Propozycje zmian... - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Piłkarzyki (/forumdisplay.php?fid=37) +---- Wątek: Propozycje zmian... (/showthread.php?tid=156) |
Re: Piłkarzyki - redcafe version - Zashi - 23-12-2008 16:04 My z wiadomych wzgledow lepiej znamy sie na lidze angielskiej. Negredo juz nie mam, bo musialem wyrzucic, aby dodac graczy na angielskie kolejki Ale wlasnie go zabralem z powrotem pozbywajac sie Diego Jednak niemiecka ma za duza przerwe. Dodatkowo z Hiszpani mam tez Aguero i Rossiego, wiec ewentualnie mozemy grac te kolejki Re: Piłkarzyki - redcafe version - maju - 01-02-2009 20:34 ostatnio była malutka dyskusja, jak gramy piłkarzyki. Na poprzedniej stronie ewidentnie jest napisane, że można zagrać ligę z rewanżami i play-off i wszystko będzie idealnie z terminami. Re: Piłkarzyki - redcafe version - Wróg Arsenalu - 01-02-2009 22:46 maju napisał(a):ostatnio była malutka dyskusja, jak gramy piłkarzyki. Na poprzedniej stronie ewidentnie jest napisane, że można zagrać ligę z rewanżami i play-off i wszystko będzie idealnie z terminami.No chyba nie do końca... Link Z resztą, po co po rozegraniu ligi (22 mecze) grać jeszcze play-offy w celu wyłonienia zwycięzcy ? Re: Piłkarzyki - redcafe version - Mata - 02-02-2009 14:29 Z dniem dzisiejszym moje obowiązku odnośnie piłkarzyków przejmuje Foster. Re: Piłkarzyki - redcafe version - maju - 02-02-2009 18:08 Wróg Arsenalu napisał(a):Z resztą, po co po rozegraniu ligi (22 mecze) grać jeszcze play-offy w celu wyłonienia zwycięzcy ?No właśnie... Jedyna rozsądna przeszkoda. No, ale na szczęście przy drugiej edycji będziemy o kilka spraw mądzrejsi ;D Ja jednak bym się nad tym zastanowił ;] Play-offy dadzą nam dodatkowego "smaczku" ;] Re: Piłkarzyki - redcafe version - Miko - 02-02-2009 18:11 Będzie puchar piłkarzyków, tam będę Play Offy Re: Piłkarzyki - redcafe version - Zashi - 07-03-2009 20:35 Co sądzicie o takiej małej "poprawce", aby w trakcie sezonu poza okienkiem transferowym dałoby sie zmienic zawodnika, pod warunkiem, ze odniosł on długofalową kontuzje, ktora oceniana jest na np. minimu 4 miesiące? Re: Piłkarzyki - redcafe version - paolo - 07-03-2009 21:02 Chyba po to masz 8 zawodników... Re: Piłkarzyki - redcafe version - Miko - 07-03-2009 22:01 Zashi a co Woronina chcesz czy Dżekiego? W przyszłym sezonie będą poprawki ale nie takie jak TY dajesz w swoim poście :] Re: Piłkarzyki - redcafe version - Foster - 07-03-2009 22:08 Nie ma takiej opcji. Po to właśnie wybieraliśmy 8 zawodników, by w razie jakiejś kontuzji mieć danego zawodnika kim zastąpić. Tyle w tym temacie. Re: Piłkarzyki - redcafe version - Zashi - 07-03-2009 22:21 Ja tam daje ewentualną propozycje na nowy sezon, nie zeby to mialo mnie dotyczycy, jak to Miko gadał Re: Piłkarzyki - Propozycje zmian na przyszły sezon - Foster - 03-05-2009 20:33 Wprawdzie pierwszy sezon piłkarzów jeszcze się nie skończył, ale uważam, że spokojnie można się zacząć zastanawiać nad zmianami. Czekamy na wasze propozycje dotyczące przyszłego sezonu. Re: Piłkarzyki - Propozycje zmian na przyszły sezon - Zashi - 04-05-2009 14:12 Mała lista: - zwiekszenie liczby piłkarzy "grających" u nas - dodanie obroncy - dodanie lig: szkockiej, holenderskiej i portugalskiej Na teraz mam takie pomysły, co Wy na to? Re: Piłkarzyki - Propozycje zmian na przyszły sezon - mlody_unw - 04-05-2009 15:17 Zmianie ulec powinien sposób wybierania składu, bo jakiś za przeproszeniem, durny draft i zaklepywanie zawodników było bez sensu. Lepszym rozwiązaniem będą transfery. Mata będzie wiedział o co be, taki system mieliście na starym forum Re: Piłkarzyki - Propozycje zmian na przyszły sezon - Mata - 04-05-2009 15:35 Tak naprawdę najważniejsze postanowienia będą związane z ilością chętnych do gry. Poza tym sprawą najważniejszą zostają transfery , a raczej system ich przeprowadzania. Był to nasz premierowy sezon , bywały lepsze i gorsze pomysły , myślę , że teraz nie popełnimy dawnych błędów A jeśli chodzi o liczbę lig to mamy jak na razie : Polską , Angielską , Włoską , Niemiecką , Hiszpańską i Francuską . Dodając mimo wszystko Szkocką i Holenderską by wystarczyło . Aha , nie wiem czy to się spodoba ale na następny sezon każdy gracz zostawia TYLKO 2 zawodników ze swojego teamu oraz w wyjściowej trójce każdy zawodnik jest z innej ligi Takie dwa główne postanowienia , a co z nich wyjdzie przekonamy się. Zashi napisał(a):zwiekszenie liczby piłkarzy "grających" u nasA 8 to wciąż mało? Zashi napisał(a):dodanie obroncyCzyli , jeśli stracimy gola , a zespół obrońcy którego wystawiliśmy do naszego składu zachowa czyste konto to w przypadku gdy w piłkarzykach ktoś strzeli nam bramkę zostaje ona odejmowana od końcowego rezultatu czy jak ? <cwaniak> |