Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United (/showthread.php?tid=105)

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - michal85 - 17-03-2013 12:11

(16-03-2013 20:14)Undermine napisał(a):  A, mecz Chelsea zagrał dobrze.
No to nie mam pytań. Gdybyśmy mieli Fabio w meczu z Realem...

Nie, nie zagrał dobrze. Był świetny, według wielu zawodnik tamtego meczu.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Hubson - 17-03-2013 23:58

A ja bym z chęcią odkurzył piłkarza o nazwisku Alex Song.
Przygoda z Barcą to dla niego klapa, a gość robił świetną robotę. To trochę takie marzenie ściętej głowy, ale nie jest to taki zły pomysł.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - daniel - 18-03-2013 01:03

Jakoś pod Obi Mikela mi podjeżdża, czyli wrażenia takie se.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - michal85 - 18-03-2013 09:12

Co ma wspólnego Song z Mikelem poza kolorem skóry? Mikel to zawodnik stricte defensywny, który z przodu ma mało do zaoferowania. Song - wprost przeciwnie. Potrafi zagrać kapitalną prostopadłą piłkę, w tamtym sezonie był jednym z najlepszych w lidze pod tym względem.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - daniel - 18-03-2013 09:59

Jak dla mnie obaj pełnią podobną rolę na boisku, tzn. pełnili kiedy jeszcze Song grał dla Arsenalu. Owszem ex-kanonier ma więcej do zaoferowania niż niedoszły diabeł, ale i tu i tu jestem na nie.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - samcro - 18-03-2013 10:34

Song>Mikel zawsze i wszędzie.
Song potrafi grać kapitalnie i w defensywie i w ofensywie.Jak by była promocja na Songa to nie widzę przeszkód by wykluczyć transfer.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - michal85 - 18-03-2013 11:31

(18-03-2013 09:59)daniel napisał(a):  Jak dla mnie obaj pełnią podobną rolę na boisku, tzn. pełnili kiedy jeszcze Song grał dla Arsenalu. Owszem ex-kanonier ma więcej do zaoferowania niż niedoszły diabeł, ale i tu i tu jestem na nie.

Na początku swojej kariery w AFc takową pełnił, później grał box to boxa i to ze świetnym skutkiem.

Strasznie niedoceniasz IMO Songa, który przed odejściem do Barcy zaliczył kapitalny sezon i należał do najlepszych pomocników na Wyspach.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - daniel - 18-03-2013 12:10

michal85 napisał(a):Strasznie niedoceniasz IMO Songa, który przed odejściem do Barcy zaliczył kapitalny sezon i należał do najlepszych pomocników na Wyspach.

Nie twierdze, że gość nie potrafi grać w piłkę, bo faktycznie swoje potrafi(ł). Druga sprawa, że jakoś nie grzeje ten cały Song, strasznie obojętnie podchodziłbym do jego kandydatury jeśli brać by pod uwagę możliwość ewentualnego transferu.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Hubson - 18-03-2013 12:15

Jakby dawał Persiemu takie piły jak rok temu to choćby póki Holender u nas grał można by go wziąć.
Tak już miałem pisać o nim pare dni temu ale wylatywał mi z głowy. Barca go nie będzie chciała zatrzymać raczej, więc można go spokojnie wyjąć.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - RedLucas - 18-03-2013 12:31

Dla mnie idealna kandydatura. Myślę, że gość byłby do wyjęcia za jakieś max 10 mln. Bardzo byłbym zadowolony, gdyby ten grajek do nas trafił. Mógłby odciążać Carricka, mógłby grać box to boxa, taki stary to też nie jest, bo ma 25 lat, wszystko pięknie gra. No i to na co zwracał uwagę Michał, przed odejściem do Barcy jeden z najlepszych pomocników ligi. Wiele razy myślałem o tym, kto powinien do tego środka do nas trafić, ale jakoś wyleciał mi z głowy Song, a IMO to jest człowiek, którego nam brakuje w tej strefie boiska.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Hubson - 18-03-2013 12:44

RedLucas napisał(a):Wiele razy myślałem o tym, kto powinien do tego środka do nas trafić, ale jakoś wyleciał mi z głowy Song

Do usług Big Grin

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Kosma - 18-03-2013 12:49

To by fanów Arsenalu już całkowicie szlag trafił Smile

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 18-03-2013 13:57

Podobnie jak wyżej, zupełnie nie brałem pod uwagę kandydatury Songa. Alex przed odejście do Barcelony był naprawdę klasowym pomocnikiem i jego transfer na Old Trafford byłby dla nas wielkim wzmocnieniem. Ciekaw jestem jakie zamiary wobec niego ma klub z Katalonii. W tym sezonie Song rozegrał w sumie tylko 19 spotkań, z czego 13 razy wyszedł w pierwszym składzie, a 6 razy wchodził z ławki.

Jeśli rzeczywiście Alex byłby do wyjęcia za rozsądne pieniądze to jestem jak najbardziej na tak. Do tego jeszcze Capoue czy Strootman i mamy kompletną kadrę.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Under - 18-03-2013 20:40

Nie wierzę, że się go uda wyjąć. Keita ile lat był tam zmiennikiem i jakoś nie narzekał.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - RedLucas - 18-03-2013 23:46

Naprawdę chcesz porównywać umiejętności i ambicje Keity i Songa?