![]() |
Ryan Giggs - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Ryan Giggs (/showthread.php?tid=42) |
RE: Ryan Giggs - Silvan - 06-05-2014 21:35 Giggs ![]() RE: Ryan Giggs - sebos_krk - 07-05-2014 07:41 Prawdopodobnie był to ostatni występ Ryana w koszulce United. Jeśli tak to właśnie odchodzi ostatnia część mojego United, drużyny z lat 90'tych na której się wychowałem. Wiem, taka kolej rzeczy, życie toczy się dalej, a ja dalej kocham ten klub. United bez Walijczyka nie jest mi znane, tak samo jak nieznane było United bez Alexa Fergusona. Coraz mniej jest w kadrze piłkarzy o których można powiedzieć "prawdziwy Czerwony Diabeł" ![]() Przyszły sezon będzie dla mnie trudny. Przyjdzie trener, którego jakoś nigdy nie wyobrażałem sobie na Old Trafford, przyjdą kolejni nowi piłkarze. Jakby tego było mało najpewniej nie zagramy w pucharach. To będzie dziwne przeżycie. RE: Ryan Giggs - Foster - 20-05-2014 14:59 Można rzecz, że skończyła się pewna era, część wspaniałej historii. Z Manchesteru odeszli wszyscy na których się wychowałem, to oni zaszczepili we mnie miłość do tego klubu. Na szczęście, choć kilku z nich powróci by tworzyć kolejną, miejmy nadzieję równie piękną historię. Wspaniały zawodnik, który potrafił się przystosować do zmian zachodzących w piłce nożnej. Nie ma słów które potrafiłyby opisać tego wspaniałego zawodnika i jego niesamowitej kariery. RE: Ryan Giggs - Under - 21-05-2014 01:04 150 kolegów z drużyny Ryana ![]() W sumie 150 przez ponad 20 lat to nie jest jakaś ogromna liczba. Podejrzewam, że w Chelsea to by było 2x tyle ^^. |