![]() |
Uwagi na temat Forum - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Uwagi na temat Forum (/showthread.php?tid=237) |
- Mates - 31-08-2007 20:38 Da się skasować licznik? Dla mnie to zbędne... A teraz we Freestyler'ze będzie się dziaaaaało... Pozdrawiam. - Wojtek3 - 31-08-2007 22:50 Jak skasujecie licznik to ja przestane pisac. - Mates - 31-08-2007 22:55 Wojtek3 napisał(a):Jak skasujecie licznik to ja przestane pisac. To jakaś kiepska ironia? - Wojtek3 - 31-08-2007 23:08 Mates napisał(a):To jakaś kiepska ironia? Nie kiepska tylko na poziomie, na forum nigdy nie znkinie licznik, bo jak usuniemy to zostanie nas 8, a tak jest przynajmniej 20. - Mates - 31-08-2007 23:37 Wojtek3 napisał(a):Nie kiepska tylko na poziomie, na forum nigdy nie znkinie licznik, bo jak usuniemy to zostanie nas 8, a tak jest przynajmniej 20. Racja... Pytanie tylko pozostaje, czy chcemy rozmawiać z userami, którzy zamiast w zawartość posta patrzą na licznik...? Prawdę powiedizawszy nie widzę w chwili obecnej takich osób na forum... Pozdrawiam. - Zashi - 01-09-2007 01:01 Tylko, ze niektorzy lubia pisac duzo i poziomie, i miec tę duzą liczbe pod swoim nickiem. Czy ja jestem za usunieciem? Nie. Lubie wiedziec kto ile napisał. Oczywiscie, nie sadze usera po ilosci postów, ale... - Pejter - 01-09-2007 09:11 Mates napisał(a):A teraz we Freestyler'ze będzie się dziaaaaało... Nie będzie się działo, bo do utrzymania tam porządku są moderatorzy. - Thevil - 01-09-2007 09:24 Ale rzeczywiście trochę dziwnie, że w grze stukane są posty, one powinny być dodatkiem do forum, a nie odwrotnie. Nie da się nie naliczać postów tylko w wybranym temacie? W możliwościach forum jestem laikiem, więc może to być głupie pytanie :wink: - Pejter - 01-09-2007 09:40 Thevil napisał(a):Nie da się nie naliczać postów tylko w wybranym temacie? Nie, ale tam nie będzie stukania postów, zobaczycie. - marcelo - 01-09-2007 10:05 A jednak ktos zablokował ten temat, więc chyba nie będzie sporów, czy ten temat będzie nabijał posty czy nie. A co do liczby napisanych postów- według mnie powinno to zostać, choć ich liczba akurat nie jest najistotniejsza. Jednak zawsze szybko widać, jak kto sie rozwija. - Ciampel - 01-09-2007 10:29 Zablokowałem, bo nagle pojawiły się jakieś niedorzeczne głosy. Po co jeden dział na dwa tematy? W grafice i tak pisze się od święta, z kolei w quizie będzie sprawowany większy rygor i problem z głowy. Nawet kiedy ten temat był w dziale niezliczającym postów, to uwzględniano tamtejsze wypowiedzi w statystykach ogólnych na górze głównej. Co do licznika - zawsze wymiernie pokazuje, w jaki sposób ktoś uczestniczy w życiu forum. Mi to rybka, aczkolwiek nie widzę potrzeby usuwania - jeśli ktoś będzie pisał tylko w quizie, to nie zostanie to bez wydźwięku w profilowych statystykach. Tym niemniej zaraz nakreślę tam krótki regulamin. - Red - 01-09-2007 10:31 Ale to jest absurd skoro bawią sie w to moze 4 osoby? - Zashi - 03-09-2007 13:12 Bede protestował! Kto odwazyl sie dodac do kosza temat o 20Legend! Przywrocic go i dodac np. do ManUtd+ !! - ziomo - 03-09-2007 13:27 Zashi napisał(a):dodac np. do ManUtd+ !! A nie lepiej poruszać jego temat w ex-diablach? - Mates - 03-09-2007 14:16 A może utowrzyć tak jak to ma miejsce w meczach, "katalog, zakładkę" LEGENDY, w której umieścimy OLE, KEANO i tak dalej...? |