![]() |
Wayne Rooney - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Wayne Rooney (/showthread.php?tid=48) |
Re: Wayne Rooney - Jaceks_21 - 18-10-2010 18:10 Szkoda mi Łejna,ale szkoda żeby się męczył. Rozumiem - chce grać, ale On się na boisku męczy. A My z nim. Imo bardziej wolę dać szansę Chicharito, Machedzie niż grać graczem 'za zasługi', który formy nie ma kompletnie. Zgadzam się z fosterem i Danielem - ławka mu dobrze zrobi. Re: Wayne Rooney - Foster - 18-10-2010 18:10 Czary napisał(a):Dla mnie jest oczywiste, że żeby ją odbudować musi grać.Jak Carrick nie miał formy, to jakoś nikt nie pisał, żeby grał i ją odbudowywał. Nie róbmy z niego świętej krowy. Jak chce grać, niech zapieprza na treningach i niech pokaże, że mu zależy. Re: Wayne Rooney - daniel - 18-10-2010 18:13 Czary napisał(a):Lekcję pokory już od SAFa imo dostał. W końcu miałem okazję zobaczyć spotkanie z West Brom i chyba Roo słabo odrobil tą lekcję, bo dostał szansę w końcówce spotkania a nie robił ni mniej ni więcej jak tylko statystował. Re: Wayne Rooney - Jaroldz - 18-10-2010 19:21 Dokładnie. Jak ma grać tak jak po wejściu na murawę w spotkaniu z WBA, to niech siedzi na ławce rezerwowych i chociaż nie przeszkadza. Nie potrzeba nam w chwili obecnej- kiedy mamy problemy- rozkapryszonej gwiazdy. Jeśli jest tak, że Wayne koniecznie chce wrócić do pierwszego składu, to niech to udowodni Fergusonowi. W każdym bądź razie ja u niego w sobotę nie widziałem w ogóle zaangażowania i woli zmiany wyniku. Zresztą jak u wszystkich poza paroma wyjątkami, ale to już nie dotyczy Rooney'a. Re: Wayne Rooney - Damian91 - 18-10-2010 21:59 Musze sie wami zgodzić, z taką formą Roo nie nadaje sie do pierwszego składu. Cały czas czekam na jego forme z zeszłego sezonu bo razem z Berbą, który gra bardzo dobrze by wymiatali. No ale nie mogę sie tego doczekać jakoś. Pamiętam chyba dwa sezony temu jak Roo złapał zawieche to Fergie go posadził na ławie i bodajże to było w meczu z Boltonem, wszedł, jebnął brame wkurwiony i zaczął strzelać regularnie. No ale teraz to trwa zbyt długo i tak jak piszecie nie może sie odnaleźć na boisku a co dopiero strzelać bramki. I nie ma co patrzeć na nazwisko i pchać go na siłe do pierwszego składu bo to Rooney. Jeżeli przebywa na boisku i nic nie robi to samo nazwisko meczu nam nie wygra. Dać szanse Chica, Kiko a Roo niech odsiedzi swoje na ławie albo poza kadrą. Niech swoje prywatne sprawy dobrze uporządkuje, przyłoży sie na treningach i może coś z tego będzie. Re: Wayne Rooney - sebos_krk - 18-10-2010 22:03 A myślałem, że nikt nie podchwyci tych wyjątkowo głupawych plotek. Re: Wayne Rooney - Mubinio - 18-10-2010 22:15 Sprzedać go, bo słaby jest. Z Giggsem rozwiążmy kontrakt, bo ciągle albo nie w formie, albo kontuzja. A za to co Edwin zrobił w ostatnim meczu - ja bym wysłał go na Sybir. Re: Wayne Rooney - Czary - 18-10-2010 22:50 sebos_krk napisał(a):A myślałem, że nikt nie podchwyci tych wyjątkowo głupawych plotek. Ja też. Dziwne jak w ciągu kilku miesięcy można zmienić zdanie o jednym zawodniku po kilku gorszych spotkaniach. Re: Wayne Rooney - panopticum - 18-10-2010 23:12 Sądząc po gazetach, Vidić latem odszedł do Realu. Tymczasem przedłużył kontrakt i otrzymał opaskę kapitana. Re: Wayne Rooney - daniel - 19-10-2010 07:59 Ale tu się chyba bardziej o jego formę rozchodzi a nie o wymysły prasy, czy nie? Ja w żadne plotki nie wierzę, bo jak wspomniałeś i Vida miał być już w niejednym klubie !bankowo, to samo z Evrą a i Nani po konflikcie z SAFem miał przejść do innego zespołu, nie wspominając o setce innych po drodze. Re: Wayne Rooney - daniel - 19-10-2010 15:19 Osz w chuj, było coś na rzeczy. Re: Wayne Rooney - premislav - 19-10-2010 16:08 Rooney może i ma kontuzję kostki i może i ma kontuzję mózgu... Nie kumam jego planu. Bardzo nieciekawe nowiny Fergie przekazuje, myślałem jednak, że to był tylko szum mediów a tu jednak kupa Re: Wayne Rooney - ryba - 19-10-2010 16:40 mufc.pl napisał(a):Nie było żadnego sporu. Dlatego musimy to właśnie teraz wytłumaczyć naszym fanom. To co widzieliśmy w sobotę było nie do zaakceptowania. Przy wyniku 2:2 i dopingu dla Wayne'a Rooneya została wywarta presja na zawodnikach, która nie była dobra dla zespołu. Musieliśmy to zatem wyjaśnić i spróbować postąpić słusznie. Nie ma w tej chwili na stole żadnej konkretnej oferty dla Wayne'a, bo on sam nie jest przygotowany na wysłuchanie jakiejkolwiek propozycji. Nadal jednak klub jest gotowy negocjować z zawodnikami. Już wiemy co się działo na boisku z naszymi piłkarzami. Całą atmosferę psuje nasz "żywa legenda" ... :shock: Widocznie sobotni mecz przelał czarę goryczy i Ferguson nie wytrzymał i "sprzedał" decyzję mało inteligentnego Rooneya. mufc.pl napisał(a):Jaką masz w tej sprawie wiadomość dla kibiców? I za to kocham ten klub. Nasz nowy Rooney: <a class="postlink" href="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aebdf49a8810a101.html">http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aeb ... 0a101.html</a> Re: Wayne Rooney - daniel - 19-10-2010 16:49 Ja z wszelkimi osądami wstrzymam się co najmniej do jutra, chyba że wciąż będą napływać coraz to nowe informacje w tej sprawie. Re: Wayne Rooney - Czary - 19-10-2010 16:51 Otóż to Daniel. Otóż to. |