![]() |
Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: RedCafe.pl (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Dział: Uwagi i sugestie (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. (/showthread.php?tid=114) |
Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Carlito - 14-12-2008 11:31 A może zrobić 'Forumowe Oskary/Oskary redcafe.pl' ? Organizowane jest to na kilku forach, na tzw podsumowanie roku. Wstawiło by się kilka kategorii i można by głosować. Co wy na to? Ktoś za? przeciw? Forumowe Oskary - radzio - 14-12-2008 14:05 Carlito napisał(a):A może zrobić 'Forumowe Oskary/Oskary redcafe.pl' ? Organizowane jest to na kilku forach, na tzw podsumowanie roku. Wstawiło by się kilka kategorii i można by głosować. Co wy na to? Ktoś za? przeciw? Mi jest to obojętne ![]() Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Mata - 14-12-2008 14:07 Jestem za ale chce z góry ze dwa od razu ![]() Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Foster - 14-12-2008 14:09 Wydaje mi się że to dobry pomysł ![]() Mi starczy jeden ![]() Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Miko - 14-12-2008 14:11 Jakieś pomysły na kategorie? Oczywiście prócz tych oczywistych oczywistości ![]() Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - matys - 14-12-2008 14:15 Ciekawi mnie jakie będą kategorie. Błagam tylko nic w stylu 'za najlepszy awatar, czy podpis'. Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Carlito - 14-12-2008 14:18 Jak chcesz możesz podać swoje propozycje ![]() E: matys napisał(a):za najlepszy awatar Przecież i tak twoja brazylijska piękność by wszystkich wykasowała ![]() ![]() Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - radzio - 14-12-2008 14:24 matys napisał(a):Ciekawi mnie jakie będą kategorie. Błagam tylko nic w stylu 'za najlepszy awatar, czy podpis'.Ja tam chętnie bym widział: Najładniejszy gol Największa wpadka roku Najładniejsza akcja roku Najlepszy transfer roku ![]() Coś w tym stylu + Objawienie forum User z największą wiedzą o United Ja bym chętnie to widział tak... profesjonalnie Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Anirin - 14-12-2008 15:04 Carlito napisał(a):Przecież i tak twoja brazylijska piękność by wszystkich wykasowała Kerwa, tylko mi się ona nie podoba? Ma grubą szyję i wygląda jak indyk! ;o No i pojawia się podstawowe pytanie Radziusiu - ten plebiscyt i nagrody mają dotyczyć United czy RedCafe? ![]() Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - mucha - 14-12-2008 15:05 Ja to widzę bardziej prywatnie. Bez najładniejszych goli etc. Po prostu wszystko co związane z użytkownikami forum. Najlepszy avatar też może być. W końcu on też coś mówi o danym użytkowniku ![]() Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Miko - 14-12-2008 15:14 Plebiscyt odnośnie bramki sezonu etc można zrobić po zakończeniu sezonu Premier League. Tak chyba by było lepiej. Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - radzio - 14-12-2008 15:24 Anirin napisał(a):No i pojawia się podstawowe pytanie Radziusiu - ten plebiscyt i nagrody mają dotyczyć United czy RedCafe?Aleczku - jak chcecie ![]() Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - RedLucas - 14-12-2008 16:15 Ja myśle podobnie jak muszeq, aby dać tylko kategorie związane z użytkownikami RedCafe ![]() Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - radzio - 14-12-2008 16:19 RedLucas napisał(a):Ja myśle podobnie jak muszeq, aby dać tylko kategorie związane z użytkownikami RedCafe Czyli teraz z Użytkownikami RedCafe a na koniec sezonu United/Premier League :>? Jak tak to podajecie kategorie ;P to już zrobię coś do zliczania ![]() (głosowanie zrobić anonimowe (przez anonimowy formularz czy w jakimś temacie :> będziecie pisać i ktoś ręcznie zliczy :>?) Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - mucha - 14-12-2008 16:26 Głosowanie jawne. Nie ma sensu anonimowego chyba. Można głosować przez jakiś formularz. Choć to obojętne. Takie na wstępie kategorie: :arrow: User roku - tak ogólnie za całokształt :arrow: User z największą wiedzą o United :arrow: User z największym poczuciem humoru Nie mam głowy. Niech użytkownicy piszą propozycje to zostaną one rozpatrzone ![]() |