardziej znanego i popularnego. |