![]() |
Wayne Rooney - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Wayne Rooney (/showthread.php?tid=48) |
Re: Wayne Rooney - Foster - 19-10-2010 16:54 Na co Wy liczycie? Że jutro Rooney powie nagle że kocha United i zostaje? Re: Wayne Rooney - Lasq - 19-10-2010 16:56 No niestety teraz już po ptokach. Nawet jak jednak zostanie to już szacunku szybko nie odzyska. Ja też do wczoraj broniłem Rooneya ale wypowiedź SAFa chyba nie pozostawia żadnych wątpliwości co do jego intencji. Także bye-bye Rooney Re: Wayne Rooney - Czary - 19-10-2010 16:56 Na to nie liczę, ale chce jego jakieś oficjalne oświadczenie co do tej sprawy. Re: Wayne Rooney - Minh - 19-10-2010 16:58 Ale, że liczycie, że Roo powie iż Fergie to kłamca czy co? Re: Wayne Rooney - daniel - 19-10-2010 17:00 Nie ale nie będę bluzgał na oślep na chłopak, którego wszyscy na rękach jeszcze niespełna pół roku temu nosili. Niech wyda jakieś oświadczenie, powie ocb i zasugeruje kibicom co dalej. Jeżeli rozchodzi się o hajs lub inną bzdurę będa powody do rzucania mięsem. Re: Wayne Rooney - ryba - 19-10-2010 17:01 Foster napisał(a):Na co Wy liczycie? Że jutro Rooney powie nagle że kocha United i zostaje? Otóz to kolego ... otóż to. Czary napisał(a):Na to nie liczę, ale chce jego jakieś oficjalne oświadczenie co do tej sprawy. Jeszcze zależy Ci na zdaniu takiego człowieka Jak Wayne Rooney? Co raz bardziej jestem przekonany, że jego rozumek jest zbliżony do Tevezowego, a może nawet i bardziej w dół. W sumie można poczekać, ale nie wydaje mi się żeby to coś zmieniło. Po prostu najebało prądu w kitę dla chłopaka i już ![]() Re: Wayne Rooney - daniel - 19-10-2010 17:07 To co jutro 'Temat: Wayne Rooney został przeniesiony do Archiwum'? ;] Re: Wayne Rooney - Czary - 19-10-2010 17:15 Chce po prostu zobaczyć jak się zachowa. Nie wiem o co wielkie "halo"... Re: Wayne Rooney - premislav - 19-10-2010 17:30 So i asked who is he... Zobaczymy co Roo powie ale serce sie kraja Re: Wayne Rooney - Mata - 19-10-2010 17:56 Zostanie. Musi zostać. To jest Wayne Ronney, Wazza, White Pele, to jest Manchester United. Kurwa, szok :| Re: Wayne Rooney - Peneros - 19-10-2010 18:07 Może się okazać niedługo, że Manchester United więcej skorzysta, niżeli straci. Jeśli Man City wyłoży 100 mln funtów za niego, to będziemy mogli sobie sprowadzić młodych, bardzo dobrych, i świetnie zapowiadających się zawodników. Nie oszukujmy się, Roo jest ostatnio w trochę kiepskiej formie, nic nie zapowiada nagłego wzrostu umiejętności. Jest wiele scenariuszy, mogą się wydarzyć jeszcze różne cuda.. Re: Wayne Rooney - Lukas - 19-10-2010 18:09 Ja podobnie jak Mata nadal po cichu liczę, że jeszcze jest szansa na to iż Rooney zostanie, że ktoś jeszcze go przekona. Kurwa, nie wiem- przecież to jakiś koszmar jest. Re: Wayne Rooney - matys - 19-10-2010 18:11 Chuj mu w dupę! Nikt nie jest większy od United, a już na pewno nie on. Damy se rade bez niego, zobaczycie. Re: Wayne Rooney - Lisu - 19-10-2010 18:16 Peneros napisał(a):Może się okazać niedługo, że Manchester United więcej skorzysta, niżeli straci. Jeśli Man City wyłoży 100 mln funtów100 mln funtów? Nie wiem gdzie wyczytałeś ![]() Cytat: będziemy mogli sobie sprowadzić młodych, bardzo dobrych, i świetnie zapowiadających się zawodników.Subiektywnie odpowiem, że najprawdopobniej ponad połowę weźmie Glazer na spłatę długi, a Fergie będzie wciąż stawiał na młodzież i będzie kupował "Smallingów, Groszków i innych Bebków" Sytuacja nieciekawa ale głęboko wierzę w to, że sie Wazza opamięta i zostanie. Musi. Re: Wayne Rooney - Lasq - 19-10-2010 18:21 Peneros napisał(a):Jeśli Man City wyłoży 100 mln funtów za niego, to będziemy mogli sobie sprowadzić młodych, bardzo dobrych, i świetnie zapowiadających się zawodników. Takich jak za Ronaldo? ![]() |