![]() |
Przedstaw się! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19) +---- Wątek: Przedstaw się! (/showthread.php?tid=60) |
Re: Przedstaw się! - wooof - 30-07-2009 22:03 imię:Adrian pseudonim: wooof ulubiony piłkarz MU:Rooney, Giggs,Anderson miejscowość: ŁDZ klub:Brak Re: Przedstaw się! - paolo - 31-07-2009 08:30 Witamy kolekcjonera ![]() Re: Przedstaw się! - wooof - 31-07-2009 09:23 Witam witam ![]() Re: Przedstaw się! - Milczek - 31-07-2009 10:00 Imię: Kacper Pseudo: Milczek, Wilczur Ulubieni piłkarze MU: Giggs, Rooney, Owen, Anderson, Nani, Valencia itd. Miejscowość: Łódź Klub: Tylko Man United (Polskich klubów nie nawidzę) Re: Przedstaw się! - Mata - 31-07-2009 11:21 Milczek napisał(a):(Polskich klubów nie nawidzę) A na stadion Widzewa masz 5minut tak? :| Re: Przedstaw się! - Best - 01-08-2009 16:12 Siemka ! Mam na imię Bartek. Jestem wiernym kibicem Manchesteru United od 5 lat. Moi ulubieni zawodnicy MU : Giggs, Rooney, Owen, Nani, Anderson, Valencia, Kuszczak, Ferdinand. Lubię też CR9. Wiem, że większość go nie lubi, ale ja go lubię za styl gry a nie za życie prywatne ![]() ![]() Re: Przedstaw się! - dende - 01-08-2009 16:28 Best napisał(a):Mam nadzieje, że mnie polubicie <hahaha> Ja już Cię lubię ![]() Re: Przedstaw się! - Damian91 - 06-08-2009 14:50 Myślę, że jest to odpowiedni temat bo w końcu przedstawiam mój nowy nick. Wszyscy znacie mnie jako fredziul ale postanowiłem zmienić na Damian91. Damian to oczywiście moje imię a 91 to rok w którym przyszedłem na świat ![]() Re: Przedstaw się! - sebos_krk - 06-08-2009 16:39 Właśnie się zastanawiałem co to za Damianek sobie tu nabił prawie 200 postów, a ja nie za bardzo kojarzę taki nick ![]() Re: Przedstaw się! - The Special One - 07-08-2009 10:25 imię: Michał pseudonim: Psiuwa, The Special One ulubiony piłkarz MU: Wayne Rooney miejscowość: Żary (lubuskie) klub: Manchester United & Wisła Kraków Re: Przedstaw się! - David - 10-08-2009 20:50 Witam, nazywam się Dawid i mam 15 lat, z United tak bardzie poważnie jestem od około 4 lat, w sumie patrząc na niektórych użytkowników, to słaby wynik, ale stary też nie jestem ![]() Pozdrawiam. Re: Przedstaw się! - scheen - 01-09-2009 16:37 Imię: Piotrek Wiek: 22 lata Kibic United: od 10 lat Ulubiony piłkarz United: zdecydowanie R. Giggs Miejscowość: Kutno (woj. łódzkie) Klub: Manchester United Re: Przedstaw się! - D4L - 24-09-2009 12:27 imię: Damian wiek: 20 ulubiony piłkarz MU: Cantona, Scholes, Anderson ulubiony piłkarz spoza MU: Zidane [dla mnie absolutnie ikona tego sportu], Figo, Rui Costa, miejscowość: Głogów/Gdynia klub: Manchester United [od od 1996 r.] hobby: póki było możliwe, to aktywnie uczestniczyłem w piłce nożnej, jednak parę kontuzji mi przeszkodziło ![]() czym się zajmuję: korzystam z wakacji, a potem studia, studia, studia i praca ![]() Re: Przedstaw się! - bati10 - 24-09-2009 13:59 Witam wszystkich ![]() imię: Aureliusz pseudonim: bati wiek: 16 ulubiony piłkarz MU: Rio ,Evra, Roo ulubiony piłkarz spoza MU: RVN miejscowość: Bielsko Biała klub: Manchester United [od 2003 r.] hobby: piłka nożna , muzyka , motoryzacja Re: Przedstaw się! - pedro - 24-09-2009 17:01 To i ja dorzucę swoje 3 grosze ![]() Z tej strony Mateusz, ale dla większości pedro. Dlaczego to, a nie inne forum? Atmosfera, poziom wypowiedzi (z tego co czytałem ^^), a także(bo to tez ważne), szata graficzna. Po prostu jest przyjemne w użytkowaniu, a nie chałturnictwo. Mój status obecnie to prawie 19 letni student 8-) w Poznaniu, także licze ze jest tu jakaś poznańska ekipa dewastująca swoimi śpiewami puby, podczas spotkań United, do której chętnie dołączę :twisted: Z rzeczy formalnych: ulubieni gracze MUFC: Keane,Giggsy,Scholes,Roo,Vidic,Hargo,Evra. Szanuje i lubie Del Piero oraz Boruca. Poza piłka, w którą poza oglądaniem uwielbiam grać, to poświęcam swój czas dziewczynie i filmom. Pozdrawiam ![]() |