![]() |
EURO 2008 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: EURO 2008 (/showthread.php?tid=336) |
- Danny93 - 18-06-2008 22:08 Kapitalny występ Rosjan w meczu ze Szwedami,oglądanie gry podopiecznych Hiddinka było czystą przyjemnością,doświadczeni Skandynawowie momentami wyglądali jak dzieci we mgle. woyteq napisał(a):Rosja wylapala 1:4 i wyszla z "oprawcami" Warty zauważenia jest postęp jaki wykonali Rosjanie w czasie turnieju,w spotkaniu z Hiszpanią obrona grała fatalnie,a zawodnicy ofensywni tylko momentami prezentowała dobrą grę.Z Grecją już takich dobrych momentów było o wiele więcej a defensywa rzadko kiedy trochę się gubiła.Dziś Ibrahimovic i spółka byli zupełnie bezradni,a składne akcje Rosjan jak już wspominałem oglądało się z wielką przyjemnością.Jednym słowem cały zespół Rosyjski zagrał doskonale,choć szczególnie wyróżniali się Semak i Arschavin który podobno jest na celowniku Newcastle. Jak chyba wszyscy już nie mogę się doczekać sobotniego starcia Rosjan z Holendrami,jeśli obie drużyny zagrają na miarę możliwości to czeka nas wspaniałe widowisko. - WoLaK - 18-06-2008 22:16 Patrząc na grę Szwedów przypominała mi się reklama UEFA,gdzie na boisku grali ludzie siedzący na fotelach i normalnie grający ludzie.Szwedzi dzisiaj byli tymi pierwszymi. - Kuba_^^ - 18-06-2008 22:21 Zszokowali mnie Szwedzi naprawdę, liczyłem na szybki wyrównany mecz, a momentami mieliśmy wrażenie, że grają tylko Rosjanie. Szwedom jakby się w ogóle nic nie chciało, mnóstwo błędów w obronie, gdyby nie te końcowe akcje Rosjan, które czasami wyglądały jak jakieś zabawy Skandynawowie przegraliby jeszcze wyżej. Jednak to tylko gdybanie, przegrali 2:0, co nie zmienia faktu, że ekipa Hiddinka zagrał dzisiaj rewelacyjnie i mam nadzieję, że równie dobrze zagrają z Holandią, bo liczę przede wszystkim na dobry mecz. - Zashi - 19-06-2008 14:28 Rosja super gra, ale szkoda mi teraz ich. Zagraja (czyt. przegraja) z genialną Holandia. Mimo wszystko, mam nadzieje, ze zacieta walke o kazdą piłke i genialne akcje. Ruski wczoraj czasami grali troche jak Holendrzy. Dobre kontry i gra długimi podaniami. Widac reke Hiddinka (pis.) - Ciampel - 19-06-2008 15:22 Jeden Zlatan ćwierćfinału Szwedom nie zapewni, co innego w przypadku Arshavina i Rosji ![]() ![]() - ziomo - 19-06-2008 18:10 <a class="postlink" href="http://euro2008.wp.pl/wid,10073170,wiadomosc.html">http://euro2008.wp.pl/wid,10073170,wiadomosc.html</a> LEWOSKRZYDŁOWY....padłem. - Pejter - 19-06-2008 18:21 Jakby napisali, że obrońca albo defensywny pomocnik to byś mógł paść, ale lewoskrzydłowy to nic takiego - nie sprawia mu problemów gra na tej pozycji i często na niej występuje. A że w United zazwyczaj gra na prawej stronie to już niedopatrzenie dziennikarskie, ale nie żeby od razu takie "oburzenie" wyrażać, bo nie ma ku temu powodów. EDIT O tym, gdzie dzisiaj Ronaldo grał już nie wspomnę 8) (choć tak naprawdę częściej był w środku niż na lewej stronie, ale na prawej 5 minut na pewno nie spędził) - Danny93 - 19-06-2008 22:00 Danny93 napisał(a):A moim zdaniem Portugalia,na czele z Cristiano Ronaldo będzie największym rozczarowaniem turnieju.Potężne zamieszanie związane z ewentualnym transferem CR7 na Santiago Bernabeu,może się negatywnie odbić na formie zawodnika jak i całej drużyny. Tak więc pierwsze moje proroctwo się spełniło 8) może nie całkiem do końca,bo jeszcze większym rozczarowaniem była postawa Francji,ale Portugalia pomimo dobrej postawy w grupie to drugie niemiłe zaskoczenie tych mistrzostw,a Cristiano Ronaldo zawiódł dziś na całej linii. - Maciek - 19-06-2008 22:05 Jak będzie finał Niemcy-Włochy to się porzygam... Teraz to już całe serce me z Holandią jest, futbol XXII wieku musi zwyciężyć, innej opcji nie ma - Kuba_^^ - 19-06-2008 22:06 Ronaldo zawiódł to prawda, może to i dobrze, że Portugalia szybciej odpadła, dowiemy się, co do nas przemówi Ronaldo na temat transferu... Tak na poważnie to oczywiście w tym meczu byłem za drużyną Scolariego, jednak nie udało im się, pomimo, że walka trwała do samego końca. Co by było gdyby nie żenada sędziów, którzy nie zauważyli faulu Ballacka przy jego bramce :roll: Kolejna kontrowersyjna sytuacja podczas tych ME do kolekcji, ewidentny faul i bramka powinna być niezaliczona. Deco był chyba najjaśniejszą postacią dzisiaj wśród Portugalii, Nani też coś próbował, jednak popisał tylko kilkoma chybionymi strzałami, no ale trzeba przyznać, że asystę zaliczył bardzo ładną ![]() - WoLaK - 19-06-2008 22:11 Poza tym Friedrich bezapelacyjnie powinien dostać czerwoną kartkę za to jak specjalnie przeszedł się po Ronaldo.Ballack też zdecydowanie faulował,jak na tę gębę patrzę to się we mnie krew gotuje :x - Wojtek3 - 19-06-2008 22:16 Jakim systeme boczny i glowny nie widzieli faulu Ballacka przy golu a widzial Scolari siedzac na lawce ? Sedziowanie w tym turnieju to jedna wielka kpina. RUSSIA :!: - Maciek - 19-06-2008 22:16 Po Ronaldo przeszedł się Schweinsteiger, powinien być w pierwszej połowie karny dla Portugalii po faulu na Gomesu i bramka Ballacka niesłusznie została zaliczona jako prawidłowa... Sędziowanie w piłce staje się wielkim problemem, coraz większym niestety - Danny93 - 19-06-2008 22:19 WoLaK napisał(a):jak na tę gębę patrzę to się we mnie krew gotuje Mad Ja w ogóle jak widzę te szwabskie ryje to mi się niedobrze robi. - Anonim - 20-06-2008 08:41 Po stopie Ronaldo umyslnie(nie mam watpliwosci co do tego) przespacerował sie Friedrich(jak napisałe WoLaK),a nie "Szwainsztajger"Generalnie słaby mecz Portugalia zagrała(Niemcy takze nic wielkiego),ale jednak było sporo decyzji bardziej krzywdzacych Portugalczyków i dlatego lekki niesmak pozostał |