Używki - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Używki (/showthread.php?tid=228) |
Re: Używki - panopticum - 16-10-2011 20:48 Ja jako człowiek urodzony w Sierpcu nigdy nie rozumiałem jak ktoś może lubić Kasztelana. Nie jest zły, ale to taki typowy sikacz półkowy, nie różni się od tyskiego czy innej warki. A niepasteryzowany różni się od normalnego tylko nalepką. Re: Używki - Tomassen - 19-10-2011 07:36 Mnie tam Kasztelan podchodzi, podobnie jak Tyskie. Ostatnio w ogóle mam wyjebane delikatnie mówiąc na to, jakie piwo pije - ważne, że piwo. Chociaż powiem, że na Rockowej Nocy kupiłem 6-pak Leżajska (który w moich stronach nie tylko uchodzi, ale był naprawdę wyśmienitym piwem). No właśnie - był. Piwo zimne jak powinno być, a już trzeciego nie mogłem zmęczyć. Syf niesamowity, nie wiem, czym to spowodowane, być może, że trafiłem na taką partię? W każdym razie skutecznie odepchnęło mnie to od picia Leżajska na jakiś czas. Perełki wszystkie są ok, niepasteryzowana chyba najlepsza. Re: Używki - Mata - 19-10-2011 12:24 Lepszych browców, to jeszcze nikt nie wymyślił. Te środkowe to naturalnie do smaku tylko 8-) Re: Używki - Kosma - 19-10-2011 21:05 Miodnego ostatnio spróbowałem - wymiata! A Perłę kiedyś piłem i bez przesady się okazało Re: Używki - daniel - 20-12-2011 16:36 Re: Używki - ziomekzdomu - 29-12-2011 22:00 Wypowiedzcie się na temat następujących wódek. Finlandia żurawinowa. Żubrówka. Bools. Absolwent Re: Używki - Lukas - 29-12-2011 22:02 Bardzo chętnie. Re: Używki - mat.ka - 29-12-2011 22:11 ziomekzdomu napisał(a):Wypowiedzcie się na temat następujących wódek. 1. Gardzę 2. Szanuję 3. Nie znam 4. Gardzę Re: Używki - sebos_krk - 29-12-2011 22:27 ziomekzdomu napisał(a):Finlandia żurawinowa.Ulubiona jeśli chodzi o wódeczki. Jeszcze absoluty smakowe są fajne. Pozostałe z listy nic specjalnego, wolę brandy czy whisky. Re: Używki - Foster - 29-12-2011 22:38 ziomekzdomu napisał(a):Finlandia żurawinowa.Fuuuuuuuuuuj! Piłem raz i więcej tego nie tknę. Straszne to jest. W ogóle nie bardzo przepadam za smakowymi. Re: Używki - Szymcio - 29-12-2011 23:10 ziomekzdomu napisał(a):Finlandia żurawinowa. Dwa, trzy kieliszki dla smaczku. ziomekzdomu napisał(a):Żubrówka. Idź pan w chuj. ziomekzdomu napisał(a):Bools. Bols, tak? Kiedyś nie lubiłem, teraz jedna z ulubionych. ziomekzdomu napisał(a):Absolwent Od biedy. Od wielkiej biedy. Od takiej biedy, że idź pan w chuj. Re: Używki - Hubson - 29-12-2011 23:46 ziomekzdomu napisał(a):Finlandia żurawinowa. Za Finlandię będę miał 2 takie same flaszki... nie jestem burżujem, żeby tyle wydawać. Żubrówka jest chujowa jak nieszczęście. Bols może być. Absolwent to marność. Re: Używki - kaka - 29-12-2011 23:47 ziomekzdomu napisał(a):Finlandia żurawinowa.Jeżeli już chcesz żurawinówkę to bierz Stocka ziomekzdomu napisał(a):Żubrówka.Biała jest super, bez kaca u mnie na następny dzień. Ta z trawą tylko do drinków. mat.ka napisał(a):BoolsMoże być. Jak dla mnie to taka średnia liga. ziomekzdomu napisał(a):AbsolwentNigdy mi nie podchodziła. Zdecydowanie odradzam. Re: Używki - Hubson - 29-12-2011 23:51 kaka napisał(a):Jeżeli już chcesz żurawinówkę to bierz Stocka Co do Stocka to cytrynowy też zacny. Re: Używki - Lasq - 30-12-2011 00:04 Finlandia żurawinowa super Za Żubrówką nie przepadam, ale z sokiem jabłkowym może być. Bols smakuje jak benzyna, Absolwent taki sobie, kiedyś królował na imprezach, chociaż Czysta De Lux tańsza i lepsza. A i tak najlepsza jest cytrynówka z akademika! |