![]() |
Szkoła/Studia - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Szkoła/Studia (/showthread.php?tid=78) |
Re: Szkoła/Studia - garret9 - 14-05-2009 15:16 FANI UNITED WROCŁAWIANIE!! NA POLA MARSOWE!!! Kilku bardziej wyluzowanych kumpli już dziś odpala SZAMPANY z okazji MISTRZOSTWA ANGLII!!!! Ja tak wyluzowany nie jestem, bo jednak 1pkt to niby mało ale jednak nie ma co się oglądać, trzeba to ugrać przed otwarciem szapmanów ![]() MImo to zapraszam, bo sam w Barwach się panoszę, UNITED !!!!! WKS !!!! UNITED!!!!!!!!!! Zapraszamy na Juwenalia D ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Szkoła/Studia - Mata - 02-06-2009 20:12 Fajne to czy nie? Chyba będę tam 'startował' ![]() Re: Szkoła/Studia - dsw_MUszyna - 02-06-2009 20:14 popytaj na forach czy praca po tym jest, bo ładnie to wszędzie napiszą ![]() Re: Szkoła/Studia - Chudy - 02-06-2009 20:16 Studiuje ktoś może na Uniwersytecie Łódzkim ? Re: Szkoła/Studia - Adis - 02-06-2009 20:23 dsw_MUszyna napisał(a):popytaj na forach czy praca po tym jest,Jak ktoś obrotny to pracę fajną zawsze znajdzie. ![]() Re: Szkoła/Studia - dsw_MUszyna - 02-06-2009 23:11 noo, z doktorem filozofii też można na budowie robić ![]() Re: Szkoła/Studia - mlody_unw - 02-06-2009 23:14 Chudy napisał(a):Studiuje ktoś może na Uniwersytecie Łódzkim ? No nie, ale blisko 8-) Re: Szkoła/Studia - panopticum - 02-06-2009 23:30 Na wykładach z kryminalistyki profesor Kulicki opowiadał jak go wezwano do oględzin zwłok. Tamci na miejscu mieli przygotować ciało. Profesor wchodzi a tam gość szlauchem z wodą obmywa ciało, niszcząc wszystkie ślady. Na pytanie czy chociaż ubranie zostawił, pokazał kupkę pociętych szmat leżącą w kącie. Kiedyś do laboratorium przysłano mu pistolet domowej roboty. Gość, u którego policja go znalazła, twierdził że zrobił go by strzelać na wiwat podczas rezurekcji. Gdyby nie to że dorobił jeszcze tłumik to miałoby chociaż liche ręce i nogi. <gafa> Historyjek profesor przekazał nam jeszcze sporo ![]() Kryminalistyka jest super, nie mogę doczekać się ćwiczeń. Byle bym nie był wtedy w tak paskudnym stanie jak na ostatnich wykładach, chlejący tigery i kiwający się do przodu. Re: Szkoła/Studia - truered - 03-06-2009 00:33 pan_opticum A gdzie studiujesz? Re: Szkoła/Studia - matys - 03-06-2009 10:43 Panie_opticum, a ciekawe czy by to rozgryz. Re: Szkoła/Studia - panopticum - 04-06-2009 11:30 Studiuję w Toruniu na UMK. Nie wiem czy by to rozgryzł, ale po mojemu to wymiata. Re: Szkoła/Studia - branka - 14-06-2009 23:23 Kto ma już sesje? Czy tylko ja mam jutro egzamin, a zamiast sie uczyć siedze a forum? :roll: Re: Szkoła/Studia - Lasq - 14-06-2009 23:34 Spoko ja mam w środę a na niedziele do oddania pracownie, której mam na miesiąc roboty i jeszcze prawie nic nie zrobiłem ![]() Re: Szkoła/Studia - panopticum - 14-06-2009 23:34 No ja miałem ostatni egzamin w sobotę, nie wiem jak mi poszło bo nie znałem odpowiedzi i pisałem co mi do głowy przyszło. Ale miałem też ćwiczenia z kryminalistyki i mam na karcie zdjęte odciski palców, powieszę sobie na ścianie. No i sprawdzaliśmy ślady pędzlem z puchu marabuta. Plus film ze zdejmowania odcisków palców trupowi. A wszystko w jakiś ponurych lochach wydziału. Jeszcze była praca na seminarkę do oddania, ale nie poszedłem więc mam więcej czasu na napisanie jej. W końcu trzeba do tego przysiąść. Re: Szkoła/Studia - truered - 16-06-2009 22:47 Ale ty studiujesz prawo i masz dodatkowo zajęcia z kryminalistyki? |