Redcafe.pl - Manchester United Forum
Wayne Rooney - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36)
+---- Wątek: Wayne Rooney (/showthread.php?tid=48)

Re: Wayne Rooney - Kosma - 20-10-2010 20:40

Albo jest dużo gorzej niż ktokolwiek z nas przypuszczał albo Rooneya rzeczywiście po$^%&ło w głowę bardziej niż ktokolwiek przypuszczał albo to gówno prawda i chodzi o kasę (co łączy się z naszą sytuacją), a Rooney jest większym bucem niż ktokolwiek przypuszczał.

Edytka: Anyway, jest mi po prostu smutno.

Edytka2: Chce ktoś kupić reprezentacyjną koszulkę Rooneya? Tanio! :evil:

Re: Wayne Rooney - Adis - 20-10-2010 21:18

[Obrazek: 77159481.jpg]

Re: Wayne Rooney - ryba - 20-10-2010 21:23

mufc.pl napisał(a):Swoją opinię na temat oficjalnego oświadczenia Rooneya na gorąco napisał na swoim blogu legendarny piłkarz "Czerwonych Diabłów", Paddy Crerand:

- Jeśli pozostawała jakakolwiek nadzieja na to, by Wayne Rooney nie opuszczał Manchesteru United, umarła ona wraz z jego środowym wystąpieniem tuż przed ważnym spotkaniem w Lidze Mistrzów. Oświadczenie wydane przez Rooneya jest śmieszne i nasuwa wątpliwości na temat jego oraz jego doradców mentalności, szczególnie w kontekście zuchwałego zarzucania sir Aleksowi Fergusonowi i Manchesterowi United braku ambicji. Chciałbym tylko przypomnieć wszystkim, że klub przegrał mistrzostwo zaledwie jednym punktem, a z Ligi Mistrzów odpadł grając w dziesiątkę i żadna drużyna na świecie nie ma prawa do tego, by zwyciężać co sezon.

- Również żaden piłkarz nie ma prawa pytać i szukać zapewnień na temat obecnej i przyszłej kadry Manchesteru United, niezależnie od posiadanego talentu, a przecież, bądźmy szczerzy, w historii przez Old Trafford przewinęło się kilku bardziej od Rooneya utalentowanych piłkarzy, którzy w dodatku nigdy nie pozwoliliby sobie popełnić takiej głupoty. Jest oczywiste, że wydanie tego oświadczenia zostało zorganizowane za plecami zarówno menedżera, jak i całego klubu. Jestem pewien, że nie jestem jedyną osobą, która czuje się zawiedziony zachowaniem tego zawodnika, jednak w obecnych czasach akceptuję fakt, że odejście piłkarza może nastąpić niezależnie od tego, w jakim gra klubie. Różnica jest jednak taka, że współpracownicy Rooneya starali się zorganizować odejście lekceważąc ten wspaniały klub i menedżera i przez to cała sprawa jest jeszcze bardziej rozczarowująca.

- Wiem kogo ja i większość kibiców będzie wspierać, ale chciałbym, by wszyscy stanęli murem za naszą wielką drużyną i jej menedżerem.

Czytaj dalej: <a class="postlink" href="http://mufc.pl/aktualnosci/15415/legenda-mu-krytykuje-rooneya/#ixzz12vsZYFUU">http://mufc.pl/aktualnosci/15415/legend ... z12vsZYFUU</a>

Nic dodać, nic ująć ...

Re: Wayne Rooney - premislav - 20-10-2010 22:37

Roo niech spieprza grać na playstation... CHWDRoo. Takich bzdur to ja dawno nie słyszałem jak w przeinteligentnej wypowiedzi Rooneya. Może ta dziwka mu to napisała. Ale po meczu z kebami widać że i bez Ser Łejna można wygrywać.

Re: Wayne Rooney - Minh - 20-10-2010 22:47

A ja to bym się nie zdziwił jakby to Coleen mu coś szepnęła jednak do tego ucha...

Re: Wayne Rooney - daniel - 20-10-2010 22:49

Minh napisał(a):A ja to bym się nie zdziwił jakby to Coleen mu coś szepnęła jednak do tego ucha...

Np?

Re: Wayne Rooney - Czary - 20-10-2010 22:50

Np, że ma dość zamieszania wokół ich związku, jego zdrady i chce zamieszkać z nim w słonecznej Hiszpanii z dala od tej dziwki...?

Re: Wayne Rooney - daniel - 20-10-2010 22:53

Pantoflarz Tongue , jak się znajdzie na półwyspie iberyjskim masz piwo.

Re: Wayne Rooney - premislav - 20-10-2010 22:55

Paddy Crerand we wczorajszym wywiadzie o tym wspominał, że może agent coś mu podpowiedział a on się posłuchał, niestety złych doradców ma Roo. Żona możliwe, że też z tym miała coś wspólnego. Albo Włochy lub Hiszpania, albo rozwód, tak też mogło być.

Re: Wayne Rooney - panopticum - 20-10-2010 22:57

O, to teraz mieszacie w to Coleen opierając swe domysły zupełnie na niczym. To zupełnie jak większość newsów transferowych.
Przecież w Hiszpanii media też ścigają piłkarzy jak dzikusy. Tak samo we Włoszech. Chyba w Niemczech nie zaglądają piłkarzom do sedesów i nie grzebią w śmieciach.

Re: Wayne Rooney - Minh - 20-10-2010 22:59

Rozważamy różne opcje, przeca nie powie wprost, że żona mu kazała, wiec sobie dyskutujemy. Hmm?

Re: Wayne Rooney - daniel - 20-10-2010 23:02

Jak już to chce to ratować ze względu nie na żonę a syna, z czasem wszystko wyjdzie. Do najbliższego okienka jeszcze ponad dwa miechy, jeszcze niejedna sensacja wyjdzie na jaw przy okazji uruchamiając lawinę innych.

Re: Wayne Rooney - premislav - 20-10-2010 23:03

Możemy rozważyć również wersję że Roo jest jednak po prostu tylko głupi i myśli że z United nic nie wywalczy... Tak jak powiedział.

Re: Wayne Rooney - premislav - 20-10-2010 23:04

daniel napisał(a):jeszcze niejedna sensacja wyjdzie na jaw przy okazji uruchamiając lawinę innych.
Jakieś kolejne podboje łóżkowe? Smile

Re: Wayne Rooney - Breakthru - 20-10-2010 23:33

Romans Rooney i MU:

Cytat:Wiesz, cudownie mi się z Tobą mieszkało i spało nieziemsko. Wiem, że Ci się oświadczyłem i mieliśmy wziąć ślub w sierpniu. W zasadzie nic nie mogę Ci zarzucić... ale widzę, że już nie przynosisz tylu pieniędzy do domu co kiedyś. Dlatego zdecydowaliśmy z Twoją bogatszą siostrą, że lepiej dla mojej przyszłości będzie, jak przeprowadzę się do niej. To nic osobistego, oczywiście.

Tyle w temacie. :P