![]() |
Używki - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Używki (/showthread.php?tid=228) |
Re: Używki - Kunegunda - 19-07-2010 00:23 To ja dorzucę coś od siebie :mrgreen: Jak jest jakaś gruba impreza (zazwyczaj w plenerze, albo meczyk) to piję piwo. Heineken, Żubr, Tatra Mocna (moje gusta są specyficzne) to moje TOP 3. Ma być koniecznie schłodzone ![]() ![]() Niejedną wódkę się w życiu piło. W gronnie rodzinnym (kuzynka, kuzyni) ostatnio testowaliśmy czystą ze skorpionem na dnie. Wódeczka elegancka, nie to co bolsy i inne absolwenty :| Dobra też jest chorwacka rakija bo jest tania i łeb człowieka po niej nie napierdala ![]() Wina - wytrawne ![]() Palić, nie palę, bo jakoś nie oczarował mnie smak papierosa. Kwestia gustu, ale ja delikatnie mówiąc nie lubię ![]() Koniaki, tequile, likiery (ble...) - próbowałam prawie wszystkiego (oprócz denaturatu i spirytusu) ![]() Ale, w gruncie rzeczy to Kunegunda alkoholikiem nie jest ![]() Re: Używki - panopticum - 28-07-2010 13:43 Lol. I na trzeźwo znosić umizgi jakiegoś śmierdzącego piwem i bełkoczącego faceta? ![]() Re: Używki - Michelle - 29-07-2010 14:01 I co? Nie wypić z kumplami piwa? Jak się pije dla smaku, a nie żeby pić i się uwalić to nie rozumiem. Ale jeżeli panna jest na tyle głupia, żeby pić i nie znać umiaru to co innego ![]() Re: Używki - panopticum - 29-07-2010 15:44 manfan95 napisał(a):No chyba, że panowie zamierzają zabrać się za jakieś czynności manualne, ale to już inna gadka.Znaczy, że lubisz macać podpite koleżanki? Re: Używki - panopticum - 29-07-2010 17:02 A to spoko, po prostu zabrzmiało jakoś na odwrót. Żeby wrócić do tematu, to polecam TV Wódkę z Tesco. Jakieś 13 złotych za pół litra, a wchodzi elegancko. O wiele lepsza niż takie "markowe" wódki jak "Dębowa" czy "Pan Tadeusz". Butelka wygląda jak po occie, ale przecież nie do patrzenia to się kupuje. Re: Używki - Kunegunda - 29-07-2010 18:59 Jej, ale tu się zrobiła dyskusja ![]() ![]() Co do pijących dziewcząt... Inną kwestią jest też gdzie pijemy i z kim pijemy... Co innego pić w dyskotece z tuzinem nieznajomych gości :shock: , a co innego konsumować alkohol w domu, w pubie z ludźmi, których się zna już jakiś czas, którzy są wypróbowaną ekipą ![]() Re: Używki - panopticum - 29-07-2010 20:25 Ja uważam, że każdy może szlajać się ile chce i pić ile chce. Oczywiście, dopóki nie staje się to problemem. Re: Używki - matys - 22-08-2010 12:33 ![]() Zajebiste to jest ![]() Re: Używki - panopticum - 22-08-2010 12:44 Jezus Maria, przecież to jest straszne. Nie cierpię żołądkowej, jest taka słodkawo-mdła. Ostatnio piłem bimber i był świetny.Pewnie wszystko zależy od producenta, ale to wchodziło mi lepiej od jakiejkolwiek wódki. Re: Używki - matys - 22-08-2010 12:49 Jak inne żołądkowe są chujowe, tak akurat miętowa wchodziło egelancko! Re: Używki - mucha - 22-08-2010 13:33 A to najlepsze piwo jakie może być. Chyba nigdy mi się nie znudzi. ![]() Od zeszłej środy wypiłem koło 60 piw. Dzisiaj ciąg dalszy. Nie, nie jestem alkoholikiem ![]() Re: Używki - bartez - 22-08-2010 14:33 Widzę, że nie tylko ja to lubię ![]() ![]() Re: Używki - Lasq - 22-08-2010 14:49 Żołądkowa tylko czysta "De Luxe" - tania i dobra, fajnie wchodzi. Re: Używki - daniel - 22-08-2010 14:58 ŚP Okocim Palone. Szkoda, dobre było. Re: Używki - Mubinio - 22-08-2010 21:02 Każda wódka wchodzi elegancko pod jednym warunkiem - jest tak schłodzona, że są kryształki lodu na butelce. ![]() A z piw ostatnio mój fav = Kasztelan. |