![]() |
Premier League 2010/2011 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2010/2011 (/forumdisplay.php?fid=42) +---- Wątek: Premier League 2010/2011 (/showthread.php?tid=891) |
Re: Premier League 2010/2011 - Foster - 12-12-2010 19:15 :lol: :lol: :lol: Re: Premier League 2010/2011 - Kosma - 12-12-2010 19:29 paolo napisał(a):Drogba zmarnował karnego w 90+Gdyby Terry nie miał kontuzji, to pewnie on by strzelał <hahaha> E: Ogarnąłem się, ze grał, ale Lasq już zdążył mi odpisać, więc zostawiam, jak jest ![]() Re: Premier League 2010/2011 - Lasq - 12-12-2010 19:31 No - ma taką kontuzję, ze grał 90 minut ![]() Re: Premier League 2010/2011 - Tomek91 - 13-12-2010 22:59 Drugi trener w PL stracił posadę w tym sezonie: Ukryty tekst:
Re: Premier League 2010/2011 - Jaroldz - 14-12-2010 14:14 Czy oni chcą spaść z Premier League :?: Ukryty tekst:
Re: Premier League 2010/2011 - RedLucas - 14-12-2010 19:41 No idioci po prostu. Na koniec sezonu w Newcastle i Blackburn będą sobie pluć w brodę. Polecieli szkoleniowcy dwóch zespołów, które dla mnie osobiście były pozytywnym zaskoczeniem początku tego sezonu. Za to w takim West Hamie, Fulham managerowie może nie spokojnie, ale dalej wykonują swoją pracę. Re: Premier League 2010/2011 - Kwas - 14-12-2010 21:01 RedLucas napisał(a):Polecieli szkoleniowcy dwóch zespołów, które dla mnie osobiście były pozytywnym zaskoczeniem początku tego sezonu.Bez przesady. Newcastle to tak, ale Blackburn ? 13 miejsce, żadnych oszałamiających rezultatów. Myślałem o nich w kontekście rewelacji, a oni nie przekroczyli normy ponad stan. Prędzej zrozumiem zwolnienie Allardyce'a, aniżeli Hughtona. Zresztą popatrzmy kto tam trzyma władzę. Panowie z Indii, dla których takie egzotyczne rozwiązanie jak Maradona, jest świetnym ruchem marketingowym. Ale ok, zapraszamy do Premier League. Konkurs dla najsłabszego coacha sezonu zostałby rozstrzygnięty w przedbiegach. RedLucas napisał(a):Za to w takim West Hamie, Fulham managerowie może nie spokojnie, ale dalej wykonują swoją pracę.To ja powiem tak: beniaminek wywala trenera po 16 kolejce, a klub mający mistrzowskie aspiracje zostawia go, mimo podobnej zdobyczy punktowej. Oczywiście nie neguję tego, ale pomyślałem, że muszę o tym napisać. Re: Premier League 2010/2011 - Kosma - 14-12-2010 21:20 Kwas napisał(a):To ja powiem tak: beniaminek wywala trenera po 16 kolejce, a klub mający mistrzowskie aspiracje zostawia go, mimo podobnej zdobyczy punktowej.Z tymi mistrzowskimi aspiracjami to pojechałeś ![]() Swoją drogą w ogóle nie rozumiem wywalenia trenera Newcastle. Goście z pozycji niezbyt wzmacnianego przed sezonem beniaminka siedzą obecnie w pierwszej dziesiątce, a trener wykonuje źle swoją pracę :shock: E: Przecież ci goście mają na rozkładzie między innymi Arsenal na Emirates i remis z Chelsea (ok, to już po kadencji Hughtona, ale wpływ jego na drużynę pozostał). To naprawdę sukces jest. Natomiast w przypadku Blackburn to sam nie wiem. Grają na swoim średnim, niepowalającym poziomie, raczej bez widoków na spadek, a tu taki klops. Jedyne sensowne wytłumaczenie to jakiś konflikt w zespole bądź inne pieroństwo. Bo wymiana Big Sama na, jak głosi wieść gminna, Maradonę :plask: to istna głupota. W tym wypadku spadek Rovers nie jest perspektywą tak odległą <ściana> E: A może któryś z trenerów potajemnie skumał się z zarządem LFC? Re: Premier League 2010/2011 - RedLucas - 14-12-2010 21:23 Przed sezonem wśród kandydatów do spadku, trochę nieśmiele, ale jednak pojawiało się Blackburn, więc 13 miejsce i spokojna przewaga nad strefą spadkową jest dla mnie jakimś tam zaskoczeniem. Nie jest to rewelacja, ale myślę, że więcej niż środek tabeli od nich nie wymaga nikt, poza zarządem ![]() Re: Premier League 2010/2011 - Kwas - 14-12-2010 21:41 Kris1908 napisał(a):Z tymi mistrzowskimi aspiracjami to pojechałeśWiedziałem, że zabrzmi to głupio. Kris1908 napisał(a):E: A może któryś z trenerów potajemnie skumał się z zarządem LFC?Prędzej, a tak właściwie to tylko Allardyce. Big Sam ma już swoją renomę, kilka zespołów prowadził, także czemu nie. Niedawno wspominał coś o wygrywaniu ligi rok w rok, gdyby tylko powierzono mu czołową drużynę, taką jak Manchester United Chelsea. Wprawdzie nie wymienił luzersów, ale wielki skok w swojej kariery z pewnością by poczynił. Re: Premier League 2010/2011 - Kosma - 14-12-2010 21:51 Kwas napisał(a):Niedawno wspominał coś o wygrywaniu ligi rok w rok, gdyby tylko powierzono mu czołową drużynę, taką jak Manchester United Chelsea. Właśnie tak mi się właśnie wydawało, że to on stwierdził, że z drużyną z Top4 wygrywałby ligę co rok. Dosyć to śmieszne było, bo nie tylko imho nie jemu się równać z Sir Alexem czy Wengerem, co nie zmienia faktu, że rzeczywiście markę w Anglii sobie wyrobił. Pytanie tylko, czy w przypadku rzeczywistego zainteresowania ze strony Loserpoolu Sam odszedł za porozumieniem stron, czy został z tego powodu wylany? W sumie mało ważne, ale zdaje się, że jeszcze jeden, góra dwa słabsze występy Scouserów (Fulham [H], Blackpool [A]) i prasa aż huczeć będzie nt. przejścia Sama do The Reds. O ile wcześniej sam zainteresowany nie znajdzie roboty (już trąbi się o potencjalnej posadzie w WHU). Jednym słowem okienko transferowe może okazać się ciekawe również na przestrzenie menedżerskiej. Loserpool to klub z marką i, hmm, potencjałem, ale bałbym się obejmować drużynę o takich ambicjach w takim dołku i atmosferze. Re: Premier League 2010/2011 - Mubinio - 14-12-2010 22:05 A prawda też jest taka, że mało jest naprawdę dobrych wyspiarskich trenerów. Taki Allardyce, poza tym, że jest znany z powodu tego, że jest gruby i duży, nic nie osiągnął. To już Smuda jest od niego lepszy. Alan Pardew? Angielskie serwisy mają z niego polew. Ale nie oceniajmy go na początku pracy. Hodgson - w tamtym roku osiągnął z Fulham coś niesamowitego, ale w tym już dziaduje z klubem silniejszym. Chelsea od dawna nie trenował żadne Anglik, Liverpoolu też dość dawno. Jedynie Redknapp wg mnie trzyma poziom. No i nasz Szkot, bo mam tu na uwadze całe terytorium Wysp. A potem ktoś się dziwi, czemu Anglii nie trenuje Anglik. Nie trenuje, bo... bo McClaren. Re: Premier League 2010/2011 - Kosma - 18-12-2010 18:40 Mecz United i Chelsea odwołany. Arsenalu takoż. City na chwilę obecną rozgrywa swój mecz. Jeśli wygrają z Evertonem to mają lidera. Wirtualnego, bo wirtualnego, ale zawsze. A to jest bardzo niefajna sytuacja. Re: Premier League 2010/2011 - Foster - 21-12-2010 14:27 <a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=l5OwprpwnuEc">http://www.youtube.com/watch?v=l5OwprpwnuEc</a> :shock: Parada sezonu Re: Premier League 2010/2011 - Matti888 - 21-12-2010 17:01 Ale as to wykańczał :-D |