![]() |
Newsy transferowe - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Newsy transferowe (/showthread.php?tid=71) |
Re: Newsy transferowe - CyberMU - 19-02-2009 14:33 Dzięki za wsparcie. ![]() wiedziałem ,że gdzieś czytałem o nim, tylko nie mogłem sobie przypomniec gdzie. :oops: E: Swoją drogą wydaje mi się, że 10 mln to chyba jednak trochę za mało. Może i Poldi nie miał pierwszego składu w Bayernie, ale jednak miał przeciwnikow w osobach Toniego i Klosego. A w kadrze grał dobrze. Przypomnijcie sobie euro i mecz z Polską. :shock: I grał na lewym skrzydle. Wydaje mi się , że Koeln będzie miało z niego pożytek. Tylko szkoda, że to jego krok w tył. :roll: E2: Jak to mówią: lepiej zrobić krok w tył, aby później zrobić dwa do przodu. 8-) Re: Newsy transferowe - Czary - 08-03-2009 21:16 Czy ja wiem czy krok w tył? Przynajmniej Poldi będzie mógł liczyć na regularne występy w dobrej lidze, przeciwko dobrym klubom. Myślę, że to będzie dla niego lepsze niż wieczne siedzenie na ławce rezerwowych w Bayernie. Oczywiście oba zespoły dzieli przepaść. Koeln nie będzie walczyć o mistrza, ani w europejskich pucharach, ale to dla Podolskiego może być odskocznia do wielkiej kariery w innej lidze. Uważam, że to wcale nie będzie dla niego stracony czas i Łukasz odbuduje swoją formę w Kolonii. Re: Newsy transferowe - Tomek91 - 02-05-2009 09:06 Cytat:FC Barcelona doszła do porozumienia z Bayernem Monachium w sprawie transferu Francka Ribery'ego - poinformował El Mundo Deportivo. Według hiszpańskiego dziennika, przedstawiciele obu klubów spotkali się z agentem Francuza Alanem Miglaccio w Ibizie i ustalili wszystkie warunki transakcji. Kolejny piłkarz światowego formatu w Barcelonie? To już zaczyna mi przypominać Real sprzed kilku lat, kiedy zamiast myśleć o obronie kupowali ofensywnych graczy, choć te pozycje mieli obsadzone. W sumie Ribery jest obecnie chyba najbardziej pożądanym piłkarzem przez największe kluby Europy, więc to może być dopiero początek letniej sagi transferowej z Francuzem w roli głównej ![]() ![]() Re: Newsy transferowe - Kwas - 02-05-2009 15:54 Tak się zastanawiam - gdzie on tam, by sobie znalazł miejsce? W ataku? Henry wydaje się najbardziej "zagrożony", ale z drugie strony, coach Barcy jest bardzo zadowolony z jego formy, co często podkreślał. W drugiej linii natomiast, także jest niewiele miejsca. Iniesta, Xavi? Z takich graczy po prostu nie można zrezygnować. Dziwię się Barcelonie, ale cóż - nie mój cyrk, nie moje małpy. Re: Newsy transferowe - Miko - 02-05-2009 16:03 Ja nadal marzę, aby wylądował w United. Nie chce Kaki (bo pod niego trzeba byłoby zrobić jakąś dziwną taktykę) a Ribery na lewym skrzydle :-) Barcelona powinna wzmocnić defensywę, a nie wciskać kolejnego na siłę ofensywnego gracza. Re: Newsy transferowe - mlody_unw - 02-05-2009 16:25 Miko napisał(a):Ja nadal marzę, aby wylądował w United. Nie chce Kaki (bo pod niego trzeba byłoby zrobić jakąś dziwną taktykę) Ja wolałbym pomarzyć o lewym obrońcy, niż o kolejnym pomocniku. Re: Newsy transferowe - michal85 - 02-05-2009 16:52 A po co nam lewy obrońca? Evra, O'Shea, Fabio i Ecksersley to mało ? Re: Newsy transferowe - Tomek91 - 02-05-2009 17:51 Cytat:Zarówno Manchester United jak i Liverpool ustawiają się w kolejce po skrzydłowego Tottenhamu. Oba wielkie kluby mają nadzieję na sfinalizowanie transakcji już w nadchodzącym letnim okienku transferowym. No jakoś nigdy nie myślałem o Lennonie w United. W sumie patrząc na formę Naniego to przyda nam się jeszcze jeden skrzydłowy, ale ile w tym prawdy sam nie wiem; źródło: Daily Mail Re: Newsy transferowe - sebos_krk - 02-05-2009 19:02 Tomek91 napisał(a):Przemawia za tym obawa Alexa Fergusona, co do straty Cristiano Ronaldo oraz Carlosa Teveza.Lennon może zastąpić co najwyżej Naniego. Ronaldo nigdzie się nie wybiera, a Tevez to o ile wiem napastnik. Ja bym był za tym transferem, bo chłopak to takie żywe srebro. W długim sezonie zdarzają się mecze, gdzie brakuje nam kogoś kto pociągnie grę. Dodatkowy piłkarz z taka umiejętnością na pewno nie zaszkodzi. A poza tym jeśli na co dzień zacznie trenować w lepszym klubie to jestem przekonany, że sporo podniesie swoje umiejętności. Re: Newsy transferowe - Kula - 02-05-2009 21:44 Tylko, że on ma wieczny syndrom ostatniego podania, jest wiatrak - nabiega się i naszarpie a koniec końców nic z tego nie ma, bo ostatnie podanie za mocne lub za słabe, za plecy lub za wysoko. Jeden Nani nam wystarczy, nie ten kaliber moim zdaniem. Re: Newsy transferowe - Chudy - 02-05-2009 22:15 no to Ribery, po co się bawić z Lennonem czy Nanim ![]() Re: Newsy transferowe - Tomek91 - 08-05-2009 14:41 Cytat:Manchester City złożył ofertę w sprawie transferu kapitana Realu Madryt Raula Gonzaleza - poinformował hiszpański dziennik "Marca". Władze angielskiego klubu są gotowi zaoferować 31-letniemu napastnikowi czteroletni kontrakt wart 40 milionów euro. Nie pozostaje mi nic jak: :lol: Re: Newsy transferowe - panopticum - 08-05-2009 14:52 Ostatnio przycichło o Shitty, czas się przypomnieć. Więc kolejna suma za zawodnika nie do wyjęcia. Re: Newsy transferowe - Tomek91 - 08-05-2009 14:59 Teraz to się zacznie wysyp plotek, a i tak pewnie City ściągnie piłkarzy przeciętnych ![]() ![]() Re: Newsy transferowe - panopticum - 08-05-2009 15:12 Już wiadomo nie tylko to że C. Ronaldo przejdzie do Realu, ale nawet z jakim numerem grać będzie. |