![]() |
Koszulki - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Koszulki (/showthread.php?tid=8) |
Re: Koszulki - Tomek91 - 02-07-2009 12:17 A ja tam się cieszę, że są to jedynie treningówki, a nie meczowe. ![]() ![]() ![]() Re: Koszulki - Czary - 02-07-2009 12:29 fidain jaką zamierzasz kupić, bo ja chyba zdecyduje się na tą czarną. Orientuje się ktoś w cenach? Re: Koszulki - Tomek91 - 02-07-2009 12:33 Pewnie będą jak co roku, gdzieś około 150 złotych, ale jeszcze ich w sprzedaży pewnie nie ma ![]() Re: Koszulki - Czary - 02-07-2009 12:41 Wiem właśnie tylko o cenę się pytam. Jak wyjdą będzie trzeba nabyć, bo meczowych raczej w tym roku nie kupię. Re: Koszulki - Lasq - 02-07-2009 12:46 Nie wiem, wszystkie mi się podobają. Raczej nie niebieską bo nie przepadam za tym kolorem naszych koszulek. Czerwoną mam meczówkę więc pewnie też nie, biała ładna ale szybko się brudzi a w treningówce mam zamiar czasem grać (bo meczówki mi szkoda ^^ ) więc chyba też czarną. Re: Koszulki - Czary - 02-07-2009 12:48 Czarna jest świetna. W sam raz do grania. Jeśli o meczówkę chodzi to chyba sobie kupię czerwoną, ale z tamtego sezonu. Re: Koszulki - Miko - 02-07-2009 18:24 Można chodzić w niej na mecze w Pubie bądź normalnie do szkoły lub innych miejsc. Re: Koszulki - Lasq - 02-07-2009 22:49 Tak jak pisze Miko: chodzę w niej na mecze do pubów, czasem na uczelnie i w inne miejsca. To moja jedna z częściej używanych koszulek - bynajmniej nie wisi na ścianie. Po prostu nie chcę żeby się szybko zniszczyła a wiadomo że po każdej grze wypadałoby koszulkę wyprać a to oznacza częste prania czyli szybkie zniszczenie. Treningówka jest tańsza więc mi jej będzie mniej żal. Poza tym ta meczówka z ostatniego (tego co się właśnie skończył) jest cudna i z tego co widzę to szybko takiej ładnej nie będzie. Więc musi się zachować ![]() Re: Koszulki - Lasq - 02-07-2009 23:33 Nie wiesz co tracisz ![]() Re: Koszulki - sebos_krk - 03-07-2009 07:27 Traci to, że nie zobaczy meczu, bo w pubie zawsze się znajdują inne zajęcia. Zawsze ktoś Cię zajmie jakąś rozmową ![]() Re: Koszulki - Lasq - 03-07-2009 07:31 No zależy co kto lubi. Jak ktoś chce analizować każde pojedyncze podanie i każde zagranie to jasne, że w pubie ciężko. Sam mecz widać bardzo dobrze, zapewniam. Ja tam wolę pośpiewać i podopingować w zajebistej atmosferze z innymi kibicami niż siedzieć sam w domu jak ta dupa i oglądać mecz popijając herbatkę ![]() Btw. na stadionie jeszcze mniej zobaczysz niż w pubie - tzn. że lepiej oglądać mecz w domu niż na Old Trafford? ![]() Re: Koszulki - sebos_krk - 03-07-2009 07:36 Przecież nie mówię, że oglądanie spotkania w pubie jest złe, po prostu ma inne zalety, niż spokojne analizowanie wydarzeń (na stadionie też możesz to robić jak jest dobra widoczność, nikt nie każe stać tyłem do murawy i prowadzić dopingu). Przy dobrym piwku zawsze się super ogląda, ale potem nigdy się nie obejdzie bez powtórki- no chyba, że przegramy ![]() To tak off-topem. Re: Koszulki - mucha - 03-07-2009 14:17 manfan95 napisał(a):Mam przykre doświadczenia jeśli chodzi o oglądanie meczy w pubie i jakoś nie mogę się przemóc, aby znowu spróbować. A co się stało? ![]() Re: Koszulki - matys - 03-07-2009 14:19 Nie sprzedali mu piwa pewnie. E: Żartuje oczywiście, żeby nie było, że się śmieje. Re: Koszulki - dsw_MUszyna - 03-07-2009 22:31 manfan95 napisał(a):A co do piwa, to jestem abstynentem i nie piję, no chyba, że w baardzo małych ilościach. kiedyś dorośniesz i pokochasz smak piwa ![]() |