![]() |
Propozycje [Nasze i Prasy] - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Propozycje [Nasze i Prasy] (/showthread.php?tid=248) |
- Zashi - 23-07-2006 12:38 Oczywiscie, ze zaduzo chcą - jak na ta chwile. Za sezon lub dwa moze jego cena skoczyc. Moze SAF chce go kupic, aby pokazac, ze chociaz 1 transfer przeprowadzilismy... - KanT - 23-07-2006 20:26 Ahh ten Sir Orbit Ferguson ... powiedzcie mi ... czym to jest spowodowane ze on nic na oczy nie widzi :?: tylko powaznie... Cytat:"Jestem zadowolony z mojej obecnej kadry." - mówił Ferguson. Mowil tez cos ze nie bedzie robil transferow na sile ... zle nam to wrozy... Moja najwieksza nadzieja jest transfer wymiana za Ruuda z Bayernem - cos wspominali o tym - Zashi - 24-07-2006 12:37 Prasa napisał(a):Manchester United O to wychodzi ze kupilismy kogos. Kto to? Jakbysmy mieli wszystkich tych zawodnikow co napisali to bylby najlepsze okienko od bardzo dawna. A z tych co by odejsc mieli to niech tylko RvN odejdzie - reszta zostaje. - Valverde - 24-07-2006 12:57 Eikrem to podobno wielki, 16-letni norweski talent. Sam Ole Gunnar polecał go Fergusonowi, ale szesnastolatek wielkim wzomcnieniem nie jest. A ten dział "przybędą?" można włożyć między bajki - Fergie oficjalnie mówił tylko o Tomku i Michaelu. - Seki - 24-07-2006 13:22 Zashi napisał(a):Prasa napisał(a):Manchester United Tak apropos gdybyśmy pozyskali wszystkich tych zawodników to byloby to najlepsze okienko w historii klubo, ale to oczywiscie nie możłiwe, są to wymienieni tlyko Ci zawodnicy którymi potencjalnie interesuje sie Manchester United i z nich być moze pozyskamy 1-2 zawodników co i tak wydaje sie wątpliwe. Transfer Carrick'a i Kuszczaka wydaje sie najbardziej proawdopodobny choc będzie cięzko ze względu na zbyt duże wymagania WBA i Tottenham. - Valverde - 24-07-2006 19:50 A drugie apropos jest takie, że i tak nie sporwadzilibyśmy ich wszystkich - mimo takiej dziury w pomocy to chyba nie potrzeba aż 9 pomocników :wink: Dzisiaj wyczytałem też, że Jol może sprzedałby Carricka za 20 mln funtów. Wg mnie to śmieszna cena, mam nadzieję, że Alex nie wyłoży tyle kasy za niego. - Grzeho - 24-07-2006 20:05 Zgadzam sie za taka kase moglibysmy kupic kilku mlodszych persepktywicznych pomocnikow oczywiscie nie tak mlodych jak ten Eikrem.MYsle rowniez ze 4ml funtow plus 2 zawodnikow to stanowczo zaduzo aby oddac WBA za Kuszczaka - Red - 24-07-2006 21:11 moze skonczmy juz gadanie o tych młodych perspektywicznych, a kupmy kogos doswiadczonego, kto mógłby pokierować naszą grą, chociaz wiadomo ze Keano jest niezastąpiony, powszechnie wiadomo, że może i pomoc mamy niezłą, ale nie ma żadnego dobrego zmiennika - KanT - 24-07-2006 21:29 Ja juz jestem tym wszystkim zmeeeeczzzzoooonnyyy i obawiam sie ze to zmeczenie nie przejdzie dopoki Fergie naprawde mnie nie ucieszy na rynku trsf. Juz mi sie nawet nie chce wchodzic do tego tematu i pisac na forum o transferach bo mam DOSC wszystko wyglada tak samo tylko nazwisko sie zmienia w naszych postach. Badzmy szczerzy - Jesli na dniach Fergien ikogo nie kupi (Patrz - Carrick) nie kupi nikogo dodam jeszcze jedno ... Skoro Bayern chce Ruuda ... to Ferguson powinien utargowac 8mln funciakow za niego + OwenH. i mamy pomoc ustawiona do tego :? kurde czemu ten typ nie mysli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jaaaaaaaaa !!!!!!!!!! :evil: - Seki - 24-07-2006 21:46 Red napisał(a):moze skonczmy juz gadanie o tych młodych perspektywicznych, a kupmy kogos doswiadczonego, kto mógłby pokierować naszą grą, chociaz wiadomo ze Keano jest niezastąpiony, powszechnie wiadomo, że może i pomoc mamy niezłą, ale nie ma żadnego dobrego zmiennika Dokładnie, mamy kilku młodych perspektywistycznych zawodników których trzymamy w rezerwach i na wypożyczeniach, kilka powoli wchodzi do składu, teraz doszedł Eikrem, wiec po co nam kolejni ? Nam trzeba wzmocnić skład kimś lepszym bardziej doświadczonym a takim zawodnikiem jest np. Carrick więc o niego trzeba walczyć, ale ja bym za niego dał max 16-17 mln Ł. - Gracek_11 - 24-07-2006 22:21 Carrick to było by bardzo dobre posunięcie, gość wie jak się gra w piłkę na wyspach, zdobył juz jakieś doswiadczenie grajać w Tottenhamie, mam nadzieję, że wzmocni skład United, ale kurcze kto wie co Ferguson wymyśli :roll: Miał, być Ballack, ale szybko się te spekulacje ucięły, potem Zokora, który przeszedł na WHL, Vieira, który raczej trafi do Interu, a Carrick jak był w kręgu zainteresowań tak jest. Dla mnie byłoby to duże wzmocnienie środka pola. A co do tego Eikrema, gość ma tyle lat co ja, więc może być wzmocnieniem jedynie dla Szkółki United, a żeby zagrac to raczej chyba bedzie musial poczekac jeszcze ze 2 lata przynajmniej, choć w jego talent nie wątpie i wierze, że kiedyś wystąpi w pierwszym składzie seniorskiego United. Wiele szumu jest, a jakoś nikt jeszcze nie przyszedł. - Grzeho - 25-07-2006 08:39 Cytat:Nie ma postępu w sprawie transferu Tomasza Kuszczaka do Manchesteru United - mówi trener "Czerwonych Diabłów" Sir Alex Ferguson. Cos mi sie wydaje ze nawet z pozyskaniem Kuszczaka beda problemy. - Aveko - 25-07-2006 10:19 A z tego newsa od Grzecho uderza mnie to ze Kuszczak moze sie spotkac z porowynwalna "wdzięcznością" Anglikow co Jurek Dudek. A szkoda by było... - Kuba_^^ - 25-07-2006 12:32 Już przed Mistrzostwami Świata mówiono dużo o Carricku. Nie wiedziałem najpierw o kim mowa, nigdy nie widziałem go w akcji, nigdy nie słyszałem o nim. Eriksson w jednym meczu zdecydował się go wpuścić i wtedy pierwszy raz widziałem tego piłkarza w akcji. W tym spotkaniu zagrał bardzo dobrze, dobrze podawał, odważnie odbierał piłkę - piłkarz idealny. Fergie cały czas o niego się stara, ale Tottenham zwleka i chcą coraz więcej za każdą złożoną ofertą przez MU. Mam nadzieję jednak, że Carrick dołączy do naszego zespołu choć o to będzie trudno. Początek sezonu tuż, tuż, a my nie sporwadziliśmy nikogo. Co prawda mamy czas do 31 sierpnia do godz. 23:59, ale jeśli piłkarz ma się zgrać z zespołem, żeby był dobrze dysponowany od początku sezonu musi przyjść przed jego rozpoczęciem. - Grzeho - 25-07-2006 12:40 Racja jezeli kupimy go na ostatnia chwile to niezdazy sie wkomponowac w zespol, a wtedy jego gra nie bedzie juz wygladala tak dobrze jak powinna.Oby SAF w koncu kupil go ale nie za 20 mln funtow o stanowczo za duzo nawet za Carricka. |