![]() |
Primera Division - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Piłka nożna (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Primera Division (/showthread.php?tid=557) |
Re: Primera Division - Tomas - 09-04-2012 11:04 Real ma jeszcze 4pkt przewagi + lepszy bilans bramkowy. Re: Primera Division - matys - 09-04-2012 11:05 Real ma 4 punkty przewagi i tak, w LL liczą się bezpośrednie mecze. Re: Primera Division - Tomassen - 09-04-2012 11:51 Zachowanie Pepe to po prostu paranoja. Niech się w łeb puknie, może mu echo coś podpowie Re: Primera Division - Jaroldz - 10-04-2012 18:02 Na tego zjeba Pepe już mi po prostu brak słów. To, co ten człowiek wyrabia przechodzi ludzkie pojęcie. Debil myślał, że za nim stoi rywal i chciał go kopnąć. Pojeb. Re: Primera Division - rimas - 10-04-2012 21:19 Zgadzam się! Takich ludzi trzeba odsuwać od piłki, bo stwarzają zagrożenie dla innych. Szkoda, że jest takich wielu. O, na przykład taki typek. Ukryty tekst:
Re: Primera Division - Jaroldz - 11-04-2012 15:46 O kurwa, to żeś pojechał z tym porównaniem. :shock: Re: Primera Division - kaka - 11-04-2012 18:38 No co? Messi nie zachował się w tej sytuacji jak 'zjeb'? Nie jest 'pojebem' przez takie zachowanie? Re: Primera Division - Kosma - 11-04-2012 19:03 Oczywiście, że nie. Nie widzisz ewidentnej różnicy pomiędzy Pepe a Messim? Re: Primera Division - daniel - 11-04-2012 19:08 Jw. Pamietam jak Rio kiedyś po gwizdku sędziego odkopał piłke w trybuny trafiając kobietę...po czym ją jednak przeprosił. Pepe oczywiście przed tym małpowaniem nic nie tłumaczy, ale Messiasz sie zachował jak jebany burak, po czym strugał głupa, dostał wsparcie od arbitra (bez kartki? za to?) a na koniec sprint do sędziego po raz koleiny przećwiczył Valdes. Re: Primera Division - Jaroldz - 03-09-2012 10:49 Cytat:Cristano Ronaldo chce odejść! Biedny Cris czuje się opuszczony przez kolegów oraz niewspierany w Madrycie, jak Messi w Barcelonie i chce odejść. To się porobiło ![]() ![]() Re: Primera Division - kaka - 03-09-2012 11:15 Niech wraca do domu... VIVA RONALDO! ![]() Re: Primera Division - Lasq - 03-09-2012 11:18 Szkoda, że nas nie stać na niego raczej. Dużo bym dał żeby zobaczyć go jeszcze raz w koszulce United Get him on a plane, bring him back from Spain Re: Primera Division - Jaroldz - 03-09-2012 11:26 Jak dla mnie ściąganie go znów na OT mija się z celem. Trzeba byłoby wydać na niego gdzieś ok. 120-140 mln euro, dodatkowo jakieś 250-300 tysięcy funtów tygodniowo pensji. Na ten transfer musiałaby się złożyć chyba cała drużyna plus SAF musiałby opchnąć gdzieś Rooneya i Naniego, abyśmy mieli na niego kasę. W to miejsce wolałbym sprowadzić dwóch- trzech piłkarzy światowej klasy, którzy daliby nam więcej niż jeden CR. P.S. Chyba, że rozwiązałby kontrakt z Realem i przyszedł do nas za darmo, wtedy może wpadać znów na OT ![]() Myślę jednak, że jego kolejnym przystankiem będzie jednak Chelsea, Shitty lub PSG. Jednakże pewnie to chwilowy foch ze strony tego narcyza i za kilka tygodni, kiedy dostanie ofertę nowego kontraktu znów pokocha Madryt, jak Tevez Manchester City i pozostanie tam, gdzie jest. Re: Primera Division - Szymcio - 03-09-2012 11:30 Jaroldz napisał(a):za kilka tygodni, kiedy dostanie ofertę nowego kontraktu znów pokocha Madryt, jak Tevez Manchester City Niewykluczone, ale jak możesz porównywać Cristiano do tego trolla? Re: Primera Division - Hubson - 03-09-2012 11:36 A ja myślę, że gdyby miał u nas zarabiać mniej to i tak by się zgodził ;] |