![]() |
EURO 2008 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: EURO 2008 (/showthread.php?tid=336) |
- Maciek - 20-06-2008 09:50 Co do tego, że umyślnie to chyba nikt wątpliwości nie ma, to było chamstwo pierwszej klasy. Tylko kto to zrobił? Jakby ktoś znalazł jakiś filmik, powtórkę tego zdarzenia, byłbym wdzięczny, bo skoro wszyscy mówią, że to był Friedrich, a ja bym sobie rękę dał uciąć, że Schweinsteiger, to trudno mi sie z tym żyje :lol: Ja to widziałem tak, że Ronaldo był faulowany przez Friedricha, padł na ziemię, Fiedrich odszedł a z tyłu nadbiegał Schweinsteiger który sobie specjalnie truchtem po Ronaldo przebiegł - Pejter - 20-06-2008 14:10 <a class="postlink" href="http://pl.youtube.com/watch?v=IyzBLQ6eWaw">http://pl.youtube.com/watch?v=IyzBLQ6eWaw</a> - Friedrich :wink: Schweinsteiger podszedł do Ronaldo od razu po tym zdarzeniu i go poklepywał, coś mówił, ale nic więcej. - Maciek - 20-06-2008 19:31 Fajnie tylko link jest do niczego - Red - 20-06-2008 19:32 ech ta UEFA, ale Maciek musisz nam zaufac - to był Friedrich ![]() - woyteq - 20-06-2008 22:32 Juz pisalem ze Modric to przekot po tej asyscie a tu karnego tak okrutnie zepsul. No coz. Dla Turcji szczere gratulacje bo co innego wymeczone 0:0 i karne a co innego NIESAMOWITE 1:1 (trzeci raz z rzedu gol w doslownie ostatnim momencie) no i karne to juz bezapelacyjnie ich wiktoria. Z niemcami przepadna ale czy to wazne ? Obstawialem Chorwatow, wolalem Chorwatow ale Kebabom się należy.Brawo. - WoLaK - 20-06-2008 22:38 Piłka jest piękna ![]() Turcy - mistrzowie doliczonego czasu gry.Mam nadzieję,że starczy im jeszcze sił na Niemiaszków. - Red - 20-06-2008 22:47 Jak bedzie finał Niemcy-Włochy to chyba bede sie musiał zapisać na wizyty do psychoanalityka... Turcja pokazała jak grać do końca a w karnych to Chorwacja nam pokazała jak ich nie strzelać - Wojtek3 - 21-06-2008 00:58 Final bedzie Rosja - Turcja <faja> - Stojkovic - 21-06-2008 07:43 Turcja poprostu zgwałciła mentalnie Bilica :lol: To wyglądało tak, jak by Turcja nie miała sił i im się nie chciało gola strzelić przez 119 minut... potem jak stracili bramk, to sę dopiero wkurzyli, że odpadną z Euro jak ostatnie ciotki tracąc bramę w ostatnich minutach (coś mi to przypomina...) i strzelili natychmiast na 1:1. Potem to już tylko formalność była... - Danny93 - 21-06-2008 09:23 Jak to mawiał śp.Kazimierz Górski dopóki piłka w grze wszystko jest możliwe.Jednak kiedy Ivan Klasnic w 119 minucie dał prowadzenie Chorwatom chyba nikt nie wierzył w awans Turków a jednak oni znów zadziwili piłkarski świat i dokonali rzeczy wydawałoby się niemożliwej.W karnych wystarczyło popatrzeć na twarze podchodzących do piłki Vetranów i już wiedziałeś kto wygra. - Kuba_^^ - 21-06-2008 10:51 Niesamowite są te Tury, 3 raz ratują swoją skórę w ostatnim momencie, zdecydowanie należy im się tytuł "mistrzów ostatnich minut", bo rozumiem, żeby takie coś się raz zdarzyło, ale po raz kolejny Turcja pokazała, że gra do końca. Ciekawe jak poradzą sobie w półfinale, będzie im niebywale ciężko, ale po cichu będę na nich liczył, bo zaimponowali mi, chyba nie tylko mi ![]() - Stojkovic - 21-06-2008 12:40 Tak kończą cwaniaki z Chorwacji. Myśleli że są tak dobrzy, że turków pojadą na jednej nodze... teraz sobie mogę pokopać pod blokiem :lol: - Maciek - 21-06-2008 12:47 Po co piszesz drugiego posta o tym samym? Wszyscy wiemy, że bardzo cię z pobudek polsko-patriotycznych cieszy porażka Chorwatów z Turkami, ale to już wiemy, po co drugi raz o tym piszesz? Ja dzisiaj do awansu typuję Holandię, czyli awansuje Rosja. Brzmi to mało wiarygodnie, ale całe Euro2008 jest wbrew mnie rozgrywane więc tak zapewne będzie - Stojkovic - 21-06-2008 15:31 Maciek napisał(a):Po co piszesz drugiego posta o tym samym? Wszyscy wiemy, że bardzo cię z pobudek polsko-patriotycznych cieszy porażka Chorwatów z Turkami, ale to już wiemy, po co drugi raz o tym piszesz?By to podkreślić/napawać się tym/poprawić sobie humor - WoLaK - 21-06-2008 22:17 Maciek napisał(a):Ja dzisiaj do awansu typuję Holandię, czyli awansuje Rosja. Brzmi to mało wiarygodnie, ale całe Euro2008 jest wbrew mnie rozgrywane więc tak zapewne będzie |