Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: RedCafe.pl (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Dział: Uwagi i sugestie (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. (/showthread.php?tid=114) |
Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Carlito - 14-12-2008 11:31 A może zrobić 'Forumowe Oskary/Oskary redcafe.pl' ? Organizowane jest to na kilku forach, na tzw podsumowanie roku. Wstawiło by się kilka kategorii i można by głosować. Co wy na to? Ktoś za? przeciw? Forumowe Oskary - radzio - 14-12-2008 14:05 Carlito napisał(a):A może zrobić 'Forumowe Oskary/Oskary redcafe.pl' ? Organizowane jest to na kilku forach, na tzw podsumowanie roku. Wstawiło by się kilka kategorii i można by głosować. Co wy na to? Ktoś za? przeciw? Mi jest to obojętne szybko skrypt do podliczania można zrobić (a nawet do tego google wykorzystać) więc jak chcecie to nie widzę problemu ;-) Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Mata - 14-12-2008 14:07 Jestem za ale chce z góry ze dwa od razu Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Foster - 14-12-2008 14:09 Wydaje mi się że to dobry pomysł Mi starczy jeden Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Miko - 14-12-2008 14:11 Jakieś pomysły na kategorie? Oczywiście prócz tych oczywistych oczywistości Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - matys - 14-12-2008 14:15 Ciekawi mnie jakie będą kategorie. Błagam tylko nic w stylu 'za najlepszy awatar, czy podpis'. Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Carlito - 14-12-2008 14:18 Jak chcesz możesz podać swoje propozycje E: matys napisał(a):za najlepszy awatar Przecież i tak twoja brazylijska piękność by wszystkich wykasowała , więc kategoria wydaje się zbędna Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - radzio - 14-12-2008 14:24 matys napisał(a):Ciekawi mnie jakie będą kategorie. Błagam tylko nic w stylu 'za najlepszy awatar, czy podpis'.Ja tam chętnie bym widział: Najładniejszy gol Największa wpadka roku Najładniejsza akcja roku Najlepszy transfer roku Coś w tym stylu + Objawienie forum User z największą wiedzą o United Ja bym chętnie to widział tak... profesjonalnie Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Anirin - 14-12-2008 15:04 Carlito napisał(a):Przecież i tak twoja brazylijska piękność by wszystkich wykasowała , więc kategoria wydaje się zbędna Kerwa, tylko mi się ona nie podoba? Ma grubą szyję i wygląda jak indyk! ;o No i pojawia się podstawowe pytanie Radziusiu - ten plebiscyt i nagrody mają dotyczyć United czy RedCafe? Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - mucha - 14-12-2008 15:05 Ja to widzę bardziej prywatnie. Bez najładniejszych goli etc. Po prostu wszystko co związane z użytkownikami forum. Najlepszy avatar też może być. W końcu on też coś mówi o danym użytkowniku Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Miko - 14-12-2008 15:14 Plebiscyt odnośnie bramki sezonu etc można zrobić po zakończeniu sezonu Premier League. Tak chyba by było lepiej. Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - radzio - 14-12-2008 15:24 Anirin napisał(a):No i pojawia się podstawowe pytanie Radziusiu - ten plebiscyt i nagrody mają dotyczyć United czy RedCafe?Aleczku - jak chcecie Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - RedLucas - 14-12-2008 16:15 Ja myśle podobnie jak muszeq, aby dać tylko kategorie związane z użytkownikami RedCafe Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - radzio - 14-12-2008 16:19 RedLucas napisał(a):Ja myśle podobnie jak muszeq, aby dać tylko kategorie związane z użytkownikami RedCafe Czyli teraz z Użytkownikami RedCafe a na koniec sezonu United/Premier League :>? Jak tak to podajecie kategorie ;P to już zrobię coś do zliczania (głosowanie zrobić anonimowe (przez anonimowy formularz czy w jakimś temacie :> będziecie pisać i ktoś ręcznie zliczy :>?) Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - mucha - 14-12-2008 16:26 Głosowanie jawne. Nie ma sensu anonimowego chyba. Można głosować przez jakiś formularz. Choć to obojętne. Takie na wstępie kategorie: :arrow: User roku - tak ogólnie za całokształt :arrow: User z największą wiedzą o United :arrow: User z największym poczuciem humoru Nie mam głowy. Niech użytkownicy piszą propozycje to zostaną one rozpatrzone |