Przedstaw się! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19) +---- Wątek: Przedstaw się! (/showthread.php?tid=60) |
Re: Przedstaw się! - santi - 11-05-2011 17:50 jadąc na Otwock Re: Przedstaw się! - Mata - 11-05-2011 18:28 santi napisał(a):jadąc na Otwock Nie na mojej trasie Aczkolwiek chwali się :mrgreen: Re: Przedstaw się! - Lasq - 12-05-2011 09:26 Idź pan z ta swoją Legią w pizdu Re: Przedstaw się! - PiotroV - 12-05-2011 17:56 Już dawno zarejestrowałem się tutaj, czasami napisałem, ale dopiero od niedawna wchodzę regularniej imię: Jacek pseudonim: Piotruś wiek: 16 ulubiony klub: Manchester United F.C. ulubiony piłkarz MU (i w sumie ogólnie): Ryan Giggs ulubiony piłkarz poza MU: Weasley Sneijder miejscowość: Piotrków Trybunalski Kibicuję od jakiegoś 2003, ale nie mam daty, nie wiem od kiedy dokładnie. Jak miałem jakieś 6 lat to jak wielu wtedy kibicowałem Realowi, zniesmaczył mnie później po roku jak wyrzucono jedną ikon tamtego Realu, dość byłem zdziwiony, a później mój tata oglądał jak zawsze ligę angielską, aby zobaczyć zmagania pana Jerzego Dudka z resztą świata, to w meczu z MU powiedziano o Fergusonie ile to już lat on pracuje, zachwyciło mnie to, że tyle patrząc na wyrzucenie del Bosque i chyba od tamtego czasu nazywałem się kibicem Manchesteru United. Myślę, że nie ma co mnie nazywać "przerzutem, bo ro były mlode lata, jeszcze nie wiedziałem co i jak Oglądałem ligę angielską do 2005, bo później nie miałem już jak oglądać ligi i nie miałem jak kibicować Mój kryzys oglądania piłki trwał do meczu finałowego pomiędzy Chelsea a MU, przeżyłem bardzo porażkę i od tamtego czasu następny sezon, stresującą końcówkę i finał. Po finale w Moskwie ponownie się jakoś przestałem interesować, aż do finału z Barceloną, ten mecz przeżyłem niesamowicie, całe wakacje zalamki, ale od tamtego czasu zacząłem być prawdziwym kibicem, oglądałem po tym każdy mecz i interesowałem się klubem 100x więcej niż w sezonie 08/09. Re: Przedstaw się! - LeviBlue - 12-07-2011 13:41 Imię: Mateusz Ulubiony klub: Manchester United Ulubiony piłkarz MU: Paul Scholes Ulubiony piłkarz poza MU: Diego Forlan Miejscowość: Włocławek Stronę, jak i forum obserwują od kilku lat, a do zarejestrowania się skusiło mnie wiele kwesti, w któryj mógłbym dodać własne zdania o raz niezwykły klimat. Czerwony fanatyzm rozpoczął się w roku 98 po sławetnym finale LM. Zaraz potem w mojej podstawówce ustanowiono podział na kibiców United oraz Juventusu. Zawascynowany Teddy'm Sheringhamem opowiedziałem się po stronie Czerwonych i tego wyboru nie żałuje po dziś dzień. MU pokazało i nad udowadnia, że można być oddanym klubowi przez kilkanaście lat, pozostania wiernym mino wszystko, walki do końca, jak i zwyciężania z najlepszymi bez zbędnych gwiazd i gwiazdeczek. To przekonuje mnie i napawa dumą. Re: Przedstaw się! - Tomek91 - 14-07-2011 15:08 LeviBlue napisał(a):Ulubiony klub: Manchester United To nas wszystkich zaskoczyłeś Re: Przedstaw się! - Tomasson - 14-07-2011 16:19 Witaj wśród swoich kolego! Re: Przedstaw się! - kultywator - 21-07-2011 07:28 Siema witajcie ! Imię: Damian Wiek:12 Ulubiony klub:Manchester United Ulubiony piłkarz poza MU : Cristiano Ronaldo Miejscowość : Nowy Kaleń 8-) Re: Przedstaw się! - Hubson - 21-07-2011 09:01 Bry Imię: Hubert Wiek: 20 cyka w tym roku Ulubiony klub: Man United, Wisła Ulubiony piłkarz: ciężko wybrać jednego ale chyba Ryan Giggs Miejscowość: Busko Zdrój Kibicowaniem zaraził mnie kumpel, fan United. Były to czasy Beckhama tak koło 2001 roku, wtedy to ukierunkowałem swoją pasję w kierunku najlepszego klubu na świecie. Nie żałuję Re: Przedstaw się! - Roxanne - 21-07-2011 10:13 Cześć Wam! Imię: Roksana Wiek: 17 (skończę w listopadzie) Ulubiony klub: Manchester United, Siarka Tarnobrzeg Miejscowość: Tarnobrzeg Oprócz piłki interesuję się też Formułą 1. Re: Przedstaw się! - RedLucas - 21-07-2011 10:14 Roxanne napisał(a):Oprócz piłki interesuję się też Formułą 1. ... i haxem. Nie dopisałaś No ale witamy, witamy :* Re: Przedstaw się! - mat.ka - 21-07-2011 10:17 Cześć Imię: Mateusz Wiek: 22 Kluby: MU, Podbeskidzie Piłkarz: kiedyś Beckham, obecnie Vidić Miejscowość: Kraków/Bielsko-Biała Lubię czytać książki, palić papierosy, oglądać mecze i grać w FM'a. Tyle z mojej strony Re: Przedstaw się! - Tomassen - 21-07-2011 11:03 mat.ka napisał(a):palić papierosy Re: Przedstaw się! - kaka - 21-07-2011 11:15 Roxanne napisał(a):Cześć Wam!Bardzo CACY! 8-) Re: Przedstaw się! - paolo - 22-07-2011 17:32 kultywator napisał(a):Ulubiony klub:Manchester United Po co Ci herb Milanu w avatarze ? |