![]() |
Szkoła i praca - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Szkoła i praca (/showthread.php?tid=262) |
- Skull - 10-05-2008 01:29 WoLaK napisał(a):Skull,skoro już rozbudzasz naszą ciekawość to pisz co za maniane odwaliliście No dobra,jest juz po wszystkim :roll: A bo firma dla której robie magazynuje piwo na hali u nas no i dorwaliśmy sie :twisted: Troche przesadzilismy ,wchodzi brygadzista do szatni, my juz przebrani i ustawieni :wink: A ten że jeszcze powinnismy pracowac :lol: Ale wlascieciel firmy dostal od niego jakies lewe info ,że troche piwska poszło sie jebac przy transporcie widlakiem, a to że nie mamy uprawnien a jezdzimy odbiło sie na nas w ten sposób że jutro robimy 5 godz za free ,ale wszystko jest ok,nawet rusek dalej bedzie robil. p.s - dzisiaj brygadzista sam korzystal 8) - Danny93 - 10-05-2008 07:42 Skull napisał(a):,ale wszystko jest ok,nawet rusek dalej bedzie robil. To zajebiście ![]() - Wojtek3 - 10-05-2008 13:20 Ja to nie wiem co to za firma jak pozwala pic pracownikom w pracy, sam Skull kiedys mowiles, ze w przerwie walicie browce, u mnie to z miejsca by dzwonili na Garde i wywalony jestes z pracy a takze dostajesz papierek zeby Cie przypadkiem ktos inny nie przyjął. Nie ma to jak profesjonalizm 8) - Skull - 11-05-2008 00:18 Wojtek3 napisał(a):Ja to nie wiem co to za firma jak pozwala pic pracownikom w pracy Kuehne & Nagel :wink: Jak sie ma takiego brygadziste to się różne rzeczy wyprawia,dzisiaj osobiscie czochrał piwsko :lol: Zresztą wiesz,opowiadalem Ci 8) - gollaz - 17-05-2008 12:46 W związku z tym, że w poprzednim tygodniu udało mi się wreszcie obronić pracę magisterską postaram się częściej pojawiać na forum (w sumie to już się częściej pojawiam, tylko nie chcę wpier.. niczać się w środek tematów ![]() - woyteq - 17-05-2008 12:54 O czym pisales prace ? Jesli ma to jakis zwiazek z fizyka/matematyka/automatyka to nawet nie pisz tematu bo i tak nie zrozumiem. - gollaz - 17-05-2008 13:23 Wykorzystanie modeli probitowych i logitowych w prognozowaniu ![]() - WoLaK - 07-07-2008 10:46 oczywiście zasrane uniwersytety nie mogę sobie wyznaczyć wspólnego terminu ogłoszenia wyników rekrutacji tylko wszędzie musi być inny termin . . . - woyteq - 07-07-2008 17:01 Tak zaczyna sie twoje naznaczona dluga i kreta droga kariera studenta. W zyciu jeszcze nie raz walniesz piescia w sciane po wyjsciu z dziekanatu. STUDENT STUDENT :lol: - Danny93 - 08-07-2008 11:43 Skoro już pochwaliłeś się że uniwerek czeka,to teraz powiedz nam WoLaKu kochany na jakim to kierunku zamierzasz studiować? - WoLaK - 08-07-2008 12:10 Danny93 napisał(a):Skoro już pochwaliłeś się że uniwerek czeka,to teraz powiedz nam WoLaKu kochany na jakim to kierunku zamierzasz studiować?Studiować mam zamiar prawo. Jak na razie dostałem sie na ten kierunek na Uniwersytet Wrocławski. Jeszcze czekam na piątkowe wyniki z Krakowa. Jak się na Jagiellonkę nie dostanę to studiuję we Wrocławiu ![]() - Ciampel - 08-07-2008 12:23 Wolak - wieczny student :mrgreen: Przede mną widmo wyboru dopiero za 2 lata. - Kuba_^^ - 08-07-2008 15:54 Ciampel napisał(a):Przede mną widmo wyboru dopiero za 2 lata. Najpierw matura z matematyki [*] - Ciampel - 08-07-2008 16:33 Coś za coś. Swoją drogą matematyka jest zajebista :** a idź precz z tego forum szatanie :shock: // Kuba Przynajmniej co pół roku nie będzie nam przychodziło wezwanie do WKU ![]() - Zashi - 08-07-2008 18:21 Ciampel napisał(a):Coś za coś. Swoją drogą matematyka jest zajebista :** :* zgadza sie ![]() Swoja droga w drugiej klasie ogolniaka trzeba by sie uczyc zacząc :mrgreen: Bo jeszcze na wymarzoną chemie na UAM`ie bym sie nie dostal... ![]() ![]() |