![]() |
Nie złote, a platynowe myśli... - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19) +---- Wątek: Nie złote, a platynowe myśli... (/showthread.php?tid=111) |
Re: Nie złote, a platynowe myśli... - ring0 - 08-06-2008 15:19 Nie mogłem pominąć takiej perełki. Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Tomassen - 15-06-2008 09:03 Carlitoss napisał(a):Ksiądź dopuścił mnie do bierzmowania Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Tomassen - 28-06-2008 22:15 pawlo o kolorystyce forum napisał(a):Jak radzio to spierdzieli to oficjalnie ma wpierdol. Re: Nie złote, a platynowe myśli... - sebos_krk - 30-06-2008 18:44 pan_opticum napisał(a):Jak Boniek mówi "podaje piłkie" to szczytuję. Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Lucas - 05-07-2008 21:25 Tomassen napisał(a):Dużej większościNasz językoznawca się znalazł. :shock: Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Lukas - 06-07-2008 18:00 Lucas napisał(a):Tak czy siak, jak radzio zrobi Piłkarzyki to nie będzie chuja we wsi. Re: Nie złote, a platynowe myśli... - ring0 - 10-07-2008 18:58 Sarni napisał(a):Sluchaj. Dam ci przyklad. Jesli na poczatku sezonu Man United przegra 0:3 u siebie z Newcastle, tydzien pozniej dostanie 7:1 z Portsmouth, pozniej przegra z Fulham 2:6 u siebie a Ferguson sprzeda Ronaldo za 4 miliony funtow do Boltonu, Rooneya do Aston Villia za 3.2 miliony funtow plus Zat Knight, pozniej obleje wszystkich kibicow kwasem siarkowym i rzuci cztery smierdzace bomby na srodek boiska, nastepnie wjedzie na koniu na stadion i zacznie strzelac do pilkarzy, a ponad wszystko rozbierze sie na dachu stadionu i skoczy prosto do dmuchanego zamku dla dzieci postawionego nieopodal, to wszystko bedzie w porzadku? Obojętnie w jakim plebiscycie - to jest post roku. :lol: Też cie nienawidze Sarni. Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Tomassen - 10-07-2008 21:52 Lucas napisał(a):Żeby życie miało smaczek, raz dziewczyna, raz chłopaczek. :oops:... :shock: Re: Nie złote, a platynowe myśli... - sebos_krk - 10-07-2008 22:57 ring0 napisał(a):Obojętnie w jakim plebiscycie - to jest post roku.Sakramencki przykład. Jakby odwrócił to wszystko do góry nogami to też byłby piękny przykład. ![]() Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Lucas - 11-07-2008 10:57 To się nawet do diamentowych, blaszanych, miedziowych nie nadaje: Sarni napisał(a):On nikogo nie lubil, ani nikogo nie nienawidzil. Najbardziej obojetna osoba na swiecie. Krowa ma bardziej stronnicze poglady, bo przynajmniej tak zbalamucila Hindusow, ze jej nie zjedza. Ani nie kopna. Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Sarni - 11-07-2008 16:56 Oj no sie czepiacie tego ostatniego. Przeciez nie do ojca, ale do niej. Tylko dla ojca. Ze wzgledu na ojca. Powinniscie obczaic, naprawde. ![]() Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Lucas - 11-07-2008 17:36 Sarni napisał(a):Oj no sie czepiacie tego ostatniego. Przeciez nie do ojca, ale do niej. Tylko dla ojca. Ze wzgledu na ojca. Powinniscie obczaic, naprawde.Ale to wszystko, bo nas nienawidzisz. ![]() Re: Nie złote, a platynowe myśli... - bartez - 11-07-2008 19:33 Sarni napisał(a):"Jestem fajnym pilkarzem. W wolnych chwilach gram w pilke, a gdy jestem zajety tez gram w pilke. Gralem w dobrym klubie brazylijskim, a teraz przeszedlem do Europy, zeby potwierdzic swoja wartosc. Szcerze wierze w to, ze jestem fajnym pilkarzem i to pomoze mi w osiagnieciu sukcesu. W pierwszym sezonie chce zdobyc 3 bramki dla Manchesteru, znalezc dziewczyne, nauczyc sie gotowac i skakac na igielicie." o naszym nowym Brazylijczyku ![]() Re: Nie złote, a platynowe myśli... - BartiMU - 16-07-2008 15:35 Cytat:Platini jesteć wielki . Robin Hood XXI wieku, ojebać bogatych, dać biednym. Szczera prawda o naszym niepowtarzalnym prezesie UEFA <hahaha> Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Tomassen - 20-07-2008 14:38 Lukas napisał(a):Jeżeli jednak Anglik nie zadowoli Szkota:? |