Redcafe.pl - Manchester United Forum
Uwagi na temat Forum - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32)
+---- Wątek: Uwagi na temat Forum (/showthread.php?tid=237)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

- Seki - 11-02-2007 13:43

Pejter napisał(a):Zwiększyłem na razie dwukrotnie, zobaczymy, czy wystarczy :wink:

A co myślicie o tym, co pisał KanT? Podoba wam się, czy raczej nie?

No i dobrze zawsze sie przyda Wink

Mi tam najbardziej pasuje opcja "cytaj zaznaczone"

pozdro Tongue

- Grzeho - 11-02-2007 17:07

Seki napisał(a):Mi tam najbardziej pasuje opcja "cytaj zaznaczone"

Mi tez bardzo odpowiada(przed chwila ja uzylem).Bardzo ulatwia zycie i jest bardzo przydatna.Brawo za ta opcje :!:

- Zashi - 11-02-2007 17:25

Jak milo, ze nasz Admin dodal wiecej znakow do podpisu. Chcialem kiedys dopisac cos tam, ale nie moglem - malo znakow bylo...teraz moge miec i siga i userbara Smile

- Ciampel - 11-02-2007 19:05

Ta opcja ostatniego postu w dziale została nieco zmieniona i teraz wszystko o wiele lepiej pasuje moim zdaniem. Do podpisów nigdy większego znaczenia nie przywiązywałem, ale skoro jest więcej miejsca, to może sobie coś tam wklepie. Forum rozwija się w bardzo dobrym kierunku, praktycznie dzień w dzień mamy jakieś drobne kosmetyczne zmiany, a do zainstalowania kilka rzeczy jeszcze zostało Wink

- Pejter - 11-02-2007 21:53

Połączyłem tematy: "Nasi ligowi rywale (mecze i nie tylko)" oraz "Barclays Premiership". Wielokrotnie powielała się w nich ta sama rozmowa, więc nie było sensu trzymać ich oddzielnie.

W związku z tym mam do was jeszcze jedno pytanie. Co sądzicie, aby te tematy z działu Rywale ("Liverpool", "Chelsea" itd.) również podłączyć do tematu "Barclays Premiership"? Moim zdaniem, w nich również będzie prowadzona rozmowa na tematy poruszane w "Barclays Premiership". W tym wypadku wezmę po uwagę jednak również waszą opinię. Także wypowiadać mi się tu...

- Kuba_^^ - 11-02-2007 21:58

Pejter napisał(a):Co sądzicie, aby te tematy z działu Rywale ("Liverpool", "Chelsea" itd.) również podłączyć do tematu "Barclays Premiership"?

Moim zdaniem można byłoby tak zrobić, bo przecież Barclays Premiership to także nasi przeciwnicy, a czasami o tym samym pisze się w dwóch tematach. A zresztą po co ma być bałagan na forum ? Wink

- Seki - 11-02-2007 22:04

Zashi napisał(a):Jak milo, ze nasz Admin dodal wiecej znakow do podpisu. Chcialem kiedys dopisac cos tam, ale nie moglem - malo znakow bylo...teraz moge miec i siga i userbara Smile

A kto o to zapytał ? Big Grin

Ja jestem zadowolony że sie coś dzieje na forum znów zaczyna coraz wiecej osób pisać i kilka małych dodatków już mamy Wink Można jeszcze pomyslec nad takimi drobiazgami jak wiek użytkowników, ilosc dni na forum itp itd

- Grzeho - 11-02-2007 22:34

Seki napisał(a):ilosc dni na forum
Mozna sobie policzyc, od daty przylaczenia :wink: Tongue

- Ciampel - 12-02-2007 09:18

Seki napisał(a):Można jeszcze pomyslec nad takimi drobiazgami jak wiek użytkowników, ilosc dni na forum itp itd

Oczywiście takie drobiazgi też na dniach powinny się pojawić. Ale nie wszystko naraz - i tak ilość zmian, których w ostatnich dniach dokonał Pejter, była oszołamiająca - chyba od momentu powstania forum - roku 02' - tyle rzeczy nie zostało zainstalowanych.

Mam nadzieję, że oprócz tych "pierdołek" szykuje się coś grubszego Wink

Odnośnie połączenia tamtych tematów - podporządkuje się. Ważne, żeby był ład, reszta schodzi na dalszy plan. Głos należy do użytkowników.

- Kuba_^^ - 12-02-2007 14:40

W dziale "Rozgrywki" jest temat o FCUoM, a w "Man Utd Plus" również jest taki. Ja mogę moderować dział "Rozgrywki", ale jakoś tematu nie mogę usunąć :? Czy w ogóle się nie da ?

- Pejter - 12-02-2007 16:07

W Rozgrywkach jest tylko odnośnik do tego tematu. Są problemy z jego usunięciem, ale postaram się rozwiązać ten problem.

Edit:

Problem rozwiązany :wink:

- Stojkovic - 13-02-2007 16:55

Ja mam taką propozycję:
W działach o konkretnych piłkarzach np. C. Ronaldo czy Giggsie, fajnie by było w tematowym poście (tak jak ja to zrobiłem w temacie o Dongu) dać fotkę danego piłkarza. Minimalna zmiana, ale zawsze.

- Wojtek3 - 14-02-2007 16:55

Podoba mi sie ta statystyka aktywności na forum, kolejna zmiana na plus. W dziale z meczami też ten podział wpłynie pozytywnie na forum. Niepotrzebne " śmieci " też usunięte. Wszystko ok. Szkoda, że ciągle mało osób pisze Wink

- Zashi - 15-02-2007 14:43

Mam male zastrzezenie, daloby zrobic, aby w dziale Mecze pokazywalo ze sa nowe posty na glownej stronie forum, a nie w podforum? Niby nic, ale mnie troche irytuje...

- Pejter - 15-02-2007 16:55

Zashi napisał(a):daloby zrobic, aby w dziale Mecze pokazywalo ze sa nowe posty na glownej stronie forum, a nie w podforum?

Właśnie pojawił się ten błąd i na razie nie udało mi się z nim uporać. Mam nadzieję, że nie jest to aż tak wielkie utrudnienie.