![]() |
Transfery rywali w Premier League - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Transfery rywali w Premier League (/showthread.php?tid=191) |
Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Foster - 16-07-2009 05:25 Owszem nie mają skrzydłowego o takich umiejętnościach jakie posiada Young, ale mają, rzekłbym co najmniej bardzo solidnych graczy na tę pozycję, nie to co u nas. Wiem, że Ashley tam nie będzie siedział na ławce, napisałem tak bo po prostu bardzo chciałbym tego zawodnika w United. Moim zdaniem świetnie uzupełnił by kadrę po odejściu Ronaldo. Wprawdzie o naszym zainteresowaniu pisały również inne mniej lub bardziej wiarygodne źródła, jednak Sky Sports bije je na łeb na szyje... Rok temu Ferguson też powiedział, że nie będzie już transferów, a jednak jeszcze kupiliśmy zawodnika i to nie byle kogo. Dlatego póki Ashley będzie w Aston Villi, a okienko będzie otwarte to wciąż będę z nadzieją czytał wszystkie informacje i może doczekam się takiej, w której będzie "Ashley Young oficjalnie w United" ![]() Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Foster - 18-07-2009 18:48 Cytat:Barry Ferguson za 1,25 miliona funtów przeniósł się z Rangersów do beniaminka Birmingham City.:shock: Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - sebos_krk - 18-07-2009 19:13 Ale że co? Mała suma? To jego druga próba przebicia się w poważnej piłce. Poprzedni pobyt w Blackburn nie zachwycił. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Adis - 18-07-2009 19:48 Cytat:Manchester City can announce that Emmanuel Adebayor has passed a medical and signed a five-year contract.Transfer, który był niemal pewny już od kilku dni, w końcu został oficjalnie potwierdzony. Powodzenia Carlos. <niesforny> Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Foster - 18-07-2009 20:41 Fakt, że przeszedł z drużyny, z którą grałby w Lidze Mistrzów, do drużyny której aspiracją jest utrzymanie się w lidze... Ja rozumiem, że ci co grają w Szkockiej marzą o grze w Premiership, no ale bez przesady. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Chudy - 18-07-2009 21:40 Adebayor już wczesniej robił problemy w Arsenalu, bo chciał większy kontrakt. Wenger nie wytrzymał, pozbył się problemu. Ciekawe kogo kupi na jego miejsce czy 5 młodych czy jednego zawodnika. Mnie tylko zastanawia co City ma zamiar zrobić z takimi napastnikami jak Tevez, Adebayor, Caceido,Santa Cruz, Mwanuwari no i do tego wielki talent Evans. Warto dodać że jest jeszcze Boijnov i Robinho chyba faktycznie to ustawienie z 10 napastnikami i givenem szejkowie chcą zrealizowac Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Kwas - 18-07-2009 23:37 Chudy napisał(a):Mnie tylko zastanawia co City ma zamiar zrobić z takimi napastnikami jak Tevez, Adebayor, Caceido,Santa Cruz, Mwanuwari no i do tego wielki talent Evans. Warto dodać że jest jeszcze Boijnov i RobinhoNo i Bellamy ![]() Wątpię, aby chcieli się go pozbyć, zwłaszcza że zawitał do ich klubu zimą tego roku. To rzeczywiście wydaje się szalone, któryś z trójki pozyskanych napastników na pewno będzie musiał usiąść na ławce, chyba że zmienią formację. A wiemy jaki charakterek posiadają Adebayor i Tevez. No, ale przecież ten drugi źle by się czuł, gdyby miał zagwarantowane miejsce w pierwszym składzie, więc czasem ławka mu na pewno nie zaszkodzi :lol: Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Chudy - 19-07-2009 12:00 Adebayorowi dobry kontrakt wystarczy, a Evans jest już w sheffield. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Tomek91 - 19-07-2009 14:22 Cytat:Rafa Benitez has been given the go ahead to push for the signing of Aston Villa's Ashley Young, according to the News of the World - which also claims that the Spaniard has been assured his compatriot Xabi Alonso will not be joining Real Madrid Jak na razie nic oficjalnego, ale kolejny klub z PL widzi Younga w swoim składzie, a ten przyznaje, że woli United. W takiej sytuacji nasuwa się pytanie, na co jeszcze czekać? O'Neill niby uparcie powtarza, że nie puści go z Villi, ale jakaś porządna kwota na pewno sprawiłaby, że zmieniłby zdanie, a kasę mamy. Bo szkoda by było, żeby taki gracz trafił do takiego klubu, jakim jest Liverpool. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - matys - 19-07-2009 14:26 Zaraz wpadnie fasol i Cię opierdoli, że znowu ten Young :lol: . Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Chudy - 19-07-2009 21:49 Ciekawie wygląda sprawa z Terrym, z jednej strony wydaje się to mało prawdopodobne. Jednak kasa jaka leży na stole, i ta cisza daje do myślenia. To byłby najbardziej spektakularny transfer lata... Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - panopticum - 19-07-2009 21:53 Ronaldo i Kaka w Realu a toprzejście Terrego do Shitty byłoby najbardziej spektakularne? No wybacz. Chociaż to lato obfituje w transfery. Chyba od gorąca to wszystko. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Lasq - 19-07-2009 22:02 Najbardziej spektakularny może nie ale najbardziej zaskakujący napewno, przebiłby nawet Owena. Ale ja po prostu w to nie wierzę, bronię się rękami i nogami przed myślą, ze Terry mógłby w ogóle rozważać rozważenie tej propozycji. To przecież jeden z wymierającego gatunku piłkarzy, którzy jeszcze wiedzą co to znaczy lojalność klubowa. Mimo, że mam w zadzie i Chelsea i City to ten transfer by mnie załamał. Mam po prostu do chłopa olbrzymi szacunek. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - matys - 19-07-2009 22:04 W pewnym sensie ma racje. Choć nie, nie najbardziej spektakularny transfer, ale najbardziej zaskakujący. Bo Kaka i Ronaldo w Realu, to tematy wałkowane już ze 69 razy(leczę kompleksy, stąd ta liczba), więc się tam można było spodziewać, że kiedyś taki moment nadejdzie. A tu nagle najbardziej niebieski z niebieskich zmienia niebieskich na... niebieskich. Byłyby jajca, by się obsrał cały świat na miętowo i zaczęły wspaniałe gadki, że dzisiaj każdy gra dla piniendzy. E: Fidain szybszy. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - sebos_krk - 19-07-2009 22:43 A następny do city idzie Giggs. Są ludzie niesprzedajni, a stoper Chelsea jest jednym z nich. Ja na miejscu Terrego pojechałbym na spotkanie z tym szejkiem i mu wytłumaczył co myślę o takich jak on. Oj zabolałoby zapatrzonych w siebie arabów. |