Redcafe.pl - Manchester United Forum
Nie złote, a platynowe myśli... - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18)
+---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19)
+---- Wątek: Nie złote, a platynowe myśli... (/showthread.php?tid=111)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Re: Nie złote, a platynowe myśli... - ring0 - 08-06-2008 15:19

Nie mogłem pominąć takiej perełki.

Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Tomassen - 15-06-2008 09:03

Carlitoss napisał(a):Ksiądź dopuścił mnie do bierzmowania Smile)
ring0 napisał(a):Już sobie trzepię z tego powodu. :shock:
Szeszu napisał(a):Ja już doszedłem Smile A Ty Ringo ?

Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Tomassen - 28-06-2008 22:15

pawlo o kolorystyce forum napisał(a):Jak radzio to spierdzieli to oficjalnie ma wpierdol.

Re: Nie złote, a platynowe myśli... - sebos_krk - 30-06-2008 18:44

pan_opticum napisał(a):Jak Boniek mówi "podaje piłkie" to szczytuję.

Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Lucas - 05-07-2008 21:25

Tomassen napisał(a):Dużej większości
Nasz językoznawca się znalazł. :shock:

Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Lukas - 06-07-2008 18:00

Lucas napisał(a):Tak czy siak, jak radzio zrobi Piłkarzyki to nie będzie chuja we wsi.

Re: Nie złote, a platynowe myśli... - ring0 - 10-07-2008 18:58

Sarni napisał(a):Sluchaj. Dam ci przyklad. Jesli na poczatku sezonu Man United przegra 0:3 u siebie z Newcastle, tydzien pozniej dostanie 7:1 z Portsmouth, pozniej przegra z Fulham 2:6 u siebie a Ferguson sprzeda Ronaldo za 4 miliony funtow do Boltonu, Rooneya do Aston Villia za 3.2 miliony funtow plus Zat Knight, pozniej obleje wszystkich kibicow kwasem siarkowym i rzuci cztery smierdzace bomby na srodek boiska, nastepnie wjedzie na koniu na stadion i zacznie strzelac do pilkarzy, a ponad wszystko rozbierze sie na dachu stadionu i skoczy prosto do dmuchanego zamku dla dzieci postawionego nieopodal, to wszystko bedzie w porzadku?

Obojętnie w jakim plebiscycie - to jest post roku. :lol:
Też cie nienawidze Sarni.

Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Tomassen - 10-07-2008 21:52

Lucas napisał(a):Żeby życie miało smaczek, raz dziewczyna, raz chłopaczek. :oops:
... :shock:

Re: Nie złote, a platynowe myśli... - sebos_krk - 10-07-2008 22:57

ring0 napisał(a):Obojętnie w jakim plebiscycie - to jest post roku.
Sakramencki przykład. Jakby odwrócił to wszystko do góry nogami to też byłby piękny przykład. Idea Tylko czy, aby te 4 mln funtów za Ronaldo to nie za dużo?

Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Lucas - 11-07-2008 10:57

To się nawet do diamentowych, blaszanych, miedziowych nie nadaje:
Sarni napisał(a):On nikogo nie lubil, ani nikogo nie nienawidzil. Najbardziej obojetna osoba na swiecie. Krowa ma bardziej stronnicze poglady, bo przynajmniej tak zbalamucila Hindusow, ze jej nie zjedza. Ani nie kopna.

Zwierzeta: Moj pies jak byl mlodszy to sie wkurzal, jak krzyczalem. Juz sie nie wkurza. Podejrzewam, ze nie ma sily.

Ojciec mojej bylej byl zapalonym fanem United, co bylo dosc fajne. Nie no, nawet bardzo fajne. Fajniejsze niz dziewczyna, ktora w sumie tez byla fajna. Cetnie wrocilbym. Dla ojca. Jej ojca znaczy sie. Ale nie do ojca, tylko dla ojca. Wiecie, o co chodzi?

Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Sarni - 11-07-2008 16:56

Oj no sie czepiacie tego ostatniego. Przeciez nie do ojca, ale do niej. Tylko dla ojca. Ze wzgledu na ojca. Powinniscie obczaic, naprawde. Sad

Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Lucas - 11-07-2008 17:36

Sarni napisał(a):Oj no sie czepiacie tego ostatniego. Przeciez nie do ojca, ale do niej. Tylko dla ojca. Ze wzgledu na ojca. Powinniscie obczaic, naprawde. Sad
Ale to wszystko, bo nas nienawidzisz. Sad

Re: Nie złote, a platynowe myśli... - bartez - 11-07-2008 19:33

Sarni napisał(a):"Jestem fajnym pilkarzem. W wolnych chwilach gram w pilke, a gdy jestem zajety tez gram w pilke. Gralem w dobrym klubie brazylijskim, a teraz przeszedlem do Europy, zeby potwierdzic swoja wartosc. Szcerze wierze w to, ze jestem fajnym pilkarzem i to pomoze mi w osiagnieciu sukcesu. W pierwszym sezonie chce zdobyc 3 bramki dla Manchesteru, znalezc dziewczyne, nauczyc sie gotowac i skakac na igielicie."

"Moja najlepsza strona jest prawa strona. Jestem praworeczny i prawonozny. Gram w pilke uzywajac prawej nogi, co pozwala mi na uzycie lewej nogi do podpierania i odbijania sie od nawierzchni. Kiedys prawa noga przelobowalem konia. To bylo w czasie igraszek z moja dziewczyna."

"Moj dziewczyna to Rossana. Rossana jest bardzo piekna. Mysle, ze jest ladniejsza od Davida Beckhama. Ja sam nie jestem ladniejszy od Beckhama. Ale mozemy byc jak Beckhamowie, bo tez chcemy miec dzieci. Wierze, ze bedziemy jak Beckhamowie."

o naszym nowym Brazylijczyku Big Grin

Re: Nie złote, a platynowe myśli... - BartiMU - 16-07-2008 15:35

Cytat:Platini jesteć wielki . Robin Hood XXI wieku, ojebać bogatych, dać biednym.

Szczera prawda o naszym niepowtarzalnym prezesie UEFA <hahaha>

Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Tomassen - 20-07-2008 14:38

Lukas napisał(a):Jeżeli jednak Anglik nie zadowoli Szkota
:?