Redcafe.pl - Manchester United Forum
Przedstaw się! - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18)
+---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19)
+---- Wątek: Przedstaw się! (/showthread.php?tid=60)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Re: Przedstaw się! - ZasadKG - 14-07-2010 09:41

imię: Filip
pseudo: Zasad, Fist
ulubiony piłkarz MU: Rooney - za waleczność, za oddanie, za to jakim jest. Opróćz tego cenie Evre, za to samo za co Rooneya i jeszcze mam nadzieje, że Chicharito rozwinie się u nas - bo naprawde zapowiada sie zajebiście Wink
miejscowość: Kamienna Góra
klub: Manchester United, LA Lakers
hobby: w zainteresowaniach w profilu wszystko jest Tongue
czym sie zajmuje: idę do liceum, gram w piłke nożną Wink

Re: Przedstaw się! - Kunegunda - 17-07-2010 18:54

No to teraz nadeszła moja kolej. Już dużo wcześniej przeglądałam to forum (szczególnie tematy dotyczące zawodników, meczy oraz mój ulubiony topic - diabelskie fotografie Big Grin), ale dopiero teraz naszło mnie na zarejestrowanie się tutaj.
Heh, jestem Kunegunda - specjalistka od denerwowania ludzi.
Chodzę do liceum, a w wolnych chwilach odsypiam mecze, imprezy oraz zarwane noce na rzecz poznawania tajników prawa, gdyż mam ambicję zostać adwokatem... Diabła :twisted:
Może to dziwne, ale nie mam ulubionego zawodnika. Podziwiam Weteranów za wytrwałość i przywiązanie do barw, co w dzisiejszych czasach jest coraz rzadziej spotykaną rzeczą. Za całokształt należy się tym ludziom szacunek.
Mam niewyparzony język, czasem mnie ponosi, najpierw paplam, a potem myślę. Taka już niestety jestem Tongue
Kocham piłkę nożną i sporty walki. Tak, mimo że jestem dziewczyną. I co z tego? :roll:

Re: Przedstaw się! - Czary - 17-07-2010 18:58

Witamy Wink

Re: Przedstaw się! - Adis - 17-07-2010 22:42

Kunegunda napisał(a):Kocham piłkę nożną i sporty walki.
Zapraszamy w takim razie także do tematu Boks i inne sporty walki. Wink

Re: Przedstaw się! - Szymcio - 17-07-2010 23:31

Kunegunda napisał(a):Heh, jestem Kunegunda

Fajne imię, zawsze chciałem takie mieć, ale nie było mi dane.

Kunegunda napisał(a):Mam niewyparzony język, czasem mnie ponosi, najpierw paplam, a potem myślę

Ło Jezu. Nigdy nie widziałem kibica, który charakteryzowałby się podobnymi cechami.

Kunegunda napisał(a):Tak, mimo że jestem dziewczyną. I co z tego?

Wiadro. Witamy, witamy, przyda się dziewczę w tym gronie Smile.

Re: Przedstaw się! - Kunegunda - 19-07-2010 00:47

Cytat:Fajne imię, zawsze chciałem takie mieć, ale nie było mi dane.
To mój pseudonim Big Grin Chcesz naprawdę mieć na imię Kunegunda? Wydawało mi się że ktoś, kto ma nick Szymcio MUSI być mężczyzną Big Grin No chyba że pragniesz nazywać się Kunegund to co innego...
Cytat:Ło Jezu. Nigdy nie widziałem kibica, który charakteryzowałby się podobnymi cechami.

A ja widziałam i to nie raz Big Grin (bynajmniej nie mówię o sobie) Tak, wiem jestem zajebista Big Grin
Cytat:Wiadro. Witamy, witamy, przyda się dziewczę w tym gronie Smile.
Mogę wylać ci wiadro wody na głowę za wzywanie imienia Jezusa. To grzech. (Taa... gadam jak Ricardo z Nierealnego Madrytu) E, tam, żartowałam Big Grin pisz co chcesz Wink
P.S Grono szacowne, w końcu kibice Manchesteru United :twisted:

Re: Przedstaw się! - ZasadKG - 19-07-2010 07:15

Kunegunda, wydaje mi się, że

Szymcio napisał(a):Ło Jezu. Nigdy nie widziałem kibica, który charakteryzowałby się podobnymi cechami.

To była ironia : d przecież prawie wszyscy racy są :>

Re: Przedstaw się! - Sylvja - 25-07-2010 11:17

Imię: Sylwia
Miejscowość: Łódź
Ulubiony piłkarz: Podolski, Forlan, C.Ronaldo, Ronaldinho, Rooney
Witam Smile

Re: Przedstaw się! - Keano - 25-07-2010 11:52

Witka!

Z United trzymam się już ponad dekadę (od finału LM '99), ulubieni piłkarze to Keano, Solskjaer i Fletcher. Oprócz footballu moją pasją jest czarna muzyka i basket (kibicuje Utah Jazz), czytałem foruma już jakiś czas, teraz dołączyłem z nadzieją na ciekawe dyskusje. :mrgreen:

Re: Przedstaw się! - delekmu - 25-07-2010 12:13

imię: Sławek
pseudonim: delek
ulubiony piłkarz MU: Rooney, Giggs, Scholes, Nani
miejscowość: Bytom
klub: Manchester United, Polonia Bytom

Re: Przedstaw się! - giloo33 - 25-07-2010 13:27

imię: Tomek
pseudonim: giloo
ulubiony piłkarz MU: Scholes, G.Neville
miejscowość: Leicester

Re: Przedstaw się! - mlody14811 - 25-07-2010 13:48

Imię : Kuba
Pseudonim : Młody
Ulubiony piłkarz MU : Anderson, Nani
Miejscowość : Międzychód
Klub : Warta Międzychód Tongue

Re: Przedstaw się! - widzew_tomi - 25-07-2010 16:10

Imię: Tomek
Miejscowość: Łódź
Ulubiony piłkarz: Rooney
ManUtd & Widzew

Witam Smile

Re: Przedstaw się! - paolo - 25-07-2010 16:30

Serdecznie witamy wszystkich nowych Smile
Przyjemnego pisania oraz ciekawych dyskusji życzę. Miejmy nadzieję, że każdy z Was zostanie z nami na dłużej. Wink

Re: Przedstaw się! - Gandalf_theblue - 25-07-2010 22:56

Hej, nie chciałem się wypowiadać w jakimś temacie tak bez przywitania, więc od tego zacznę ;P

Jestem Krzysiek, mam 19 lat i mieszkam w Poznaniu Tongue United kibicuje od dziecka, w sumie był to bodaj rok 98', na pewno przed zdobyciem The Treble Wink. Miałem okazję być na OT, ale nie na meczu - może nadrobię pod koniec września na LM o ile będzie w Manchesterze a nie na wyjeździe ;p

Zainteresowania? Mnóstwo, długo by wymieniać... ;p Głównie sport, komputery, imprezy, polityka, muzyka, filmy...

Dotychczas nigdzie się nie udzielałem, ale brakowało mi jakiegoś kontaktu z innymi fanami (Aktywnego, bo czytanie newsów i felietonów to nie to samo Wink), trafiłem tu i mam nadzieję, że tu będę zaglądał. W sumie reaktywuje swoje konto, którego kiedyś nie wykorzystywałem zbyt intensywnie ;p.

Pozdrawiam Wink

PS. Oglądacie United vs Kansas ? Tongue