Przedstaw się! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19) +---- Wątek: Przedstaw się! (/showthread.php?tid=60) |
Re: Przedstaw się! - Mata - 22-07-2011 17:36 Pawlik, on ma 12 lat ;] Re: Przedstaw się! - rav10 - 22-07-2011 20:00 Matka z Bielska jesteś? Czemu ja nic o tym nie wiedziałem... Re: Przedstaw się! - CyberMU - 22-07-2011 20:56 Mata napisał(a):Pawlik, on ma 12 lat ;] Wiek tu nie ma nic do rzeczy... <cwaniak> :lol: Cytat: Ulubiony klub:Manchester Unitedo_O Re: Przedstaw się! - Tomasson - 22-07-2011 22:47 Może ma rozdwojenie jaźni. :? Re: Przedstaw się! - panopticum - 22-07-2011 23:09 Bo to kolory Manchesteru, proste. Re: Przedstaw się! - mat.ka - 23-07-2011 09:44 rav10 napisał(a):Matka z Bielska jesteś? Czemu ja nic o tym nie wiedziałem... Bo się wcześniej nie przedstawiłem Re: Przedstaw się! - Gosixa - 29-07-2011 03:01 Pora chyba na mnie. Na imię mi Małgorzata, jednak wolę jak się do mnie zwraca Gosia. Mam 18 lat. Miejscowość: okolice Krakowa (tak to ujmę) klub: niestety w żadnym nie gram ale kibicuje tylko Manchesterowi United a jakiś polski? Żaden nie trafił w moje serce. pseudonim: Gosixa ul. piłkarz: Roo , Chicharito , Fabio , Rafael, Van der Sar (niestety już emeryturka) , Nani Re: Przedstaw się! - Karim Kashin - 29-07-2011 11:32 Imię: Krzysztof wiek: 20 miejscowość: wioska Trzemeśnia, 40km na południe od Krakowa Klub: United i Wisła Kraków Ulubieni zawodnicy: Giggs, Scholes, Beckham Kibicuję United od około 1998-2000, ciężko powiedzieć, zresztą co to za kibicowanie jako 6 czy 7 letni chłopak. Zaczęło się od Beckhama, potem Becks odszedł z United, a ja zostałem do dziś. Obecnie studiuję na AGH. Interesuje się przede wszystkim sportem, oprócz piłki jest to żużel, MotoGP, snooker i kolarstwo. Poza tym interesuję się muzyką, lubię brytyjskie i francuskie komedie. Re: Przedstaw się! - Roxanne - 29-07-2011 11:52 Witajcie! <jupi> Im nas więcej, tym lepiej. Re: Przedstaw się! - lolek - 22-12-2011 10:59 Witam wszystkich fanów United Re: Przedstaw się! - tomtom - 03-04-2012 09:02 Dość długo czytam to forum, w końcu postanowiłem się zarejestrować żeby zabrać głos od czasu do czasu. Patrząc na wiek użytkowników pewnie będę tutaj jednym ze starszych ale co tam Moja przygoda z Manchesterem United zaczęła się od ... książki. Dziecięciem młodym będąc, w czasach w których nie było jeszcze internetu :mrgreen: (albo dostępny był tylko dla wojskowych) przeczytałem książkę "Bramki, gwiazdy, emocje Stadion Śląskiego". Był tam rozdział na temat gry Górnika Zabrze w europejskich pucharch i jeden z fragmentów dotyczył meczu Górnika z Manchesterem w pamiętnym sezonie 67/68. Tam właśnie przeczytałem o tragedii z Monachium i powolnej odbudowie drużyny która zakończyła się zdobyciem Pucharu Europy we wspomnianym wyżej sezonie. Ta historia na tyle mnie zafascynowała, że do żużlowego ROW-u Rybnik (jestem z Rybnika) i do Górnika Zabrze (miłość do klubu wyssana z mlekiem matki :mrgreen: ) dołączył na dobre i złe Manchester United. Tak już zostało i raczej do śmierci się nie zmieni. A najważniejsze zadanie na przyszłość to przenieść tę miłość na mojego 1,5-rocznego syna :mrgreen: Re: Przedstaw się! - robaldo - 03-04-2012 14:54 Wejwer, znowu zmieniłeś nick <hahaha> ? Re: Przedstaw się! - Angelito - 03-04-2012 15:12 To nie ja :? ,ale ten nick wyżej to kojarzę z forum rybnickich krzykaczy ;] Re: Przedstaw się! - Szymek1997 - 21-07-2012 21:24 imię:Szymon pseudonim:Sawik Ulubiony Piłkarz MUFC: Young, Nani, Ferdinand, Rafael Miejscowość:Makowica hobby:sport (piłka nożna, freestyle football, street soccer) Ten filmik jest to moje zgłoszenie na konkurs Adidas Predator Lethal Zones <a class="postlink" href="http://predator.futbolowo.pl/najwyzej-oceniane/1/497750">http://predator.futbolowo.pl/najwyzej-oceniane/1/497750</a> PS. Proszę o głosy Re: Przedstaw się! - crycha6 - 22-07-2012 13:08 Imię: Krystian Pseudonim: Krycha Miejscowość: Częstochowa Hobby: Sport, informatyka Wczoraj założyłem konto i będę brał aktywny udział w dyskusjach na forum Pozdrawiam |