Redcafe.pl - Manchester United Forum
Transfery rywali w Premier League - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Transfery rywali w Premier League (/showthread.php?tid=191)

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - fasol - 08-08-2009 18:20

Cytat:"Nowy nabytek Liverpoolu, Alberto Aquilani jest wyłączony z gry na najbliższe dwa miesiące. To wynik przedłużającej się rehabilitacji po operacji, której zawodnik poddał się w maju tego roku."

No to sobie następcę znalazł Rafa następcę Xabiego Alonso. Za 20 baniek średniaka ze szklanymi nogami. Big Grin

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Tomek91 - 11-08-2009 09:41

Cytat:Prawoskrzydłowy reprezentacji Irlandii U-21, James O'Shea dołączył do beniaminka Premier League, Birmingham City. Zawodnik opuścił dotychczasowy zespół - Galway United i podpisał dwuletni kontrakt z drużyną prowadzoną przez Aleksa McLeisha.

Myślicie, że to brat Johna? Wink Swoją drogą to chyba jest taki aktor o tym imieniu Tongue

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Lasq - 11-08-2009 10:28

To nie jest jego brat. Zresztą to popularne nazwisko w Irlandii.

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Foster - 19-08-2009 10:28

Sky Sports napisał(a):Grecki obrońca, Sotiris Kyrgiakos, jest o krok od dołączenia do Liverpoolu. Rafa Benitez od dłuższego czasu poszukiwał obrońcy, który mógłby zastąpić Samiego Hyypię. AEK Ateny otrzyma za swojego zawodnika 2,5 miliona funtów.
Idą na mistrza :lol:

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - maju - 19-08-2009 14:33

1. Kyrgiakos to nie jest jakaś cipa
2. Na Vidicia wszyscy swojego czasu reagowali podobnie (Evra pierwsze pół roku też miał "udane")

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Foster - 19-08-2009 16:03

Cytat:Kyrgiakos to nie jest jakaś cipa
I tu się nie zgodzę. Wielokrotnie widziałem tego zawodnika w akcji, za czasów jego gry w niemieckiej lidze, a dokładnie Eintrachcie Frankfurt, także wiem na co stać tego zawodnika.

Cytat:Na Vidicia wszyscy swojego czasu reagowali podobnie
Tylko, że Benitez to nie Ferguson.

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Czary - 22-08-2009 20:43

Kyrgiakos oficjalnie w Liverpoolu.

Tymczasem wzrasta zainteresowanie Aidenem McGeadym. Po nieudanych zakusach na Ashleya Younga, Tottenham chciałby wzmocnić się właśnie ofensywnym pomocnikiem Celticu.

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Miko - 23-08-2009 13:19

Joleon Lescott w City za 25 mln funtów wg "Sunday Times". Jeśli to prawda, to City będzie miało defensywę porównywalną do BIG FOUR.

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - michal85 - 23-08-2009 13:29

Jagielka > Lescott

Szczerze mówiąc nie wiem co ludzie widzą w Lescottcie. Ot, dobry gracz, ale co najmniej poziom niżej niż Rio, Vida, Terry, czy Carvalho.

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - matys - 23-08-2009 13:30

Gole, Panie, gole.

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Mata - 23-08-2009 13:33

michal85 napisał(a):Szczerze mówiąc nie wiem co ludzie widzą w Lescottcie. Ot, dobry gracz, ale co najmniej poziom niżej niż Rio, Vida, Terry, czy Carvalho.

Wiadomo , że to nie ta klasa ale jak Loserpool kupuje Kyrigiakosa to jednak coś jest na rzeczy :lol:
Mimo wszystko Man City skompletowało niezłą ekipę w tym okienku transferowym.

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Miko - 23-08-2009 13:34

Spytaj się Hughes'a, co w nim widzi. Widocznie stwierdził, że potrzebuje też dużej ilości defensorów.

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - michal85 - 23-08-2009 13:48

Mało mnie obchodzi co w nim widzi Hughes. Obchodzi mnie natomiast co w nim widzą ludzie, którzy twierdzą, że po transferze tego gracza City dysponować będzie porównywalną defensywą do United, Chelski czy Scousersów.

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Mata - 23-08-2009 13:57

defensywa MC = defensywa AFC

Większej różnicy nie widzę w defensywie City i kanonierów. Ciut lepszych zawodników ma LFC. Z CFC i MU nie ma co porównywać nawet. Ja tam tak to widzę.

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Adis - 23-08-2009 14:47

Jeśli rzeczywiście za Lescotta Everton wyciągnie te 25mln funtów, to nic tylko pogratulować Davidowi Moyesowi interesu roku. :lol: