![]() |
Rezerwy i młodzież - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Kadra (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Rezerwy i młodzież (/showthread.php?tid=149) |
Re: Rezerwy i młodzież - Jaroldz - 07-11-2011 16:11 panopticum napisał(a):Jaroldz napisał(a):Nie dziwię się później, że czytam, że Morrison czy Pogba chcą zmienić klub.Ja też się nie dziwię. Dziennikarze sportowi to najgorszy typ dziennikarzy, których od pisarzy fantasy różni tylko to, że nie piszą o smokach. Akurat w przypadku Morissona to nie wymysł dziennikarzy tylko prawdziwa informacja. Re: Rezerwy i młodzież - panopticum - 07-11-2011 16:13 Ja tam nic nie czytałem, ale Ravel jest sicko, z nim tam wszystko możliwe. Dobrze, że nie podpalił sobie łazienki fajerwerkami. Re: Rezerwy i młodzież - mucha - 07-11-2011 16:21 Jaroldz napisał(a):Akurat w przypadku Morissona to nie wymysł dziennikarzy tylko prawdziwa informacja. Poproszę o źródło. Re: Rezerwy i młodzież - Jaroldz - 07-11-2011 16:24 mucha napisał(a):Jaroldz napisał(a):Akurat w przypadku Morissona to nie wymysł dziennikarzy tylko prawdziwa informacja. Wpis Ravela na Twitterze. Re: Rezerwy i młodzież - panopticum - 07-11-2011 16:28 Równie dobrze mogłeś odpisać, że przeczytałeś o tym w internecie. Tyle samo mi to mówi. Re: Rezerwy i młodzież - michal85 - 07-11-2011 16:36 Ravel napisał na swoim twitterze po tym jak się wkurwił, że nie wszedł z ławki w meczu rezerw, że nie może się doczekać końcówki sezonu. Tłumaczył na następny dzień, ze chodziło mu o to, że zorganizował sobie wakacje na Jamajce ![]() Re: Rezerwy i młodzież - mucha - 07-11-2011 16:39 Wpisy Morrisona na twitterze: Cytat:I can not waite till the end of the season Cytat:Jamaica with daryl in july Cytat:End of season means holiday time :/ wtf Cytat:Why do people say I'm leaving I never 1 said I'm leavin our never 1s said anythink bad about the club - end of season = holiday with family I gdzie tu niby Morrison pisze, że chce zmienić klub? :? Re: Rezerwy i młodzież - Jaroldz - 07-11-2011 16:40 michal85 napisał(a):Ravel napisał na swoim twitterze po tym jak się wkurwił, że nie wszedł z ławki w meczu rezerw, że nie może się doczekać końcówki sezonu. Tłumaczył na następny dzień, ze chodziło mu o to, że zorganizował sobie wakacje na Jamajce Późniejszego wpisu nie czytałem. Akurat trafiłem na ten, o którym pisali na Manusite.pl, w którym Ravel wyrażał swoje niezadowolenie. EOT. Re: Rezerwy i młodzież - Kosma - 07-11-2011 18:05 Tylko, że pierwszy i drugi wpis Ravela rozdzielił jeszcze Rooney, który napisał coś w stylu "Nie zdziw się jak sezon skończy się wcześniej niż myślisz", więc ten wpis o Jamajce to niekoniecznie jest wytłumaczenie, a próba wybrnięcia z gówna. Re: Rezerwy i młodzież - mucha - 07-11-2011 18:49 Rooneyowi chodziło o samo podejście do sprawy. Morrison swoim wpisem zachował się bardzo nieprofesjonalnie, ale rozmawiamy o tym w kontekście ewentualnego transferu, a ten wpis nie ma nic wspólnego z chęcią odejścia Ravela. Re: Rezerwy i młodzież - panopticum - 08-11-2011 13:23 Dzisiaj mecz rezerw z rezerwami Newcastle <a class="postlink" href="http://www.streamhunter.tv/">http://www.streamhunter.tv/</a> <- tutaj podobno będzie strim. Re: Rezerwy i młodzież - michal85 - 08-11-2011 13:53 Kilku zawodników na reprezentacjach (m.in W.Keane w u-21!), więc może być trochę eksperymentalny skład. Ciekawe czy zagra Ravel, który został z niewiadomych przyczyn wycofany z u-19. Mam nadzieję, że tym razem net mi nie bedzie mulił i zobacze Diably w akcji. Re: Rezerwy i młodzież - samcro - 09-11-2011 16:51 [flash=435,344]http://www.youtube.com/v/-g19OOWoxHU&feature=player_embedded[/flash] Andreas Pereira New Youth Singing Of Man Utd Re: Rezerwy i młodzież - Foster - 24-11-2011 14:37 Matty James - on żyje jeszcze? Wrócił po kontuzji, rozegrał bodaj dwa mecze i znów zniknął... kolejna kontuzja? Re: Rezerwy i młodzież - michal85 - 03-12-2011 08:57 Wczoraj zapoczątkowalismy swoją przygodę z Youth Cup. Wygraliśmy z Torquay 4:0 po bramkach Lawrance'a, Brambyego, Van Velzena i samobóju. Przyznam się szczerze, że oglądałem tylko pierwsze 25 minut, ale byłem zachwycony Januzajem. Chłopak ma bodaj ledwie 16 lat, ale wyglądał genialnie. Kolejny świetnie rokujący rozgrywacz nam rośnie 8-) |