![]() |
Dimitar Berbatov - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Dimitar Berbatov (/showthread.php?tid=577) |
Re: Dimitar Berbatov - EsDe - 02-04-2011 14:47 Berba dzisiaj czarował. Bod względem technicznym messi może mu korki wkręcać. Re: Dimitar Berbatov - panopticum - 02-04-2011 14:47 Możemy się nie bawić w podwórkowych psychologów? Bardzo proszę. Re: Dimitar Berbatov - Lasq - 02-04-2011 15:26 Jasne rozważajmy tylko sprawdzone informacje z OT wtedy na pewno forum będzie żyło ![]() Ja się nie bawię w psychologa - nie mam pojęcia czy Bułgarowi się podoba siedzieć czy nie. Chciałem żebyście tylko czysto teoretycznie rozważyli taką sytuację jak z RvN i Ronaldo (bo ktoś o niej wspomniał) tylko z Berbą i Chicharito w roli głównej. Ale widzę, że wszyscy wykręcają się sprytnie od odpowiedzi ![]() Ja już mówiłem ale powtórzę - dla mnie w następnym sezonie Groszek powinien być naszym murowanym drugim napadziorem. Dlatego, że nie gra gorzej od Berby a jest naszą melodią przyszłości. Jeśli Berbatovowi nie będzie przeszkadzała pozycja 3 napastnika to proszę bardzo - nie mam nic przeciwko tak klasowemu grajkowi na ławce (chociaż szkoda, że będzie blokował trochę Welbecka). Natomiast jeśli będzie się dąsał to powinniśmy go sprzedać - Danny jest imho gotowy do zajęcia miejsca pierwszego rezerwowego. Może nad tak postawionym problemem będzie łatwiej dyskutować? Re: Dimitar Berbatov - Mubinio - 02-04-2011 15:36 Ja tam np. nie widzę za wielkiego problemu. Tylko uważam, że SAF może ostatnio trochę przegiął z ilością minut spędzanych przez Bułgara na ławce. Szczególnie po meczu z Boltonem Dymitr mógł być dzisiaj zły: nie dość, że nie zagrał od początku, to w 45. minucie wszedł nie on, tylko Hernandez. A ja się po prostu cieszę, że mamy taką siłę ataku. Tylko Owen mi tu nie pasuje do naszej układanki. Welbeck za Owena i gramy następny sezon ze świetną czwórką w napadzie. Re: Dimitar Berbatov - RedLucas - 02-04-2011 15:43 Może po prostu szykuję się wielki powrót Berby do podstawy z Chelsea? Jeśli nie, to SAF przegiął i mógł go dziś wystawić. Co do problemu, jaki poruszył Lasq, to mam podobne zdanie. Na Chiche od przyszłego sezonu trzeba zacząć jeszcze bardziej stawiać. Jestem pewny, że wówczas może nam zapewnić minimum 25 bramek. A Berba, cóż, byłby dla nas świetnym uzupełnieniem składu, jednak jeśli chce grać, to niech odchodzi. Danny da radę. Tylko jeśli Bułgar już zgodzi się być tym trzecim napastnikiem, to mamy jeszcze inny problem. Berba nie za dobrze radzi sobie z dużą rotacją. Ostatnio jakby wygląda lepiej pod tym względem, ale wcześniej - przez całą swoją karierę na OT - niezbyt mu ona leżała. Dlatego może okazać się, że z rzadziej grającego Bułgara nie będziemy mieli większego pożytku, ponieważ najzwyczajniej w świecie będzie bez formy. Załóżmy, że tak się dzieje i wówczas Berba ma 31 lat i za sobą cienki sezon, co sprawia, że upchnie się go za max 10 melonów. Teraz można to zrobić spokojnie za ponad 20... Ale tak jak piszę, to jest czarny scenariusz i może się okazać, że Dymi "dojrzał" do rotacji i byłby idealnym zmiennikiem. Tu trza będzie zdać się na SAFa. Jednak jeśli ja miałbym wybierać, to mimo wszystko chyba zostawiłbym go na OT. Re: Dimitar Berbatov - panopticum - 02-04-2011 15:46 Lasq napisał(a):Jasne rozważajmy tylko sprawdzone informacje z OT wtedy na pewno forum będzie żyło Ale trzeba znać umiar w ssaniu palucha. Nagle, znikąd lub z dupy, zaczynają się jakieś gadki o tym, że Berba odchodzi. <świr> Bo jakieś pismaki o tym nasrały. Nieważne jest, że Berba mówi, że jest mu dobrze w United i dopiero co przedłużył kontrakt. Ważne, że w internetach napisali, że go sprzedamy. Śmiechu warte. Re: Dimitar Berbatov - berba fan - 03-04-2011 10:49 On chyba jeszcze nie przedłużył,z tego co się orientuję. Czytałem spekulacje,ze obie strony nie potrafią dogadać się właśnie w sprawie nowego kontraktu. Podobno Berbatow chce przedłużyć na 3 lata+jakaś podwyżka w zarobkach,natomiast z klubu oferują 2 lata,bez podwyżki... Re: Dimitar Berbatov - Jaroldz - 03-04-2011 19:01 Berba niech odejdzie od nas, to w końcu zostanie doceniony. W takim Bayernie będzie grał w pierwszym składzie i będzie jednym z najważniejszych piłkarzy w drużynie. Byłem przeciwnikiem Bułgara do tego sezonu i chciałem, aby grzał ławę. Jednak w tym sezonie zasługuje na to, aby grać dużo częściej w pierwszym składzie, a tutaj SAF go ostatnio ewidentnie pomija. Jest to nasz najlepszy napastnik w danej chwili. Za Berbę dostaniemy ok. 20 mln euro, Dymitar w końcu będzie doceniony i wszyscy będą zadowoleni. Re: Dimitar Berbatov - rav10 - 03-04-2011 19:15 Berba nie narzeka, a skoro pasuje mu obecna rola w zespole to po co go sprzedawać? Znajdź kogoś za 20 mln kto grałby na podobnym poziomie. Re: Dimitar Berbatov - Lisu - 03-04-2011 20:21 rav10 napisał(a):Znajdź kogoś za 20 mln kto grałby na podobnym poziomie. Odp: Javier Hernandez Groch kosztował połowę tej sumy i strzela równie dużo goli w tym momencie, a patrząc w przyszłość, Javier będzie strzelał parę dobrych lat, a Dimi już swoje lata ma... Tak więc za 20 mln można kupić świetnego MŁODEGO napastnika, który nie odstawałby zbytnio poziomem od Berby. Ale myślę, że nie ma sensu Berby sprzedawać póki strzela bramki i nie jest niezadwolony ze swojej obecnej sytuacji w klubie. ![]() Re: Dimitar Berbatov - panopticum - 03-04-2011 20:29 Lisu napisał(a):Odp: Javier Hernandez Javiera już mamy. Re: Dimitar Berbatov - BeBaD - 06-04-2011 22:58 Coś mi jednak mówi że Berba odejdzie. W kolejnym sezonie nie ma mowy aby grał zamiast groszka. Przy jego zacięciach w strzelaniu bramek nie ma mowy aby wybił ze składu Hernandeza. Już teraz to młody zaczyna występy w pierwszym składzie. Odejdą zapewne Berbatov i Owen, w ich miejsce wrócą Wellbeck i Macheda więc nowy zakup nie musi być konieczny. Skoro Welbeck w takim Sunderlandzie potrafi strzelać bramki to w MU powinno go stać na jeszcze więcej. Zresztą kij tam wie być może SAF ma kogoś na oku o kim nikt nie wie. Jestem tylko ciekaw ile Berba wytrzyma na tej ławce, bo rola rezerwowego na dłuższą mete na pewno nie będzie mu pasowała, tym bardziej że w tym sezonie ma argumenty w postaci bramek. Re: Dimitar Berbatov - samcro - 29-04-2011 07:34 [flash=425,344]http://www.youtube.com/v/pjM3Q_6lB-0&feature=player_embedded[/flash] Re: Dimitar Berbatov - Kosma - 08-05-2011 22:01 <a class="postlink" href="http://www.facebook.com/video/video.php?v=172056616184007&oid=141815502525708">http://www.facebook.com/video/video.php ... 5502525708</a> [1:15-1:18] Berbie Groch gra na nerwach. Chce uciekać z klubu i w ogóle sieje ferment. Re: Dimitar Berbatov - lol_face - 08-05-2011 22:11 Teraz tylko szlifować Berbę , żeby był królem strzelców ![]() |