![]() |
Rezerwy i młodzież - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Kadra (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Rezerwy i młodzież (/showthread.php?tid=149) |
Re: Rezerwy i młodzież - michal85 - 06-07-2011 11:11 No właśnie tak pomyślałem, że fajnie by było zobaczyć Jamesa i Norwooda w zespołach, które nie ograniczają się do gry długimi piłkami (a niestety w Championship przeważnie tak się gra). Matt świetnie się zapowiadał, ale niewiadomo jak będzie wyglądał po kilku miesiącach przerwy. Trzymam kciuki, że kontuzje dokuczać mu już nie będą, bo chłopak potencjał niewątpliwie posiada spory. Ciekaw jestem jakie ma Fergie plany co do niego. Kolejny sezon na zapleczu ekstraklasy nie wydaje się jak dla mnie najlepszym wyjściem. Premier League? Byłoby fajnie, ale może Niemcy albo Holandia jakby się nie dało chętnych znaleźć w Anglii ? ![]() Re: Rezerwy i młodzież - matys - 06-07-2011 11:13 A Pogba i Morrison? Zostają u nas na przyszły sezon? No i jak tam sprawa Petrucci'ego wygląda? Re: Rezerwy i młodzież - Foster - 06-07-2011 11:16 Petrucci dopiero pod koniec sezonu gdzieś wrócił do gry bo ciężkiej kontuzji, który o ile dobrze pamiętam wykluczyła z gry na dość długi okres czasu. Pogba z tego co wiem to głównie grywał w Akademii, więc teraz pewnie przejdzie do rezerw. A Morrison? Jakiś czas temu pojawiło się info o tym, że SAF chce go w tym sezonie w pierwszym składzie, zobaczymy. Re: Rezerwy i młodzież - Jaroldz - 08-07-2011 17:03 Nasz młody zawodnik, Charni Ekangamene, podpisał swój pierwszy zawodowy kontrakt z klubem. Re: Rezerwy i młodzież - michal85 - 11-07-2011 12:09 Chodzą plotki, że James nabawił się kolejnej kontuzji. Dzisiaj pre season zaczynają rezerwy, więc pewnie niebawem będziemy wiedzieć więcej. Re: Rezerwy i młodzież - Kamill - 21-07-2011 00:59 Najprawdopodobniej młody Gill opuści United i zakończy karierę. Wybrał uniwersytet, a nie zawodową piłkę. Re: Rezerwy i młodzież - Jaroldz - 22-07-2011 11:00 Kolejne problemy Morrisona: Cytat:Ravel Morrison został wezwany przez policję, po tym jak został oskarżony o molestowanie. Anglikowi, który typowany jest na przyszłą gwiazdę United, grozi do 12 miesięcy pozbawienia wolności, jeśli zostanie udowodnione mu to przestępstwo. Re: Rezerwy i młodzież - Roxanne - 22-07-2011 11:43 Ten Morrison to już ma nieźle banię zgrzaną. Kiedyś też przecież wyrzucił swojej dziewczynie telefon przez okno i ją pobił. Oby tylko Fergusonowi udało się coś wskórać i nalać gościowi oleju do głowy, bo inaczej będzie kiszka - bardzo duża kiszka. Chłopak zejdzie na psy, nim się obejrzy. Jakby go jeszcze wpakowali na te 12 miesięcy do więzienia... Ja nie wiem co on ma w tej głowie, wkurzające takie. Kuku na muniu. Sam siebie będzie niszczył - pożałowania godne i tylko krew człowiekowi buzuje... Tym bardziej, że jest bardzo obiecującym piłkarzem. Morrison, ogarnij się, człowieku! Re: Rezerwy i młodzież - Jaroldz - 22-07-2011 11:52 Co się dziwić. Chłopak ponoć wychował się w najgorszej dzielnicy Manchesteru, więc ciągnie go do tamtego środowiska. Re: Rezerwy i młodzież - panopticum - 22-07-2011 13:03 Roxanne napisał(a):Ten Morrison to już ma nieźle banię zgrzaną. Kiedyś też przecież wyrzucił swojej dziewczynie telefon przez okno i ją pobił.Został oczyszczony z zarzutu pobicia, chodziło tylko o zniszczenie mienia. Re: Rezerwy i młodzież - Hubson - 22-07-2011 14:53 No cóż. Tacy piłkarze robią największe kariery. Re: Rezerwy i młodzież - panopticum - 22-07-2011 15:16 ![]() Jak się odpierdala to można zrobić większą karierę? Re: Rezerwy i młodzież - samcro - 22-07-2011 15:44 mu chodziło oto że lepsze kariery robią niegrzeczni chłopcy bardzo pewni siebie. Re: Rezerwy i młodzież - Kamill - 22-07-2011 18:26 Cytat:Co się dziwić. Chłopak ponoć wychował się w najgorszej dzielnicy Manchesteru, więc ciągnie go do tamtego środowiska. Moim zdaniem to go nie tłumaczy. Kolesiowi popieprzyło się w głowie, w ogóle nie widzi mi się, żeby ktoś taki grał w United. Re: Rezerwy i młodzież - panopticum - 22-07-2011 18:47 Poluzuj tam gdzie cię ciśnie. |