![]() |
Carlos Tevez - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Carlos Tevez (/showthread.php?tid=47) |
Re: Carlos Tevez - Czary - 17-05-2009 17:28 matys napisał(a):Czary napisał(a):Jeszcze nic nie jest przesądzone. Może jednak zostanie z nami.Taa, po takich wypowiedziach, to na pewno SAF ochoczo zapłaci MSI nawet i 50 mln Ł. Nie wiem o co Ci chodzi? Póki co nie podpisał kontaktu z nikim innym. Odrzucił ofertę Realu. Może zostanie, a może nie. Wszystko ma się w czerwcu wyjaśnić. Re: Carlos Tevez - matys - 17-05-2009 17:31 Czary napisał(a):Nie wiem o co Ci chodzi?Chodzi o to, że sam na siebie kręci bicz takimi wypowiedziami. W jaki sposób ma mu to pomóc zostać na OT? W żaden, czyli sprawa jest jasna, odchodzi. Skoro nikt go tu nie szanuje i źle traktuje, to droga wolna. E: mlody_unw napisał(a):Jeżeli Tevez faktycznie odejdzie, siłą rzeczy SAF będzie musiał kupić napastnika.Będzie mógł, a nie musiał. Re: Carlos Tevez - panopticum - 17-05-2009 17:39 Kiedy Carlos odrzucił ofertę Realu? Re: Carlos Tevez - Czary - 17-05-2009 17:41 Podobno dostał ofertę z Realu w wysokości 40 mln, MSI zaakceptowała, ale sam Carlos odrzucił tą ofertę. Informację potwierdził Mijatović. Re: Carlos Tevez - branka - 17-05-2009 17:46 Ja sie Tevezowi nie dziwie, taki zawdonik na ławie siedziec nie powinien. Inna sprawa, że teraz zaczął grać. Może myśli, że takimi wypowiedziami sobie pomoże - ja uważam, że nie, prędzej wyleci tym bardziej jak wszyscy poprzedni, którzy narzekali na klub....ale może byc tak, że powiedział to wszystko inaczej. A, bedzie jak będzie, ale wszystko wskazuje na to, że z OT sie pożegna ![]() Re: Carlos Tevez - mlody_unw - 17-05-2009 17:52 matys napisał(a):Będzie mógł, a nie musiał. Mhmm ... tylko jak wyobrażasz sobie Manchester United z dwoma wartościowymi napastnikami w składzie ? Są jeszcze młodsi zawodnicy, Macheda, Welbeck, Campbell. Jest też Manucho, ale to wszystko zdecydowanie za mało! Re: Carlos Tevez - matys - 17-05-2009 17:54 branka napisał(a):ale może byc tak, że powiedział to wszystko inaczej.Przecież to nie jego taka pierwsza wypowiedź, o ile w historyjkę o tym SMS o starym dziadku można nie wierzyć, to w tym wypadku ciężko żyć marzeniami, że a nuż coś pismaki przekręciły. Raz się mogło zdarzyć, ale nie chcę mi się wierzyć, że każda oznaka niezadowolenia Teveza to wymysł dziennikarzy. branka napisał(a):Ja sie Tevezowi nie dziwie, taki zawdonik na ławie siedziec nie powinien.No to w takim razie niech lepiej odejdzie. Bo nikt mu gry w pierwszym składzie nie zafunduje, a jak ma potem płakać, że nie gra to nara. E: mlody_unw napisał(a):Mhmm ... tylko jak wyobrażasz sobie Manchester United z dwoma wartościowymi napastnikami w składzie ?Nie wyobrażam sobie. Ale SAF nie jest pod ścianą, ma zdolną młodzież, więc może zaryzykować i na nich postawić. Co innego jakbyśmy zostali tylko z Roo i Berbą, a w rezerwach grałyby buraki pokroju Beliona, wtedy kupić by MUSIAŁ, teraz może. Re: Carlos Tevez - RedLucas - 17-05-2009 17:56 A może Ferguson chce właśnie teraz dać szansę młodym, bo od czasów Scholesa, Beckhama żaden wychowanek nie zaistniał w pierwszej drużynie. Re: Carlos Tevez - panopticum - 17-05-2009 18:44 Ta, żaden. Przypatrz się lepiej. Re: Carlos Tevez - Lukas - 17-05-2009 19:06 mlody_unw napisał(a):Nie zapominajmy, że w ataku również spokojnie może występować Ronaldo. Poza tym uważam, że SAF może powoli stawiać właśnie na tych młodych zawodników których wymieniłeś. Jestem bardzo ciekaw w jakiej dyspozycji będzie wracający z wypożyczenia Campbell...matys napisał(a):Będzie mógł, a nie musiał. Re: Carlos Tevez - Kula - 17-05-2009 19:38 Oglądałem mecz z Arsenalem od 36 minuty, do momentu zejscia Teveza w 68 wyjdzie 30 minut, przez te trzydzieści minut kontakty Teveza z piłką to : 4 straty (złe odegranie lub piłka odskoczyła od nogi) 2 faule 1 prawie dobre odegranie ( piłkę przejął obrońca) 1 spalony 1 dobre odegranie 1 zmotanie pod bramka Arsenalu. 0 odbiorów piłki I cos mi się wydaje, że to tylko kolejny taki mecz. Re: Carlos Tevez - Rafcio - 17-05-2009 19:41 Kula jakiś Twój kolega miał szukać wywiadu Teveza, tego z tym 'przejde do liverpoolu' bodajże. Znalazł to? Re: Carlos Tevez - Kula - 17-05-2009 19:44 Nie wiem właśnie wróciłem z Gdańska Re: Carlos Tevez - branka - 17-05-2009 20:02 Kula - w tamtym meczu wszyscy słabo grali. Poza tym Tevez grał na szpicy i miał dostawac piłki - a nikt mu ich nie podawał. Ale fakt faktem po kilku bardzo dobrych wystepach ten był słabszy. Tyle, ze to nie było jednostkowe więc nie zwracałabym specjalnie na to uwagi. W ogle to wyglądało jakby sie Wenger z Fergiem umówili o wynik - co prawda nie wierze w takie ustawianie, ale ani my ani oni nic nie graliśmy ![]() Re: Carlos Tevez - matys - 17-05-2009 20:05 branka napisał(a):W ogle to wyglądało jakby sie Wenger z Fergiem umówili o wynikBardziej mi to wyglądało jakbyśmy się z Deanem umówili, że ma być 0-0. |