![]() |
EURO 2008 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: EURO 2008 (/showthread.php?tid=336) |
- Skull - 21-06-2008 22:38 Co do całej imprezy to jestem zawidziony postawą arbitrów,złe decyzje ,błedy, dziś nie podyktowany ewidętny karny dla Rosji :!: Co do dzisiejszego meczu to jestem pod wrażeniem ,wielkim wrażeniem dla Hiddinka i dla piłkarzy ktorzy dali z siebie wszystko. Zasłużony awans,przewazali cale spotkanie, trzymam kciuki i do konca im teraz bede kibicowal. Świetna atmosfera na stadionie,a ten doping ruskich kibiców ,coś pięknego,w dogrywce bardzo głosno dali o sobie znac,nie czesto sie cos takiego widzi/slyszy. Hiddink wyrzuca za burte swój kraj i jeszcze skacze z radosci :twisted: A wy mi tu o Peterze wylatacie :lol: - Maciek - 21-06-2008 22:52 Anulować ten turniej...coś niesamowitego jakie to wszystko jest wredne Brawo dla Ruskich, zagrali pięknie... Co do Holandii to forumowicz z Łosic miał chyba rację... Zawsze na turnieju jest słabszy mecz, Holandia dziś go miała, Rosja miała z Hiszpanią... mimo wszystko, po bramce Ruuda myślałem, że Holandia jednak tego nie przegra, że już sobie nie da nic wcisnąć mimo tego, że to ich słabszy dzień... a Rosja dała koncert Tragedia równie wielka co emocje dostarczane przez ten turniej - Skull - 21-06-2008 23:15 Co do Holandii to szkoda mi jedynie Van Der Sara , bardzo wysoka forma i chyba jeden z najlepszych bramkarzy tych ME! Teraz całym sercem jestem z Rosją,mimo że wcześniej widzialem Hiszpanów w finale,ale znając życie to bedzie Niemcy - Włochy i szwaby dopną swego... - Danny93 - 21-06-2008 23:42 RUSSIA,RUSSIA,RUSSIA :!: :!: :!: Po prostu genialny występ Rosjan... - Kuba_^^ - 21-06-2008 23:54 A z Arshavina z dnia na dzień trzeba wyłożyć co raz więcej pieniędzy, bo po prostu jest on niesamowity i żeby go mieć w swoim klubie zainteresowani będą musieli mocno o niego powalczyć. Szkoda Edwina, bo bronił bardzo dobrze przez cały turniej, dzisiaj także wykazał się kilkoma dobrymi interwencjami, nie wiem co obrona zrobiła przy tym wyrzucie z autu, po którym później padł gol :roll: - roo1410 - 22-06-2008 00:18 Skull napisał(a):chyba jeden z najlepszych bramkarzy tych ME!obok Boruca ![]() Danny93 napisał(a):Po prostu genialny występ Rosjan... wręcz przepiękny, za 2,3 lata to będzie maszyna do zabijania! he he he - woyteq - 22-06-2008 09:53 woyteq napisał(a):4 lata temu podobnie rozkozaczona byla kadra Czech. Apropo Holandii moj post sprzed tygodnia. Dziekuje za uwage. - Danny93 - 22-06-2008 10:06 roo1410 napisał(a):wręcz przepiękny Najlepsza drużyna fazy grupowej przez większą część meczu nie miała nic do powiedzenia,gdyby nie Van Der Sar to prawdopodobnie w ogóle nie doszłoby do dogrywki!choć trudno w to uwierzyć,Rosjanie byli wczoraj o co najmniej dwie klasy lepsi od Holendrów,grali z niesamowitym polotem,momentami klepali piłkę w polu karnym Pomarańczowych!trudno mi znaleźć słowa by opisać grę podopiecznych Hiddinka. Może zabrzmi to paradoksalnie ale Rosja,drużyna ze wschodu gra w tej chwili najładniejszą piłkę w Europie. - Maciek - 22-06-2008 10:51 A ja się pytałem się, przed turniejem, czy Euro2008 wygra drużyna z Europy, to się większość śmiała się w pierwszym momencie, a potem nadchodziła refleksja... Ja dzisiaj trzymam za Hiszpanię, także wiadomo ![]() - woyteq - 22-06-2008 22:22 de rossi swoje - zostalo mu po ManUtd - Ciampel - 22-06-2008 22:24 Ta sama sytuacja mi się przypomniała. Także przegrany na obu frontach 8) - WoLaK - 22-06-2008 22:31 Choć jeden ćwierćfinał po mojej myśli.Moim zdaniem Hiszpanie wygrali zasłużenie.Można powiedzieć,że Włosi to spotkanie przespali,a bohaterem meczu usilnie zostać chciał Pan Herbert Vandel. - Maciek - 22-06-2008 22:35 Fandel. Ja także dziś dobrze wytypowałem, ale dziś nie stawiałem pieniędzy więc musiałem wytypować dobrze. Ciekawi mnie sytuacja kadrowa Turcji. Odpadną na pewno ale zobaczymy jak to się potoczy...ponoć nie mają zawodników, ale ile w tym prawdy a ile gówno prawdy to nie wiadomo... Do tej pory kibice byli ich 12 zawodnikiem, Allah 13, serwisy podają że mają do dyspozycji że zagrać może tylko 14, więc kim jest ten 14? - Ciampel - 22-06-2008 23:00 Będzie rewanż za 1:4, jestem tego pewien ![]() - Danny93 - 22-06-2008 23:21 Niezbyt ciekawy wieczór zafundowali nam dziś Hiszpanie i Włosi,było to w głównej mierze spowodowane tradycyjnie defensywną taktyką Włochów.Widać było że podopieczni Luisa Aragonesa chcieli rozstrzygnąć mecz na swoją korzyść,przez większą część spotkanie utrzymywali się przy piłce i atakowali,niestety przez zmasowaną obronę Makaroniarzy nie byli w stanie strzelić bramki,w ogóle mieli problemy ze stwarzaniem sytuacji podbramkowych.Na szczęście karne lepiej egzekwowali Hiszpanie i to oni a nie mistrzowie świata zagrają z Rosją w półfinale.Tak więc znów zapowiada się piękny mecz ![]() Uff, jakież szczęście że w finale nie zagrają Szwaby z Makaroniarzami,że tylko jedna z tych drużyn(co i tak jest jeszcze za dużo) ma wciąż szanse na występ w decydującym meczu Euro,bo prawdopodobnie zobaczylibyśmy najnudniejszy finał w historii Mistrzostw Europy. Maciek napisał(a):Odpadną na pewno Zobaczymy,w tym turnieju wydarzyło się już tyle zadziwiających rzeczy,szczególnie z udziałem nomen-omen Turcji że naprawdę trudno cokolwiek przewidywać przed półfinałami. |