Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kółko wzajemnej adoracji - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18)
+---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19)
+---- Wątek: Kółko wzajemnej adoracji (/showthread.php?tid=1490)

Re: Kółko wzajemnej adoracji - ring0 - 05-03-2008 18:28

A to przypadkiem nie jest przypadkiem ekran dotykowy? Bo to co jest na obrazku z wikipedii angielskiej, to jest oparte na sensorach dotykowych :geek:

Mam zamówione bilety na Linkin Park u Niemców yeeeeeeees! <jupi> Big Grin

Re: Kółko wzajemnej adoracji - radzio - 05-03-2008 20:30

Obejrzyjcie sobie ten filmik...
Cytat:Randy Pausch, profesor na Uniwersytecie Carnegie Mellon. We wrześniu 2006 roku zdiagnozowano u niego raka trzustki, w sierpniu 2007 wykryto przerzuty na inne organy. Rozpoczął chemioterapię, która jedynie przedłuży jego życie o kilka miesięcy. Niesamowity zapis z "Ostatniego wykładu", który m.in. wygłosił w programie Oprah. Niesamowicie budujące...
[flash=400,326]http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=8577255250907450469&hl=en[/flash]

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Tomassen - 05-03-2008 20:55

Świetne. Co tu dużo mówić - genialny wykład, wielki człowiek...

ring0 napisał(a):Mam zamówione bilety na Linkin Park u Niemców yeeeeeeees! <jupi> Big Grin

A ja mam bilecik na happysad 12 marca i jestem ustawiony na Indiosów 29 marca, jeszcze planujemy z kolegami Punky Reggae Live 20 kwietnia Wink

Re: Kółko wzajemnej adoracji - ring0 - 05-03-2008 20:58

Też fajne, Indiosów bardzo lubię (jak seks to tylko z gutkiem- tekst mojej przyjaciółki xD) ale nie przepadam za taką muzą ; ). A oprócz LP zagrają jeszcze Jay-Z i Himmm <jupi>

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Tomassen - 05-03-2008 21:11

ring0 napisał(a):(jak seks to tylko z gutkiem- tekst mojej przyjaciółki xD)

<hahaha> a Banach się będzie patrzył <niesforny>

Re: Kółko wzajemnej adoracji - bartez - 06-03-2008 16:04

no nareszcie w domu... ale zajebiście jutro mamy turniej w futsala Big Grin nie będzie lekcji

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Tomassen - 06-03-2008 17:17

a my mamy akademię i jako operator sprzętu grającego idę na jedną lekcję Tongue

Re: Kółko wzajemnej adoracji - bartez - 06-03-2008 20:05

ale mi się śmiać chce z facetki od polaka <hahaha> v-ce dyrektor a taka głupia, głupsza niż dyrektor Big Grin

Re: Kółko wzajemnej adoracji - MU_fan - 06-03-2008 20:29

Stefan1555 napisał(a):no nareszcie w domu... ale zajebiście jutro mamy turniej w futsala Big Grin nie będzie lekcji

My mamy taki turniej składający się z 6 kolejek (po 2-3 spotkania), po rozegraniu 7 spotkań moja drużyna ma na koncie dwie wygrane i pięć porażek, na 8 teamów zajmujemy szóste miejsce.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - bartez - 06-03-2008 20:54

do nas się cały powiat zjeżdża Big Grin więc będzie ciężko, mam nadzieję że wygramy i puchar zostanie u nas w szkole

Re: Kółko wzajemnej adoracji - ring0 - 06-03-2008 21:01

Aż cały powiat, o kuźwa.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Olis - 06-03-2008 21:27

ring0 napisał(a):A oprócz LP zagrają jeszcze Jay-Z i Himmm

Ooooooo jaaaaaaaaaa cię nie mooogę :oops: :oops: Zazdroszczę. Jak cholera zazdroszczę. Wink

Re: Kółko wzajemnej adoracji - MU_fan - 06-03-2008 21:31

Stefan1555 napisał(a):do nas się cały powiat zjeżdża

Też tak bym chciał. Niestety moja szkoła, w ogóle miasto specjalizuje się w koszykówce, do której jestem wybitnym antytalenciem, wieć na takie rarytasy trudno liczyć. Choć swoją drogą był kiedyś jakiś turniej, miałem grać w drugim składzie, ale bramkarza nam zabrakło...

Re: Kółko wzajemnej adoracji - ring0 - 06-03-2008 21:43

Olis napisał(a):Ooooooo jaaaaaaaaaa cię nie mooogę :oops: :oops: Zazdroszczę. Jak cholera zazdroszczę. Wink

Zabierz się ze mną, w Berlinie Polaków będzie jak psów że się tak metaforycznie wyrażę. Wink

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Olis - 06-03-2008 21:45

A, zapomniałam o czym chciałam napisać. ;p

Otóż miałam dzisiaj sen. Najpierw spotkałam jakąś smarkulę owinięta flagą MU i pełno miała jakichś gadżetów zwiazanych z klubem, takie miała blond włoski, wyglądała na może 10 lat. I to była Michelle. :| Nie wiem skąd to wiedziałam, ale wiecie jak to w snach... niczego nie idzie wytłumaczyć. Smile No i potem zmienił mi się sen i organizowaliśmy jakiś zjazd ludzi z forum. I była impreza w przyczepie kempingowej ( ale ona była jakaś taka wielka w środku ;p ). No i jest zabawa, ogólnie spoko, tam był ring0, Tmssn, Ryjek chyba, Czaplak, radzio, Kula, i jeszcze pełno wiary i jakimś cudem wiedziałam kim jesteście, chociaż was przecież na oczy nie widziałam. No i w pewnym momencie do tej przyczepy weszła policja i mówią, że my tu mamy jakieś zioło, czy jakieś tam narkotyki. I weszli, rozglądają się, a tam Tmssn siedział z takimi wieeeelkimi zielonymi dredami na głowie, one leżały na pododze za nim, takie były długie i policja mówi, że to na pewno on ma zioło. I wzięli go pod pachy, a te dredy za nim tak się ciągnęły... <hahaha> Nie no, nie mogę... :lol: I oni już wychodzą i nagle pojawia się Czaplak. A Czaplak to już zupełnie jak kosmita: była taki strasznie wysoki, chudy, ale miał też bardzo szerokie bary i takie włosy brązowe obcięte jak mnich i taką koszulkę w zielono-białe paski <hahaha> I jak wleciał to mówi, że on tutaj się nami opiekuje, i co to w ogóle znaczy, że biorą Tomassena jak nie mają dowodów, a wtedy ring0 krzyknął z daleka gdzieś, że "Jak to nie mają dowodów, przecież wszyscy wiedzą, że Tmssn jara zioło". :lol: I wtedy mi się urwał sen. Ale jak się obudziałm to lałam ze śmiechu przez pól godziny. <hahaha>