Redcafe.pl - Manchester United Forum
Koszulki - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Koszulki (/showthread.php?tid=8)

Re: Koszulki - Foster - 26-06-2009 09:22

Mnie sie biała bramkarska podoba, ale ten turkus czy jak nazwać ten kolor, jest beznadziejny... Koszulki nie są tragiczne, także jest dobrze Wink

Re: Koszulki - freddy - 26-06-2009 09:22

spodenki i biała bluza bramkarska mi się podobają Smile

gorzej z czerwono-czarną koszulką domową :? ale to kwestia przyzwyczajenia

Swoją drogą to spece od marketingu nieźle to sobie wymyślili: teraz fani kupią te koszulki z logiem AIG a za rok będą zmuszeni kupić takie same z logiem AON :twisted:

jak zrobią białe wyjazdówki to sobię kupię

Re: Koszulki - Adis - 26-06-2009 09:23

Tomek91 napisał(a):i ten turkusowy(?), o ile to bramkarska, to jakaś kpina.
Ten turkusowy to bluza bramkarska (wyjazdowa) rzecz jasna.
Tomek91 napisał(a):Teraz moim zdaniem nieco na siłę wsadzono to v, może przez brak pomysłów projektantów?
"V" jest wiadomo nawiązaniem do strojów z sezonu 1909/1910 , czy można było zrobić to lepiej? Myślę, że to już jest kwestia indywidualnego gustu, tak wielki klub jak Manchester stać na projektantów z najwyższej półki i ktoś to musiał następnie zaakceptować - znaczy, że komuś na górze się podobało. A wśród nas jak widać zdania są podzielone. Wink

Re: Koszulki - 14sekund - 26-06-2009 09:42

Nowe koszulki są świetne. Naprawdę mi się podobają. Nawiązanie do starych czasów bardzo dobre. Nastawiam się na kupno jednego egzemplarza ;-).

Re: Koszulki - paolo - 26-06-2009 10:42

Osobiście uważam, że "V" na koszulkach powinno być z deka mniejsze. Wydaje mi się trochę za duże, ale tak jak mówicie - kwestia przyzwyczajenia.

freddy napisał(a):Swoją drogą to spece od marketingu nieźle to sobie wymyślili: teraz fani kupią te koszulki z logiem AIG a za rok będą zmuszeni kupić takie same z logiem AON :twisted:

Za rok to już chyba nie będzie "V", bo z tego co czytałem, stroje na nadchodzący sezon miały upamiętnić zdobycie FA Cup w sezonie 1909/10.

Ogólnie to wszystkie koszulki mi się podobają, może z wyjątkiem tej turkusowej, ale ona też daje radę. Spodenki również bardzo fajne, kojarzą się z Anglią (mam na myśli flagę). Nie jest tak źle, jak było to zapowiadane. Stroje całkiem niezłe.

Re: Koszulki - Kisia92 - 26-06-2009 11:04

pfyyyyyyyyyyyyyyy^^
Jedynie ta Błękitna trzyma poziom.
Biała bluza bramkarska? Co za idiota to zaprojektował^^ Edwin będzie wyglądał jak menel spod sklepu po 15 minutach gry^^
Te czerwone są tragiczne, może z czasem się przyzwyczaję, ale wątpię. Ubiegłoroczne były takie innowacyjne, nowoczesne... a to? Kompletnie nie jestem przekonana do tego.

Re: Koszulki - Maievo - 26-06-2009 12:54

Mam pytanie do kogoś kto zamawiał koszulkę czy coś innego z megastore. Chodzi mi dokładnie o prowizję od zapłaty. Rzecz oczywiście ma się do kupowania tu z polski.
Pozdrawiam

Re: Koszulki - Czary - 26-06-2009 13:45

Mi koszulki na nowy sezon się podobają (oczywiście nie przebiją stroi z poprzedniego sezonu). Szkoda, że ta turkusowa koszulka jest od meczów wyjazdowych, bo naprawdę mi się podoba. Ta biała jedynie taka jakaś niewyraźna. Spodenki wyszły lepiej niż się na to zanosiło. Krótko mówiąc nie jest źle :twisted:

Re: Koszulki - mucha - 26-06-2009 14:14

[Obrazek: newkit1.jpg]

Na tym zdjęciu masz biały, wyjazdowy strój.

Re: Koszulki - Kisia92 - 26-06-2009 14:46

to jest bluza bramkarska domowa muszko

Re: Koszulki - mucha - 26-06-2009 14:50

Skąd wiesz? Wygląda identycznie jak ta turkusowa, więc może to jest wyjazdowa.

Re: Koszulki - Kisia92 - 26-06-2009 15:00

Może jest wyjazdowa, nie ważne, ale na pewno bramkarska;d
a jemu chodziło chyba o strój wyjazdowy dla zawodników z pola;d czemu sądzi, że będą wyjazdówki białe to nie wiem... chyba dlatego że takie Fake'i były.

Re: Koszulki - sebos_krk - 26-06-2009 15:10

A wyjazdówki będą teraz czy za rok?
może taka? <gafa>
[Obrazek: mufcawayaig.png]

Re: Koszulki - pfixy - 26-06-2009 16:53

ah jaka cudna zieleń Big Grin ale czy z wiekszej odległości nasi piłkarze bedą sie odróżniać od murawy? Wink

Re: Koszulki - maju - 26-06-2009 17:35

O kurwa