Liga Mistrzów - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: Liga Mistrzów (/showthread.php?tid=247) |
- Kuba_^^ - 25-10-2007 14:39 Ciekawie mecz Realu z Olympiakosem, sporo emocji, szybka gra. Goście byli blisko sprawienia niespodzianki, jednak Casillas w ważnym momencie wyciągnął piłkę, po czym padł decydujący o tym, kto wygra spotkanie gol. Czerwona kartka jak najbardziej słuszna, karny dość kontrowersyjny, jednak i tak przestrzelony przez Ruuda. - zaga92 - 25-10-2007 14:53 Gracek_11 napisał(a):zaga92 napisał: Fakt, ale uwazam, ze sedzia mogl tu spokojnie pokazac zolte kartke i nic by sie stalo, a mecz moglby byc ciekawszy. Co do karnego to kontakt byl na pewno i uwazam, ze karny byl sluszny. - Grzeho - 25-10-2007 15:19 zaga92 napisał(a):Fakt, ale uwazam, ze sedzia mogl tu spokojnie pokazac zolte kartke i nic by sie stalo Stalo by sie, bo wydaje mi sie, ze za takie faule sedzia jest zoobowiazany wyrzucac pilkarzy z boiska. Zgadzam sie z Grackiem. - Zashi - 25-10-2007 19:04 Jak dla mnie czerwona zasluzona. Jednak Real tez powinien dostac czerwona, a faul Nie-Pamietam-Kogo na Nie-Pamietam-Kim, ale było to w rogu boiska juz w drugiej polowie, zawodnik greckiego teamu dosrodkowywał. Ogolnie mecz bardzo dobry, wspaniały go ogladania. I znany, dobry komentarz z bledami :wink: :lol: - Grzeho - 25-10-2007 20:56 Zashi napisał(a):ale było to w rogu boiska juz w drugiej polowie, zawodnik greckiego teamu dosrodkowywał O ile mnie pamiec nie myli to faulowal Michel Salgado, swojego bylego kolege, Raula Bravo. Dla mnie to nie bylo zagranie na czerwona kartke. Zolta w zupelnosci wystarczyla. - ziomo - 27-10-2007 15:50 Grzeho,to zdarzenie o którym piszesz miało miejsce w 1 połowie.I tam był rzut wolny,ale ku mojeju zdziwieniu,nie było nawet żółtej kartki. - Zashi - 27-10-2007 19:44 ziomo napisał(a):Grzeho,to zdarzenie o którym piszesz miało miejsce w 1 połowie.I tam był rzut wolny,ale ku mojeju zdziwieniu,nie było nawet żółtej kartki. No jednak ziomo mała pomyłka, bo Grzeho ma racje. Ja i on mowimy dokladnie o tym wydarzeniu. Co do sytuacji to dla mnie był chamski atak, Bravo juz nie miał piłki... - Grzeho - 27-10-2007 19:52 Zashi napisał(a):Co do sytuacji to dla mnie był hamski atak, Bravo juz nie miał piłki... Atak byl chamski, ale wedlug mnie Salgada chcial trafic w pilke i wpadl na Bravo sila rozpedu. Z drugiej strony gdyby nie chcial zrobic krzywdy rodakowi mogl chyba troche cofnac nogi... - Zashi - 27-10-2007 22:29 Wiesz, moze podczas MŚ Zidane nie chcial uderzyc z baśki tylko zobaczył 2 Euro na murawie no i sie schylił :wink: Ewidentna czerwień, wszedł wyprostowana nogą. Gosciu ma szczescie, ze nogi całe... - Grzeho - 27-10-2007 22:44 Zashi napisał(a):Gosciu ma szczescie, ze nogi całe... Bez przesadzy Zashi przyznaje, bylo to dosyc ostre zagranie, ale nie zby od razu mu nogi urwalo :wink: Zashi napisał(a):Wiesz, moze podczas MŚ Zidane nie chcial uderzyc z baśki tylko zobaczył 2 Euro na murawie no i sie schylił :lol: - Skull - 07-11-2007 00:32 Liverpool - Besiktas 8:0 Kolejny pogrom w wykonaniu angielskiej druzyny. Dobry wystep Croucha ktory bardzo malo gra ostatnio,swietny gol piętką Babela ,Trzeba rowniez pochwalic Voronina kotry rozegral bardzo dobre zawody Porto - Marsylia 2:1 Zasluzona wygrana,ladny gol Lopeza z dyni Schalke - Chelsea 0:0 do przerwy mecz bardzo wyrownany,w drugiej odslonie wielki napór gospodarzy,Chelsa moze mowic o duzym szczesciu,raz ratuje ich poprzeczka innym razem słupek. Valencia - Rosenborg 0:2 Komentarz zbędny 8) Pireus - Real 0:0 Goscie byli bardzo blisko strzelenia,cale spotkanie przewazali,ostatecnie remis. Żewlakow poradzil sobie z Raulem i Ruudem :wink: Lazio - Werder 2:1 Wynik zasłużony jak najbardziej. Glupia czerwien Diego ktory oslabia druzyne na nastepne mecze. Celtic - Benfica 1:0 Troche szczesliwa ta wygrana,ale 3pkt są Boruc zagral nie najgorzej,Zurawski przesiedzial na lawce. Czerwona karta dla Gillesa,dawno nie widzialem tak brutalnego wejscia... Szachtar - Milan 0:3 Bardzo dobra zmiana Inzaghiego w 63min, zdobywa 2 bramki i asystuje przy trzeciej. Lewandowski nie gral. - WoLaK - 07-11-2007 09:10 Skull napisał(a):Porto - Marsylia 2:1Dla mnie pierwsza bramka byla piekna. Skull napisał(a):Schalke - Chelsea 0:0Racja.Chelsea zagrala bardzo slabo.Oddala raptem dwa grozne strzaly na bramke Neuera.Poza tym nie potrafili skonstruowac wiecej akcji ofensywnych.Obrona Czestochowy.A Piotrek zlapal jakas kontuzje i w drugiej polowie zatsapil go Cudicini.Ale chyba nic powanzego. Skull napisał(a):Valencia - Rosenborg 0:2Komentarz konieczny.Rosenborg potwierdzil,ze jest dobra i solidna druzyna.Remis na Stamford Bridge i dwa zwyciestwa z Valencia nie sa przypadkiem.Zycze im wyjscia z grupy. - Ciampel - 07-11-2007 17:20 "Rzeź niewiniątek" w wykonaniu Liverpoolu, ale nie ma się co dziwić, bo Turcy - mimo buńczucznych zapowiedzi - przyjechali do Anglii na miękkich nogach. Kiedy ze skrzydła ktoś dośrodkowywał, a Crouch tylko nadstawiał głowę, to wokół niego stało pięć tyczek, na których były zawieszone biało-czarne koszulki. Inaczej tego skwitować nie można - zaga92 - 07-11-2007 18:50 Skull napisał(a):Liverpool - Besiktas 8:0 Warto dodac, ze to najwyzsze zwyciestwo w historii Champions League. Widac, ze Liverpool nie wypadl jednak w walce o koncowy tryumf. Skull napisał(a):Valencia - Rosenborg 0:2 A Norwegowie radza sobie nadspodziewanie dobrze. Uwazani tylko za dostarczyciela punktow dwukrotnie pokonali Valencie i licza sie w walce o awans jak nie do dalszej gry w Lidze Mistrzow to do Pucharu UEFA. - Kuba_^^ - 07-11-2007 22:54 W sumie dość ciekawa kolejka LM, rekord w wykonaniu Liverpoolu, niespodzianka w Walencji, gdzie Rosenborg ogrywa "Nietoperzy", dzisiaj Arsenal jedynie remisuje 0:0 w Pradze pomimo tego, że w Londynie rozgromił Slavię aż 7:0. Czekam na skróty z dzisiejszych spotkań, zobaczymy co się ciekawego działo na europejskich stadionach |