![]() |
Tomasz Kuszczak - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Tomasz Kuszczak (/showthread.php?tid=326) |
- Ciampel - 29-03-2008 20:29 marcelo napisał(a):No, a dzisiaj Kuszczak dostał szanse gry od pierwszych minut. No a na ławce mamy Bena Fostera. Ciekawe, czy Sir Alex poi prostu bardziej ufa Tomkowi, czy ma zamiar wstawiać tych golkiperów systemem rotacyjnym? Ben nie jest zarejestrowany w Europie, także nie może grać w LM. Właśnie poniekąd z tego względu Sir Alex podejmuje takie właśnie decyzje ![]() marcelo napisał(a):Czy orientuje się ktoś, który to juz dziś mecz Kuszczaka w tym sezonie w Premier League? Bo może ma już "dychę", która dawałaby mu medal po zdobyciu mistrzostwa, które nie wątpie, że zdobędziemy. Piętnasty ogólnie, odliczmy kilka spotkań pucharowych i myślę, że otrzymamy jakiś wynik w granicach 6-8, a sezon się przecież nie skończył ![]() - Pejter - 29-03-2008 20:45 Zresztą, w tamtym sezonie nie zagrał 10 meczów, a medal dostał po "specjalnym wstawiennictwie". W tym sezonie jeszcze bardziej chyba przysłużył się do sukcesu, więc myślę, że nawet jeśli nie zagra tych 10 to powinien otrzymać. - spalacz - 30-03-2008 13:45 Mecz z AV był dla niego 8 występem w tym sezonie w lidze, a 14 wogóle. Tak na przyszłość: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.ManUtd.pl">www.ManUtd.pl</a><!-- w --> => Klub => Statystyki... - Zashi - 30-03-2008 20:12 Pejter napisał(a):Zresztą, w tamtym sezonie nie zagrał 10 meczów, a medal dostał po "specjalnym wstawiennictwie". A czasami te 10 meczów nie dotyczy zawodników z pola, a dla bramkarzy jest mniejsza liczba? Tylko nie pamiętam jaka. - Maciek - 30-03-2008 21:12 Przestańcie mu te mecze liczyć, dostanie medal za mistrzostwo ![]() - Wojtek3 - 20-04-2008 00:18 A Tomasz dzis bardzo ładnie, od dawien dawna nie podobało mi sie jego mecz jak dzis, pewne wyrzuty a przede wszystkim wykopy, prosto w sam srodek boiska, albo te na lewa strone w kierunku Giggs'ego, naprawde mnie dzis milo zaskoczyl, petarde z 20 metrow Bentley'a tez ładnie sparował, baaaardzo duzy plus. Waszym zdaniem sędzia powinien dyktowac 11 wtedy gdy w pole karne wpadł ktorys z zawodnikow Blackburn, to byl poczatek meczu, Styles był wtedy dobrze ustawiony i widzial, ze Tomek zaraz po przetraceniu zawodnika Rovers dotyka pilki, ale inny ref mogl to inaczek zinterpretowac, uwazam, ze w tej sytuacji mielismy sporo szczescia. Przy bramce raczej nie mial nic do powiedzenia. - Ciampel - 20-04-2008 08:08 Już nie będę powtarzał tego, co powiedział Wojtek, natomiast chciałem zaznaczyć, że ktoś z "szatniarzy" wreszcie poszedł po rozum do głowy i zmienił kolor kompletu bramkarskiego ![]() - Danny93 - 20-04-2008 09:18 Kuszczak znów wczoraj pokazał się z bardzo dobrej strony,w sytuacji z Robertsem,kiedy zawodnicy Blackburn domagali się karnego Tomek zachował się jak stary wyjadacz,po za tym znakomicie obronił strzał Bentleya,z dystansu w pierwszej połowie i pokazał dobrą grę nogami.Jeśli,Kuszczak nie pojedzie na ME 2008,to będzie to niezrozumiała decyzja. Swoją drogą,wie ktoś może dlaczego wczoraj Tomek zastąpił w bramce United,Van Der Sara. - Ciampel - 20-04-2008 09:58 Danny93 napisał(a):Swoją drogą,wie ktoś może dlaczego wczoraj Tomek zastąpił w bramce United,Van Der Sara. Małe stłuczenie Holendra, Fergie zdecydował się go oszczędzić przed ważnym meczem z Barceloną ![]() - Maciek - 21-04-2008 09:02 Karnego absolutnie być nie mogło, a Kuszczak niezbyt pewnie interweniował na przed polu, więc nie wiem skąd te oh i ahy :roll: - Pejter - 21-04-2008 15:16 Wojtek3 napisał(a):widzial, ze Tomek zaraz po przetraceniu zawodnika Rovers dotyka pilki Według mnie nawet najpierw dotknął piłkę, a później dopiero wpadł na niego rywal, czy też on wpadł na rywala. Ogólnie dobry mecz. Co do przedpola to zauważyłem tylko w jednym przypadku, kiedy nie wyszedł do dośrodkowania do Santa Cruza. - Apokalipser1997 - 23-04-2008 10:17 Nie winie Kuszczaka za te bramkę. Cóż biedak mógł zrobić ![]() Remis jeszcze o niczym nie świadczy. Dzisiaj będzie wygrana w pięknym stylu. GLORY, GLORY MAN UNITED!! - Fred The Red - 09-05-2008 16:41 Brr :lol: Ten to z tą farbą wydziwia... ![]() - Wojtek3 - 09-05-2008 16:45 Albo ma 3 bluzy bramkarskie na sobie albo ma 120 cm w pasie :lol: - Danny93 - 09-05-2008 17:31 Jeszcze ktoś mi powie że Boruc ma problemy z nadwagą. |