![]() |
Używki - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Używki (/showthread.php?tid=228) |
Re: Używki - Tomassen - 17-06-2011 20:46 Szymcio napisał(a):Tyle, że po głębszym... no, no, no? ;> Szymcio napisał(a):...namyśle szk.wa Co do smakowych to powiem tak: Cytrynówka i Wiśniówka Barmańska wchodzą jak woda. Mistrzowskie są, szczególnie wiśniówka. Natomiast ostatnio kolega podbiera ojcu (brak kasy -.-) domowej roboty cytrynówkę i jest dobra. Chociaż mój tata robił lepszą (efekt był inny, bo ta pierwsza robiona była z obranych cytryn; ojciec zostawił skórki. Fajny taki gorzki posmak daje). No i śliwowica, ale to nie wódka. A co do postu ZasadKG - owszem, fajna sprawa, nie odmawiam i nie daję się namawiać ^^ Re: Używki - Kosma - 17-06-2011 21:27 Ech, domowe nalewki niszczą :!: Cytrynówka na miodzie, szczególnie ze skórkami. Wiśniówka z małą ilością pestek z dodatkiem suszonej śliwki. Malinówka, jeżynówka, borówkówka, a jak rok postoi to brzoskwiniówka też wymiata. Rok temu zrobiłem eksperyment i zalałem słój świerka i słój sosny. Też fajne ![]() E: Jak mogłem zapomnieć. Pigwówka niszczy system. Re: Używki - Tomassen - 18-06-2011 18:18 Kris1908 napisał(a):Cytrynówka na miodzie, szczególnie ze skórkami. Przestań mi smaki robić, bo wypłatę dziś dostałem, chciałbym się nią chociaż dzień pocieszyć... Re: używki - mucha - 19-07-2011 00:04 CyberMU, wojak supermocny 9%? Oj, potężny specyfik, wiem coś o tym ![]() Re: Zdjęcia użytkowników - komentarze - CyberMU - 19-07-2011 00:22 Dokładnie. <hahaha> Jak dla mnie piwo idealne: dobre i przystępna cena <niesforny> Re: Zdjęcia użytkowników - komentarze - mucha - 19-07-2011 00:24 Hmmm, jak się nie ma funduszy to dobra sprawa, tak samo jak VIP z Biedronki. 4 takie Wojaki i jest masakra, kiedyś usnąłem w piwnicy na wersalce po trzech i pół ![]() Re: Zdjęcia użytkowników - komentarze - CyberMU - 19-07-2011 10:33 No z tym VIPem to nie przesadzajmy. ![]() ![]() Re: Zdjęcia użytkowników - komentarze - mucha - 19-07-2011 10:36 To fakt, ale i Wojak zalatuje spirytusem jak cholera, więc ja wliczam je do tej samej kategorii - piwka z rodzaju tych, które pije się nie mając za dużo kasy ![]() Re: Zdjęcia użytkowników - komentarze - CyberMU - 19-07-2011 10:41 No i takie Twoje prawo ![]() ![]() Widzialeś kiedyś inne Wojaki niż zielony i czarny? Bo szukam, szukam i znalezc nie moge. A w reklamie w TV były. 8-) Re: Zdjęcia użytkowników - komentarze - mucha - 19-07-2011 10:48 Dokładnie, 6% to już całkiem niezłe piwo, ale spirytusem zalatuje większość "siepaków". Widziałem chyba pomarańczowego, który miał 7%. Ale na wikipedii piszą, że już tego nie produkują. Re: Zdjęcia użytkowników - komentarze - paolo - 19-07-2011 18:42 mucha napisał(a):4 takie Wojaki i jest masakra, kiedyś usnąłem w piwnicy na wersalce po trzech i pół No co Ty gadasz? Ostatnio z kumplami wbiliśmy na dyskotekę i jeden ziomek był już po pięciu browarach (Harnasie) a po zakupach na CPN wydoił jeszcze trzy takie Wojaki (myślał że to 6% <hahaha> i leciał jak z soczkiem). Aha, on ma 14 lat i wyglądał całkiem w miare. :mrgreen: Re: Zdjęcia użytkowników - komentarze - Damian91 - 19-07-2011 19:22 Pamiętaj, że dużo też zależy od formy w danym dniu :-D Re: Zdjęcia użytkowników - komentarze - mucha - 19-07-2011 19:25 Nie wiem, ile teraz bym tego wypił. Wtedy, co usnąłem to miałem może z 16 lat i szczerze mówiąc to były moje pierwsze poważne kontakty z alkoholem. Teraz akurat piwa mogę w siebie wlać mnóstwo, ale czy po 5 harnasiach i 3 wojakach supermocnych wyglądałbym całkiem w miarę? Nie sądzę i trochę podejrzane mi się to wydaje, bo 8 piw, w tym trzy supermocne to jest ogromna dawka nawet dla dorosłego człowieka. Re: Zdjęcia użytkowników - komentarze - Tomassen - 19-07-2011 19:34 Pozapierdalajcie sobie na upale od 7 do 18.30. Jeden bronx i spać Re: Zdjęcia użytkowników - komentarze - mucha - 19-07-2011 19:36 Nie zgadzam się. Tydzień robiłem na budowie u wujka, upał ponad 30 stopni. Jak to u wujka, nie obyło się bez piw. Wypijałem mniej więcej 5 przez cały dzień i nawet nie czułem się podpity. Po prostu jak jest się w ruchu to gdzieś to wyparuje. Ale oczywiście jeśli się siądzie w miejscu w potworny upał to 3 piwa wystarczą, żeby się upić ![]() |