Redcafe.pl - Manchester United Forum
Komentarze - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Piłkarzyki (/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Komentarze (/showthread.php?tid=629)

Re: Komentarze - Intel - 20-11-2009 20:17

Co nmz, specjalnie wybrałeś felernego screena? Żeby nie było, Micanski strzelił dwa razy. Albo to LiveSports jest felerny, a Onet bezmyślnie przepisał wynik i strzelców do artykułu, ale nie sądzę.

Re: Komentarze - Adis - 20-11-2009 20:36

To nie o wynik chodzi bo on nie ma żadnego znaczenia (ja bez szans na awans, Bartez pewny), ale o sam fakt, że gra i strzela. Przy drugiej bramce dla Zagłębia nogi chyba rzeczywiście nie dołożył do toczącej się do bramki piłki obawiając się, czy nie był na spalonym (ale był we właściwym miejscu, o właściwym czasie), stream na który rzucałem okiem był marnej jakości.

A Onet i bezmyślność - co w tym nowego?

Re: Komentarze - Foster - 23-11-2009 21:23

Faza grupowa Pucharu Piłkarzyków zakończona!

W ostatni weekend zakończyliśmy fazę grupową naszego pucharu. Pierwsze mecze ćwierćfinałowe rozegrane zostaną 18-20 grudnia bieżącego roku. Tu znajdziecie rozpiskę, kto z kim i kiedy Wink

Z Grupy A awans uzyskały
WKS Dicks i Hell Team

Z Grupy B awans uzyskały
Sokół Kołbiel i Team Luman

Z Grupy C awans uzyskały
FM United i FC Nikaragua

Z Grupy D awans uzyskały
Pogoń Szczecin i FC Krowiarki

Reszcie drużyn, dziękujemy i życzymy szczęścia w lidze Wink

Re: Komentarze - Adis - 23-11-2009 21:46

maju napisał(a):Czy tylko ja mam niezaktualizowaną tabelę? Czy też może nmz specjalnie jej nie aktualizuje Big Grin
U mnie jest jak najbardziej aktualna. <niesforny>

Re: Komentarze - Czary - 29-11-2009 17:15

***** Kiessling strzela hattricka, a ja go w trójce nie mam ;/

Re: Komentarze - Miko - 29-11-2009 17:29

Lol kolejki dla Ciebie Big Grin Dzeko strzelił 2x i też go nie wystawiłem.

Re: Komentarze - Lasq - 30-11-2009 16:09

Foster26 napisał(a):Endeavour - LZS Zimna Wódka

No, no szykuje nam się mecz na szczycie Tongue

Re: Komentarze - Intel - 30-11-2009 16:48

Dwa hity nam się szykują.

Foster26 napisał(a):WKS Dicks - Grande Equipo

Lider z wiceliderem i czwarty zespół z piątym.

Swoją drogą, póki co wyniki są dość zaskakujące. FC Krowiarki i FC Nikaragua zupełnie nie przypominają tych wymiataczy sprzed roku. Z czołówki został w czołówce tylko maju.

Re: Komentarze - maju - 30-11-2009 16:51

Ale ostatnio dwie porażki z rzędu... a ostatnia 4-0 :shock: Ale teraz pocisnę Big Grin

Ale w poprzednim sezonie było podobnie. Jak tylko zostałem liderem, to potem leciałem w dół na łeb na szyję.

Re: Komentarze - Lasq - 30-11-2009 17:34

Heh... ja mam taką wąską ławkę, że sam się dziwie, ze zajmuje takie miejsce w tabeli. Ale to już długo nie potrwa. Mam 3 zawodników którzy strzelają regularnie i resztę, która nie strzela prawie w ogóle (1 gol w pucharze :o ). Przerwa zimowa mnie zabije niestety - nie mówiąc o kontuzjach (tfu!)

Re: Komentarze - Adis - 30-11-2009 17:41

fidain napisał(a):Heh... ja mam taką wąską ławkę, że sam się dziwie, ze zajmuje takie miejsce w tabeli. Ale to już długo nie potrwa. Mam 3 zawodników którzy strzelają regularnie i resztę, która nie strzela prawie w ogóle
Witaj w klubie... u mnie tylko jeden Boyd strzela w miarę regularnie. Wink

Re: Komentarze - Miko - 30-11-2009 20:34

Gignac, Dzeko, Lewandowski, Aguero. Jak ten pierwszy się obudzi to wrócę do czołówki.

Re: Komentarze - Adis - 30-11-2009 22:59

Cytat:Napastnik Realu Madryt Karim Benzema miał niebezpieczny wypadek samochodowy tuż po meczu swojego zespołu z FC Barceloną. Choć samochód Francuza został bardzo uszkodzony, samemu zawodnikowi na szczęście nic się nie stało.

Do wypadku doszło w Madrycie około godziny 2 nad ranem w poniedziałek. Prowadzone przez Benzemę Audi wjechało w przydrożne barierki, a potem uderzyło w stojący blisko domu piłkarza dąb.

Samochód francuskiego napastnika jest mocno rozbity, ale sam Benzema nie ma żadnych obrażeń. Na szczęscie do wypadku doszło przy małej prędkości - piłkarz jechał z prędkością około 40-50 kilometrów na godzinę.
Chociaż w drzewo mu się udało trafić... :?

Re: Komentarze - maju - 06-12-2009 20:07

Nareszcie zwycięstwo...

Re: Komentarze - Mata - 07-12-2009 10:23

uff i ja odbiłem się od dna, wreszcieee <jupi>