Redcafe.pl - Manchester United Forum
Transfery - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33)
+---- Wątek: Transfery (/showthread.php?tid=289)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

- Maciek - 22-06-2008 14:33

Po przyjściu Llorisa do Lyonu odszedł właśnie (parenaście minut temu) Gregory Coupet. Nowy trener Lyonu, Claude Puel (znamy go z potyczek z Lille w LM) oddał za 1,5mln Euro Coupeta do Atletico Madryt

- Maciek - 25-06-2008 15:41

Coś niesamowitego :!:
OLYMPIQUE MARSYLIA KUPI HATEMA BEN ARFE :shock:

Jestem w głębokim szoku

- WoLaK - 25-06-2008 15:55

Maciek napisał(a):Coś niesamowitego :!:
OLYMPIQUE MARSYLIA KUPI HATEMA BEN ARFE :shock:

Jestem w głębokim szoku

Jakim cudem ? A cena jaką zapłacili jest znana ?

- Danny93 - 25-06-2008 16:23

Maciek napisał(a):Coś niesamowitego Exclamation
OLYMPIQUE MARSYLIA KUPI HATEMA BEN ARFE Shocked

To niewiarygodne ale prawdziwe :!: zastanawiam się tylko w jaki sposób działacze Marsylii przekonali to tego transferu Aulasa :shock:

<a class="postlink" href="http://www.om.9x.pl/">http://www.om.9x.pl/</a>

- roo1410 - 25-06-2008 16:32

Danny93 napisał(a):To niewiarygodne ale prawdziwe Exclamation zastanawiam się tylko w jaki sposób działacze Marsylii przekonali to tego transferu Aulasa Shocked

Może w końcu Marsylia pokrzyżuje plany Ol. Lyon w zdobyciu 8 czy któregoś tam tytułu mistrza Francji. OBY.

- Maciek - 25-06-2008 18:08

No właśnie 15 mln Euro Marsylia zapłaciła...tylko

Co Ben Arfa ma jakąś ukrytą kontuzje? czy jak? Nie rozumiem, Aulas sprzedał czołowego zawodnika do rywala...to jest dziwne nawet mimo tego, że Lyon poczynił już duże wzmocnienia tego lata...

- Kuba_^^ - 26-06-2008 01:51

Rzeczywiście dość szokujący transfer Ben Arfy, śmieszne pieniądze i do tego został sprzedany do głównego rywala w lidze. Odejście Ben Arfy było praktycznie pewne, dużo mówiło się o jego ewentualnym transferze to mocnej ekipy europejskiej, wszyscy byli nastawieni, że raczej opuści Francję, jednak tutaj taki psikus. Ciekawe tylko, czy to wzmocnienie pomoże Marsylii przełamać w końcu hegemonię Lyonu w Ligue 1.

- WoLaK - 26-06-2008 10:32

Dariusz Dudka wylądował w AJ Auxerre. Mówi się o 2,5 mln euro. Ostatnio pojawiły się wiadomości jakoby Ebi miał przejść do Tolousy.

- Grzeho - 26-06-2008 11:43

WoLaK napisał(a):Ostatnio pojawiły się wiadomości jakoby Ebi miał przejść do Tolousy.

za ok 4.5 mln Euro. Taki transfer na pewno nie bylby krokiem w przod naszego bohatera EME. Do Racingu przychodzi nowy trener, ktory nie widzi w skladzie miejsca dla Polaka.

- Maciek - 26-06-2008 12:25

Ja nie jestem przekonany, czy Ebi źle zrobi przechodząc do Tuluzy Wink Będzie tam gwiazdą jak odejdzie Elmander, będzie dużo grał, moim zdaniem to będzie z korzyścią dla wszystkich

Tymczasem Lilian Thuram zasili Paris Saint Germain od nowego sezonu

- ziomo - 26-06-2008 13:02

Zambrotta opuszcza Barcelone.Za 8,5mln.euro wykupił go AC Milan.

Zambrotta wybrał Sobie idealny klub na końcowe lata jego kariery :lol:

- Red - 26-06-2008 14:42

No a w koncu w Milanie srednia wieku nie moze za bardzo spaść Big Grin

- Maciek - 26-06-2008 23:21

Zambrotta już "dawno" temu przeszedł, było o tym pisane Tongue Co wy panowie... ważne jest, że prawdopodobnie jutro, kontrakt z Tottenhamem podpisze Heurelho Gomes z PSV Wink (kolejny uciekinier z Eindhoven po sprzedaży Farfana do Schalke)

- Danny93 - 27-06-2008 00:30

Agent Emmanuela Adebayora zadeklarował że jego klient jest już jedną nogą w AC Milan.Ewentualnym następcą Togijczyka na Emirates Stadium być może zostanie Peter Crouch,Arsene Wenger jest również bardzo zainteresowany Miguelem Veloso.

Z kolei inny klub z północnego Londynu-Tottenham Hotspur,stara się o skrzydłowego Blackburn Rovers,Davida Bentleya,mówi się że w grę wchodzi 15 milionów funtów plus wymiana w ramach której na Ewood Park miałby trafić Aaron Lennon.

Z kolei Sunderland jest bardzo zdeterminowany by pozyskać Andy'ego Johnsona z Evertonu,podobno Roy Keane jest gotów przeznaczyć aż 10 milionów funtów na zakup Anglika.

- Maciek - 27-06-2008 09:38

W wymianę Bentleya na Lennona nie wierzę, a już na pewno nie na takich warunkach... Owszem, troche po Lennonie pojechałem ostatnimi czasy, ale to głównie z tego względu, że jestem zawiedziony jego rozwojem, zbyt powolnym o ile w ogóle postępującym... Ale on i 15 mln funtów? Przecież to nierealne, Bentley (fajny zawodnik, kto starszy może pamięta jak mówiłem o nim gdy grał w Norwich na wypożyczeniu) nie jest na rynku wart aż o tyle więcej niż Lennon

Tak na marginesie mówiąc i zmieniając nieco temat, to ja cały czas się zastanawiam, jak to się stało, że Zaccardo i Barzagli przeszli do Wolfsburga, z całym szacunkiem dla tego klubu