Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United (/showthread.php?tid=105)

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Hubson - 31-05-2013 16:51

Strootman + Fellaini + może, ale nie musi być skrzydłowy, ale jeżeli przychodziłby skrzydłowy to można sprzedać Rooneya. Chyba, że Bale'a musimy mieć to wtedy pozbyć się Rooneya bo na nim najwięcej możemy zarobić a jaka jest sytuacja z nim to każdy wie.
Zaha odpali od razu, jestem więcej niż pewien. Nani może odpalić pytanie czy to się stanie. Valencia i Young muszą pokazać, że są warci więcej jeżeli chcą być traktowani jako ktoś więcej niż uzupełnienie składu.

Poza drobnymi korektami skład mamy naprawdę bardzo dobry. Inna sprawa, że naprawdę mało jest piłkarzy, którzy stanowili by naprawdę realne wzmocnienia i dali by nam DUŻO większą różnicę i z miejsca odmienili by nasz zespół.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Tomassen - 31-05-2013 19:02

michal94klb napisał(a):Głupie rozumowanie. Nie jesteśmy niepokonani, w tym sezonie było sporo niedociągnięć więc takie podejście "jesteśmy United, inni mogą nam buty czyścić" jest nie na miejscu.

Chyba nie zrozumiałeś przedmówcy, a jeśli zrozumiałeś, to za daleko pojechałeś w swojej hiperboli. Robaldo po prostu zaznaczył, że Man City to zespół zarządzany diametralnie inaczej niż United (co potem podkreślił Lasq). Zwolnij trochę Wink

Myślę, że Naniemu warto dać szansę, potencjał ma, tylko niech go w sobie rozbudzi bardziej. A co do Valencii i Younga to mam mieszane uczucia, ale wydaje mi się, że w związku z przyjściem nowego trenera pozostaną w drużynie, zobaczymy, co pokażą. Oby znacznie więcej niż w tym sezonie...

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Under - 01-06-2013 13:51

Hubson na jakiej podstawie twierdzisz, że Zaha na pewno odpali od razu?
Ma dopiero 20 lat, żadnego doświadczenia w piłce na najwyższym poziomie - wbrew pozorom przeskok między Championship a Manchesterem United jest spory.
Tacy gracze jak Ebans Blake czy David Nugent też jako w miarę młodzi zawodnicy(22 lata) błyszczeli w Championship i nic z tego nie wynikło.

Dla mnie kreowanie Zahy na zbawcę skrzydeł w United może mu tylko zaszkodzić. On i tak(jak to czarnuch) ma pusto w głowie(wypowiedzi, że lepsi od niego są tylko Ronaldo i Messi o tym świadczą). Mam nadzieję, że Moyes go okiełzna i będzie z niego pożytek ale należy go rozsądnie wprowadzać do zespołu.

Cytat: Nie uważam, że nie potrzebujemy żadnych wzmocnień, ale ich brak nie byłby też tragedią. Z obecnym składem spokojnie jesteśmy kadrowo konkurencją zarówno dla City jak i dla Chelsea
Osobiście uważam, że mamy obecnie lepszą kadrę od City ale nieco słabszą od Chelsea - na korzyść United działa porządek w szatni i stabilizacja(bo w Chelsea o to ciężko).

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Tomassen - 01-06-2013 19:21

Undermine napisał(a):On i tak(jak to czarnuch) ma pusto w głowie

Nie wiedziałem, że też jesteś czarnuchem :o

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Under - 01-06-2013 21:02

Pomieszkaj trochę w UK to poznasz typową mentalność angielskiego murzyna Wink

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Jaroldz - 02-06-2013 12:07

Typowa mentalność angielskiego murzyna= typowa mentalność polskiego białasa.

Przepraszam, musiałem. EOT.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - El Polako - 03-06-2013 11:14

Hubson napisał(a):Inna sprawa, że naprawdę mało jest piłkarzy, którzy stanowili by naprawdę realne wzmocnienia i dali by nam DUŻO większą różnicę i z miejsca odmienili by nasz zespół.

takich piłkarzy jest od groma ale nie wszystkich dało by się wyciągnąć

Bale+ Fellaini+ Reus+ CR7 (marzenie) i gra muzyka

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - michal85 - 03-06-2013 11:35

Messi, Iniesta, Thiago Silva, Falcao i jedziem!

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Lasq - 03-06-2013 11:49

Thiago Silva? :>

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - michal85 - 03-06-2013 13:00

A czemu nie? Jak szaleć to szaleć!

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 03-06-2013 14:48

Wszyscy, którzy liczyli na transfer Gudnogana w zbliżającym się okienku muszę obejść się smakiem, bowiem Niemiec po powrocie z wakacji ma przedłużyć swój kontrakt w BVB. I bardzo dobrze, jako, że od dłuższego czasu ślędzę Borussie, cieszę się, że Ikay nie popełnił błędu Sahina i chce jeszcze przynajmniej przez rok zostać w drużynie, w której może grać pierwsze skrzypce.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Under - 03-06-2013 15:12

No to czas walczyć o Fellainiego.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - RedLucas - 03-06-2013 16:45

michal85 napisał(a):Messi, Iniesta, Thiago Silva, Falcao i jedziem!

No chyba żartujesz? Falcao ledwo co przeszedł do Monaco, w tym okienku zmienić klubu już nie może.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Hubson - 03-06-2013 17:06

O ile się nie mylę to może, ale jeżeli zagra tam jeden oficjalny mecz to musiałby czekać bodaj do rundy rewanżowej by móc zagrać.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Minh - 03-06-2013 17:50

Garay w United? W kontekscie ostatniego sezonu Rio, ciekawe posuniecie, ale mimo wszystko wolalbym wzmocnienia na innych pozycjach. Chociaz gracz na pewno dobry.