Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United (/showthread.php?tid=105)

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Kupczyk - 03-06-2013 18:19

Garay na chwilę obecną jest niepotrzebny

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - brayoz - 03-06-2013 18:25

+ nie jest wart 20 mln imo.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - RedLucas - 03-06-2013 18:35

Jeśli to prawda, to albo mamy kasy jak lodu w tym okienku, albo jesteśmy idiotami. Owszem, w next okienku przydałby się jakiś środkowy obrońca, ale nie teraz.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Lasq - 03-06-2013 19:40

Skąd macie takie niesamowite ploty? Big Grin

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - brayoz - 03-06-2013 19:49

Ja zobaczyłem tu: http://premier-league.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Transfery-2013-Ezequiel-Garay-zagra-w-Manchesterze-United,artykul,171919,1,423.html .

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Pchela - 03-06-2013 20:04

A w Modricia wierzyliście? W Falcao? Dopóki żadna poważna gazeta się tym nie zajmie, to o kant dupy rozbić.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - brayoz - 03-06-2013 20:42

Oby się nie zajęła Big Grin

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Kupczyk - 03-06-2013 20:53

(03-06-2013 20:04)Pchela napisał(a):  A w Modricia wierzyliście? W Falcao? Dopóki żadna poważna gazeta się tym nie zajmie, to o kant dupy rozbić.

Przegląd Sportowy nie jest poważną gazetą? Big Grin

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - allfanmu - 03-06-2013 21:06

Jaka by się tym nie zajęła - może nawet The Times się tym zająć a The Sun może trafić się jak ślepej kurze ziarno. Dla mnie brak potwierdzenia = brak problemu.

Przegląd Sportowy jest gazetą polską i może mieć wiarygodne źródła, ale w Polsce. Przecież większość zagranicznych informacji to przedruki z innych źródeł. Wiarygodne może być tylko BBC lub SkySports.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Kupczyk - 03-06-2013 21:18

Kiedy usłyszałem o tym, że RvP dołączy do nas też pukałem się w głowę i sądziłem, że to plotki wyssane z palca. A tu proszę, Robin w United Smile

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Mubinio - 03-06-2013 22:08

Ja bym powalczył o Demjana Big Grin

A tak serio to jakbyśmy chcieli na kimś zarobić, to jeszcze jest czas, żeby go spylić do Monaco, póki skład nie zapchany. Nani, Young ?

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Under - 04-06-2013 00:44

(03-06-2013 20:53)Kupczyk napisał(a):  
(03-06-2013 20:04)Pchela napisał(a):  A w Modricia wierzyliście? W Falcao? Dopóki żadna poważna gazeta się tym nie zajmie, to o kant dupy rozbić.

Przegląd Sportowy nie jest poważną gazetą? Big Grin

Przegląd nawet jeśli chodzi o Ekstraklasę nie jest poważną gazetą

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Silvan - 05-06-2013 09:59

Trochę niepokoją mnie kolejne doniesienia o tym, że Garay jest coraz bliższy dołączenia do United. Kilkanaście milionów funtów, aby mieć alternatywę na wypadek kolejnej plagi kontuzji w obronie i/lub kogoś kto po prostu zwiększy rywalizację o miejsce w składzie to jakiś obłęd. Mam nadzieję, że to dziennikarskie wymysły, ale już kiedyś tak było, że media prześcigały się w doniesieniach o środkowych/ofensywnych pomocnikach, a United kupowało obrońców... Swoją drogą klepnęli by już tego Strootmana, bo ktoś go w końcu podpieprzy.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Under - 05-06-2013 10:20

Tu się zgadzam, stoper w tym okienku jest równie potrzebny co środkowy napastnik.
Swoją drogą to jest niesamowite w tym roku, miesiąc do okna transferowego a już tyle transakcji dopięto.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - robaldo - 05-06-2013 10:43

Zawsze najwięcej transferów robionych jest zaraz po zakończeniu sezonu i tuż przed zamknięciem okienka transferowego.