![]() |
Przedstaw się! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19) +---- Wątek: Przedstaw się! (/showthread.php?tid=60) |
Re: Przedstaw się! - ZasadKG - 14-07-2010 09:41 imię: Filip pseudo: Zasad, Fist ulubiony piłkarz MU: Rooney - za waleczność, za oddanie, za to jakim jest. Opróćz tego cenie Evre, za to samo za co Rooneya i jeszcze mam nadzieje, że Chicharito rozwinie się u nas - bo naprawde zapowiada sie zajebiście ![]() miejscowość: Kamienna Góra klub: Manchester United, LA Lakers hobby: w zainteresowaniach w profilu wszystko jest ![]() czym sie zajmuje: idę do liceum, gram w piłke nożną ![]() Re: Przedstaw się! - Kunegunda - 17-07-2010 18:54 No to teraz nadeszła moja kolej. Już dużo wcześniej przeglądałam to forum (szczególnie tematy dotyczące zawodników, meczy oraz mój ulubiony topic - diabelskie fotografie ![]() Heh, jestem Kunegunda - specjalistka od denerwowania ludzi. Chodzę do liceum, a w wolnych chwilach odsypiam mecze, imprezy oraz zarwane noce na rzecz poznawania tajników prawa, gdyż mam ambicję zostać adwokatem... Diabła :twisted: Może to dziwne, ale nie mam ulubionego zawodnika. Podziwiam Weteranów za wytrwałość i przywiązanie do barw, co w dzisiejszych czasach jest coraz rzadziej spotykaną rzeczą. Za całokształt należy się tym ludziom szacunek. Mam niewyparzony język, czasem mnie ponosi, najpierw paplam, a potem myślę. Taka już niestety jestem ![]() Kocham piłkę nożną i sporty walki. Tak, mimo że jestem dziewczyną. I co z tego? :roll: Re: Przedstaw się! - Czary - 17-07-2010 18:58 Witamy ![]() Re: Przedstaw się! - Adis - 17-07-2010 22:42 Kunegunda napisał(a):Kocham piłkę nożną i sporty walki.Zapraszamy w takim razie także do tematu Boks i inne sporty walki. ![]() Re: Przedstaw się! - Szymcio - 17-07-2010 23:31 Kunegunda napisał(a):Heh, jestem Kunegunda Fajne imię, zawsze chciałem takie mieć, ale nie było mi dane. Kunegunda napisał(a):Mam niewyparzony język, czasem mnie ponosi, najpierw paplam, a potem myślę Ło Jezu. Nigdy nie widziałem kibica, który charakteryzowałby się podobnymi cechami. Kunegunda napisał(a):Tak, mimo że jestem dziewczyną. I co z tego? Wiadro. Witamy, witamy, przyda się dziewczę w tym gronie ![]() Re: Przedstaw się! - Kunegunda - 19-07-2010 00:47 Cytat:Fajne imię, zawsze chciałem takie mieć, ale nie było mi dane.To mój pseudonim ![]() ![]() Cytat:Ło Jezu. Nigdy nie widziałem kibica, który charakteryzowałby się podobnymi cechami. A ja widziałam i to nie raz ![]() ![]() Cytat:Wiadro. Witamy, witamy, przyda się dziewczę w tym gronieMogę wylać ci wiadro wody na głowę za wzywanie imienia Jezusa. To grzech. (Taa... gadam jak Ricardo z Nierealnego Madrytu) E, tam, żartowałam ![]() ![]() P.S Grono szacowne, w końcu kibice Manchesteru United :twisted: Re: Przedstaw się! - ZasadKG - 19-07-2010 07:15 Kunegunda, wydaje mi się, że Szymcio napisał(a):Ło Jezu. Nigdy nie widziałem kibica, który charakteryzowałby się podobnymi cechami. To była ironia : d przecież prawie wszyscy racy są :> Re: Przedstaw się! - Sylvja - 25-07-2010 11:17 Imię: Sylwia Miejscowość: Łódź Ulubiony piłkarz: Podolski, Forlan, C.Ronaldo, Ronaldinho, Rooney Witam ![]() Re: Przedstaw się! - Keano - 25-07-2010 11:52 Witka! Z United trzymam się już ponad dekadę (od finału LM '99), ulubieni piłkarze to Keano, Solskjaer i Fletcher. Oprócz footballu moją pasją jest czarna muzyka i basket (kibicuje Utah Jazz), czytałem foruma już jakiś czas, teraz dołączyłem z nadzieją na ciekawe dyskusje. :mrgreen: Re: Przedstaw się! - delekmu - 25-07-2010 12:13 imię: Sławek pseudonim: delek ulubiony piłkarz MU: Rooney, Giggs, Scholes, Nani miejscowość: Bytom klub: Manchester United, Polonia Bytom Re: Przedstaw się! - giloo33 - 25-07-2010 13:27 imię: Tomek pseudonim: giloo ulubiony piłkarz MU: Scholes, G.Neville miejscowość: Leicester Re: Przedstaw się! - mlody14811 - 25-07-2010 13:48 Imię : Kuba Pseudonim : Młody Ulubiony piłkarz MU : Anderson, Nani Miejscowość : Międzychód Klub : Warta Międzychód ![]() Re: Przedstaw się! - widzew_tomi - 25-07-2010 16:10 Imię: Tomek Miejscowość: Łódź Ulubiony piłkarz: Rooney ManUtd & Widzew Witam ![]() Re: Przedstaw się! - paolo - 25-07-2010 16:30 Serdecznie witamy wszystkich nowych ![]() Przyjemnego pisania oraz ciekawych dyskusji życzę. Miejmy nadzieję, że każdy z Was zostanie z nami na dłużej. ![]() Re: Przedstaw się! - Gandalf_theblue - 25-07-2010 22:56 Hej, nie chciałem się wypowiadać w jakimś temacie tak bez przywitania, więc od tego zacznę ;P Jestem Krzysiek, mam 19 lat i mieszkam w Poznaniu ![]() ![]() Zainteresowania? Mnóstwo, długo by wymieniać... ;p Głównie sport, komputery, imprezy, polityka, muzyka, filmy... Dotychczas nigdzie się nie udzielałem, ale brakowało mi jakiegoś kontaktu z innymi fanami (Aktywnego, bo czytanie newsów i felietonów to nie to samo ![]() Pozdrawiam ![]() PS. Oglądacie United vs Kansas ? ![]() |