![]() |
Futbol w TV - stacje i programy - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Futbol w TV - stacje i programy (/showthread.php?tid=308) |
- WoLaK - 05-05-2008 14:41 Fred The Red napisał(a):11 MajaI tu mnie Canal + zawiódł i to bardzo.Co to za robota,że będą Ci z jednego na drugi mecz co 15 minut przełączać ... Wybieram Sopcasta - Wojtek3 - 05-05-2008 15:15 Co roku ostatnia kolejka jest dzielona na 2/3 mecze takze nie ma co marudzic, czy szanse na mistrza maja 2 ekipy czy mistrza jest juz wyłoniony, zawsze tak robia ![]() - Ciampel - 05-05-2008 15:36 Dla ludzi nastawionych na futbol dość szeroko i ogólnie to na pewno dobry wybór, co innego np. dla nas, ja wolałbym obejrzeć w całości spotkanie UNITED. Tym bardziej, że na +Film lecą po raz xxx "Żółwie Ninja" ![]() - Maciek - 05-05-2008 15:42 Super, że canal+ tak robi, zawsze tak robią więc nie rozumiem zdziwienia ![]() ![]() - Ciampel - 05-05-2008 15:46 Ja mam C+ pierwszy sezon, więc stąd to zdziwienie. W każdym razie rozczarowań na forum platformy nie brakuje, może jeszcze coś z tym zrobią, choć nie sądzę. Na razie oglądamy Newcastle, 16:55 ![]() - kapszti - 05-05-2008 17:53 ja myśle że jest to dobre rozwiązanie bo gdy nic sie nie dzieje na jednym stadionie na drugim może być ciekawie i oni natychmiast przełączają, a poza tym będzie można śledzić walkę o mistrzostwo do samego końca więc ja sądze że jest to dobry pomysł. W polskiej lidze zawsze ostatnie dwie kolejki to multiliga+ gdzie jest studio i gdzie jest bramka lub jakaś inna ważna dla meczu sytuacja tam się przełączają. Niezły pomysł choć rozumiem i tych co chcą oglądać tylko MU. Ja tam sobie wybiorę C+. MU tv - bodi252 - 06-05-2008 17:41 gdzie można kupić dekoder z telewizją MU :lol: - Pejter - 06-05-2008 17:43 A po co ci MUTV? W Polsce chyba nie da się go mieć. Legalnie na pewno nie. - bodi252 - 06-05-2008 17:54 NIE WIEM JAK W KOMPUTERZE OGLĄDAĆ MECZ A NIE MAM NTV A W CYFRZE NIE ZAWSZE POKAZUJA.DZIÊKI - Ciampel - 06-05-2008 18:03 MUTV to ściema, pokazują tylko mecze towarzyskie, a z pozostałych dają powtórki, bo do Ligi Mistrzów i Premiership prawa mają kolejno iTV oraz SkySports ![]() myp2p.eu kuszotv.pl Sprawdź te strony. edit, a jednak Sky ma też CL ![]() - kapszti - 06-05-2008 22:05 właśnie jeżeli chce się oglądać MU w każdym meczu trzeba sobie odpalić ze stron które zaproponował mój przedmówca ja mam jeszcze 2 strony: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.live-sport-tv.com">www.live-sport-tv.com</a><!-- w --> <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.meczyki.pl">www.meczyki.pl</a><!-- w --> Mam problem z SopCastem. Mianowicie gdy klikam w odnośnik nic się nie dzieje i mecze jestem zmuszony oglądać z listy kanałów która jest w programie a jeszcze ani razu nie było tam kanału np: Public TV na którym transmitują OE. Bardzo proszę o rady - roo1410 - 06-05-2008 22:25 kapszti napisał(a):Mam problem z SopCastem. Mianowicie gdy klikam w odnośnik nic się nie dzieje i mecze jestem zmuszony oglądać z listy kanałów która jest w programie a jeszcze ani razu nie było tam kanału np: Public TV na którym transmitują OE. Bardzo proszę o radyspróbuj odinstalować i jeszcze raz zainstalowac SopCast. Ja nieraz nie moge właczyc jakiegoś odnosnika to tak robie i dziala. Już kilka razy tak miałem. - kapszti - 07-05-2008 10:47 ja odinstalowałem wersję 1.0.1 i zainstalowałem 3.0.1 i nic się nie dzieje,ale spróbuję jeszcze raz. - Danny93 - 07-05-2008 19:52 Jak dla mnie Canal+ się ośmiesza.Może rzeczywiście ktoś kto jest postronnym kibicem Premier League woli takie rozwiązanie że przenosimy się ze stadionu na stadion,jednak większość posiadaczy C+to kibice konkretnych klubów i ich interesuje głównie mecz ulubionej drużyny a nie rywala.Mnie takie rozwiązanie nie odpowiada. Wojtek3 napisał(a):Co roku ostatnia kolejka jest dzielona na 2/3 mecze takze nie ma co marudzic, czy szanse na mistrza maja 2 ekipy czy mistrza jest juz wyłoniony, zawsze tak robia Wink Maciek napisał(a):zawsze tak robią więc nie rozumiem zdziwienia Smile Od kiedy mam Canal+,czyli od sezonu 04/05 po raz pierwszy robią takie coś. - Marek - 07-05-2008 20:46 Ja pamiętam takie rozwiązania z ligi polskiej, gdzie transmisja z całej kolejki była dzielona, chociażby jak dzisiaj. W Premier League też tego nie pamiętam. Jednak nie ma co gadać, bo na brak meczy Manchester United w C+ narzekać nie można :wink: |